Kuzenim esimden mi hoslanıyor bana yardım edinn

Merhaba 5 yıllık evliyim. Amcamlar 1 yıl önce bizim evin çok yakınına taşındı. 3 aydır kuzenimle baya yakınım 1 kere bizde kaldı eşimde vardı oturduk sohbet ettik. Normal yani kuzenim sonuçta evime gelip sohbet edebiliriz ama şöyle bişey fark ettim. Eşim yokken gündüzleri gelir bana arada bir 2,3 saat durur gider. O zaman bakımsız gelir yani makyaj yapmaz saçları toplar gelir kıyafete de çok özenmez. Ama eşim olduğunda bakımlanır öyle gelir yani ister istemez öyle düsünüyorum hafta sonu eşim evde olduğunu biliyor. Bana dedi ki hafta sonu gelip sizde kalayım annemlerin misafiri var dedi. Tamam dedim bende
Ben mi abartıyorum bilmiyorum kadınsal hislerim bunu söylüyor kadınlar hisseder diye düsünüyorum
Hayır diyeceksiniz ! Araya mesafe koyacaksınız! Çok mu zor gerçekten?

Çok değişik bakış açıları var gerçekten. Biz kuzenler beraber büyüdük. Çoğunluğun yaşadığı şehirde bir yazlık gibi ev var. Yazları alkollü araba kullanmamak için o evde kalıyoruz evlisi bekarı beraber.
İki yatak odası bir de salon var. Genelde bir çift yatak odasında kalıyor, kalan kuzenler diğer odada yatıyoruz. Eniştelerin bir ikisi de salonda yatıyor. Bekarlar da kendini rahatsız hissetmiyor.
Yani bekar kuzenim bana paspal geliyor, akşam eşim gelmeden altına kot çekiyor. Süslenmek için değil benle aynı samimiyette olmadığından. Bundan mana aramıyorum ben. Çok değişikler ya
Valla bence sınırlar her zaman iyidir. Beraber büyüdük diye yapış yapış ilişkiler olacak değil

Eşinizin tatil günlerinde neden yatılı misafir kabul ediyorsunuz?
Ben açıkçası dibimde oturan kuzenimi çok gerekli bir sebebi yoksa geleyim, oturayım, kalayım gibi basit sebeplerle kabul etmem.
Hafta içi gelsin oturalım, eğlenelim, beraber birşeyler yapalım.

Valla bence sınırlar her zaman iyidir. Beraber büyüdük diye yapış yapış ilişkiler olacak değil
Yapış yapış?
Gayet kendi sınırlarımız var. Sınırların boyutunu siz belirlersiniz. Bizim sınırlarımız sizlere göre geniş olabilir ama var. Fakat arkadaşlarımız ve kuzenlerimizle saçma sapan düşüncelerimiz korkularımız yok. Güven temelindeyiz. Beraber tatile gider aynı evde de kalırız. Fakat iyi zamanda kötü zamanda da her zaman yanımızda destekçimiz olur.
Kötü bir tarafını da görmedik bugüne kadar.
İçimizde fesat düşünceler yok. Güven temelinde ilişkileri yapışkan buluyorsanız o da sizin sorununuz

Back