Olmayan parayı yaratma güçleri olsun diyorsunuz yani. Hmmm okMerhaba. Biz sevgilimle çok yakında sözleneceğiz. Daha yeni iş yeri açtı ve ailesi de kendide oraya maddi olarak elinden geleni yaptılar. Sevgilimle konuştuğum zaman ailen sana düğünde destek olacakmı diye sordum. Çoğu şeyi ben karşılıcam onlarda dükkana veriyor şuan bütün parasını o şekilde yardım ediyolar dedi. Bana garip geliyor daha doğrusu nasıl düşünmem gerektiğini bilmiyorum. Sonuçta düğün ayrı iş ayrı diye düşünüyorum. Ne kadar doğru sizce
kredi çekmek var kendi kolundaki bileziği geline vermek var olmadı böbrekler var.çaresi bulunur yaniiiOlmayan parayı yaratma güçleri olsun diyorsunuz yani. Hmmm ok
Kendileri emin ol ilerde bu tarz insanlar fena kayınvalide olup üstüne sömürürler ne vermesigeçenlerde gene böyle bir konu vardı orda bir üye markalı ayakkabı kıyafet almasın anne baba biriktirsinler oğullarına demişti ha ha ha.kölelik rejiminden beter.anne baba olarak tek hayat amacımız ilerdeki gelinimizin mutluluğu huzuru rahat yaşaması
Ailesinin gözünü doyuramadığını ben hiç doyurmam, bu zihniyette birine bir kuruş bile yedirtmem. Gider tüm paramı Chanellere, Louis Vuittonlara, Moschinolara yatırır önünde şov yaparım kdjdjdgeçenlerde gene böyle bir konu vardı orda bir üye markalı ayakkabı kıyafet almasın anne baba biriktirsinler oğullarına demişti ha ha ha.kölelik rejiminden beter.anne baba olarak tek hayat amacımız ilerdeki gelinimizin mutluluğu huzuru rahat yaşaması
Kız çocukları olanlar alabilir mi? Kesin bilgi mı? Ona göre marka kıyafet vs almaya devam edeceğim bakgeçenlerde gene böyle bir konu vardı orda bir üye markalı ayakkabı kıyafet almasın anne baba biriktirsinler oğullarına demişti ha ha ha.kölelik rejiminden beter.anne baba olarak tek hayat amacımız ilerdeki gelinimizin mutluluğu huzuru rahat yaşaması
recep ivedik gibi çalışmak benim dna mda yohhhhhhh diyorlar amaAdamlar dükkana para veriyormuş işte. Hatta dükkan onların parası sayesinde açılmıştır. Daha ne yapsınlar paraları kalmamıştır. evi ve arabası varsa onu satıp düğün mu yapsın. Çalışın siz yapın evin eşyalarını da
Daha dur bide mecburen bedavadan toruna bakacaklar çünkü mecburlar yoksa ne biçim aileler püüAynen canım gençler o genç yaşlarında kredi altına giremeyecek kadar naif ve paşalar ama aileler öyle mi tam çocukları evlenip rahata erecekleri ve kendilerine maddi manevi vakit ayıracaklafı dönemde varını yoğunu çocuğunun düğünü için dökmeliler. Oldu valla, aileler ev versin araba versin evlenince rahatsız etmesin aman gelip gitmesin ölünce de bütün mirasa çocuklar konsun. Bu çocuklar hep hazır yesin hiç kendi düğünleri için çabalamasın. Yok öyle, 2 kişi evlenmeye karar veriyorsa herşeyim pek ala kendisi yapabilir evlenmek isteyen kendi düğününü kendi yapsın gidip kan emici gibi aileyi zorlamasın.
Bilezik geliyor aklıma nedense limoncunun adını okuduğumda. Manyaklaştım mı yoksa bilinçaltım bana oyun mu oynuyor ? Bilezikli bişeyler var mıydı ?Daha dur bide mecburen bedavadan toruna bakacaklar çünkü mecburlar yoksa ne biçim aileler püü
Bide gerçekten limoncuya laf ablatabileceginizi mi saniyorsunuz arkadaşlar lütfen ya kendinize gelin
kredi çekmek var kendi kolundaki bileziği geline vermek var olmadı böbrekler var.çaresi bulunur yaniii
Şimdi konularına şöyle bir göz attım, kocasının borcu varmış kocası ailesine güvenmiş, limoncu ablamıza kayınpederinin mandıralarını 200binlik arabasını falan düşünüyormuş, buna rağmen yardım etmiyorlar demeye getiriyorlar. Yani pek şaşırmadım yorumuna. Ama dilerim bir erkek evladı olur da herşeyi isteyen, 200 30ü gram takı almazsanız evlenmem diyen bir kızı gelin getirir kendisine. O zaman teker teker yapar hepsini. :)Ablacım sen niye düz mantık yapmıyorsun bi zahmet 5 senelik kadar düğün borcu yapmazsın her şeyden geri kalmamak adına pahalı eşya düğün yapmazsın asgari düzeyde harcama yaparsın dimi? Bilmem anlar mısın? Sanmıyorum. Sen çalışmıyordun dimi ilerde çocuğunu hangi parayla evlendircen bakalım
O yorumu okudum. Bence orda çalışan kişi parayı nasıl kazandığını, emeğini daha iyi bilir demek istiyor. Erkek ya da kadın olsun çalışmadan 1 ayın sonunda kazandığı parayı çekip 1 ay onla idare etmeyi öğrenmeden paranın nasıl kazanıldığını anlayamaz. Calisan da daha tamahkar olur demek istedi bence. Ben öyle anladım. Kimsenin baskı yaptığını da sanmıyorum ama kizi olan herkes oku, çalış, ayaklarının üzerinde dur der yalan mı? Niye bunu başkası için dileyince baskı olsun kiÇalışmayan ve meslek sahibi olmayan kadınlar değil ki sorun. Sorun açgözlü, görgüsüz ve hadsiz insanlarla ilgili. Bir kadın çalışmayabilir ama tok gözlü ve kanaatkâr olabilir, paranın ve emeğin kıymetini bilebilir.
Çalışan ve doktora eğitimi alan bir kadın olarak, kadınların diğer kadınlar üzerinde çalışmak konusunda bu kadar baskı yapmasını anlayamıyorum.
Üstteki yoruma ithafen, beni çalışmıyorum diye istemeyen kadının oğluna varmam ben olsam. Tencere kapak olur
istisnalarda var bibimŞu beğenmediğiniz ruslar varya biride komsum olur hepsinin mesleği varbizim kadınlar için ne diyorlar biliyor musunuz çalişmayı hiç sevmiyorlar zengin erkek istiyorlar kendisi 45 yaşinda hala kurs kurs gezip yeni meslek öğreniyor boşuna izmirde ruslarla evlenen dolu demek hem güZeller hem ye iç yat yapmiyorlar
Bildiğim kadarıyla kâcmıştı kocasına zengin sandıysa demekŞimdi konularına şöyle bir göz attım, kocasının borcu varmış kocası ailesine güvenmiş, limoncu ablamıza kayınpederinin mandıralarını 200binlik arabasını falan düşünüyormuş, buna rağmen yardım etmiyorlar demeye getiriyorlar. Yani pek şaşırmadım yorumuna. Ama dilerim bir erkek evladı olur da herşeyi isteyen, 200 30ü gram takı almazsanız evlenmem diyen bir kızı gelin getirir kendisine. O zaman teker teker yapar hepsini. :)
Çalışmayan ve meslek sahibi olmayan kadınlar değil ki sorun. Sorun açgözlü, görgüsüz ve hadsiz insanlarla ilgili. Bir kadın çalışmayabilir ama tok gözlü ve kanaatkâr olabilir, paranın ve emeğin kıymetini bilebilir.
Çalışan ve doktora eğitimi alan bir kadın olarak, kadınların diğer kadınlar üzerinde çalışmak konusunda bu kadar baskı yapmasını anlayamıyorum.
Üstteki yoruma ithafen, beni çalışmıyorum diye istemeyen kadının oğluna varmam ben olsam. Tencere kapak olur
katılıyorum dr yad.şu en ev kadınıyım ama 9 yıl çalışma hayatım olduğundan paranın nasıl zor kazanıldığını çok iyi biliyorum.ben de oğlum olsa iş hayatını deneyimlemiş kadın isterdim açıkçası.O yorumu okudum. Bence orda çalışan kişi parayı nasıl kazandığını, emeğini daha iyi bilir demek istiyor. Erkek ya da kadın olsun çalışmadan 1 ayın sonunda kazandığı parayı çekip 1 ay onla idare etmeyi öğrenmeden paranın nasıl kazanıldığını anlayamaz. Calisan da daha tamahkar olur demek istedi bence. Ben öyle anladım. Kimsenin baskı yaptığını da sanmıyorum ama kizi olan herkes oku, çalış, ayaklarının üzerinde dur der yalan mı? Niye bunu başkası için dileyince baskı olsun ki
geçenlerde gene böyle bir konu vardı orda bir üye markalı ayakkabı kıyafet almasın anne baba biriktirsinler oğullarına demişti ha ha ha.kölelik rejiminden beter.anne baba olarak tek hayat amacımız ilerdeki gelinimizin mutluluğu huzuru rahat yaşaması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?