Sözlüm ve ailesi

Olmayan parayı yaratma güçleri olsun diyorsunuz yani. Hmmm ok

Kendileri emin ol ilerde bu tarz insanlar fena kayınvalide olup üstüne sömürürler ne vermesi hatta eşlerine annesi aşkım oğluşum diyemez diyenler evlatları olunca gelin kim diyen tayfa

Ailesinin gözünü doyuramadığını ben hiç doyurmam, bu zihniyette birine bir kuruş bile yedirtmem. Gider tüm paramı Chanellere, Louis Vuittonlara, Moschinolara yatırır önünde şov yaparım kdjdjd

Düşüncesi bile çok kötü ya, evlerden ırak.

Kız çocukları olanlar alabilir mi? Kesin bilgi mı? Ona göre marka kıyafet vs almaya devam edeceğim bak

recep ivedik gibi çalışmak benim dna mda yohhhhhhh diyorlar ama

Daha dur bide mecburen bedavadan toruna bakacaklar çünkü mecburlar yoksa ne biçim aileler püü
Bide gerçekten limoncuya laf ablatabileceginizi mi saniyorsunuz arkadaşlar lütfen ya kendinize gelin

Daha dur bide mecburen bedavadan toruna bakacaklar çünkü mecburlar yoksa ne biçim aileler püü
Bide gerçekten limoncuya laf ablatabileceginizi mi saniyorsunuz arkadaşlar lütfen ya kendinize gelin
Bilezik geliyor aklıma nedense limoncunun adını okuduğumda. Manyaklaştım mı yoksa bilinçaltım bana oyun mu oynuyor ? Bilezikli bişeyler var mıydı ?

Şu beğenmediğiniz ruslar varya biride komsum olur hepsinin mesleği var bizim kadınlar için ne diyorlar biliyor musunuz çalişmayı hiç sevmiyorlar zengin erkek istiyorlar kendisi 45 yaşinda hala kurs kurs gezip yeni meslek öğreniyor boşuna izmirde ruslarla evlenen dolu demek hem güZeller hem ye iç yat yapmiyorlar

kredi çekmek var kendi kolundaki bileziği geline vermek var olmadı böbrekler var.çaresi bulunur yaniii

Birisi de 70 yaşındaki kadın diş yaptırdı ağzına yazmıştı

Düğün zamanı hem de 70 yaşında ne gereği varmış dişin

Gelin hanıma iki burma almalıydı ne de olsa onun 32 dişi vardı

Çalışmayan ve meslek sahibi olmayan kadınlar değil ki sorun. Sorun açgözlü, görgüsüz ve hadsiz insanlarla ilgili. Bir kadın çalışmayabilir ama tok gözlü ve kanaatkâr olabilir, paranın ve emeğin kıymetini bilebilir.
Çalışan ve doktora eğitimi alan bir kadın olarak, kadınların diğer kadınlar üzerinde çalışmak konusunda bu kadar baskı yapmasını anlayamıyorum.
Üstteki yoruma ithafen, beni çalışmıyorum diye istemeyen kadının oğluna varmam ben olsam. Tencere kapak olur

Şimdi konularına şöyle bir göz attım, kocasının borcu varmış kocası ailesine güvenmiş, limoncu ablamıza kayınpederinin mandıralarını 200binlik arabasını falan düşünüyormuş, buna rağmen yardım etmiyorlar demeye getiriyorlar. Yani pek şaşırmadım yorumuna. Ama dilerim bir erkek evladı olur da herşeyi isteyen, 200 30ü gram takı almazsanız evlenmem diyen bir kızı gelin getirir kendisine. O zaman teker teker yapar hepsini. :)

O yorumu okudum. Bence orda çalışan kişi parayı nasıl kazandığını, emeğini daha iyi bilir demek istiyor. Erkek ya da kadın olsun çalışmadan 1 ayın sonunda kazandığı parayı çekip 1 ay onla idare etmeyi öğrenmeden paranın nasıl kazanıldığını anlayamaz. Calisan da daha tamahkar olur demek istedi bence. Ben öyle anladım. Kimsenin baskı yaptığını da sanmıyorum ama kizi olan herkes oku, çalış, ayaklarının üzerinde dur der yalan mı? Niye bunu başkası için dileyince baskı olsun ki

istisnalarda var bibim

Bildiğim kadarıyla kâcmıştı kocasına zengin sandıysa demek çocuğufalan olmaz falcı olup altınları biriktirip boşayacaktı en son

ne yazık ki çevremiz tamahkar olsa da çalışmadığı ve mesleği olmadığı için boşanmaktan korkan kadınlarla dolu. burada bile bunun 10larca örneği var. kadının kadına çalış demesinin temel sebebi bu. eğer öyle bir gün gelirse korkusuzca gidebilmesi için.
en kötü ihtimalle boşanmasa bile kendisine ait bir emekli maaşı olabilmesi için.

katılıyorum dr yad.şu en ev kadınıyım ama 9 yıl çalışma hayatım olduğundan paranın nasıl zor kazanıldığını çok iyi biliyorum.ben de oğlum olsa iş hayatını deneyimlemiş kadın isterdim açıkçası.

valla ben o yemedim yedirdim giymedim giydirdim laflarına inanmıyorum. bence çok gereksiz romantizmler bunlar.
yokluk çeken insanda zaten yok, amenna, elindeki kıt imkanla çocuğuna öncelik verir. ama alacak gücü varsa kendine de istediğini alır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…