Merhabalar büyük bi sorunum var buraya hesap açıp akıl almak istedim. Ben 1 senelik evliyim 2,5 aydırda hamileyim.
Evliliğim başta güzel ilerliyordu sonra yavaş yavaş eşimin hareketleri tavrı değişmeye başladı. Bana karşı gitgide saygısız biri oldu ama sürekli özür dileyip barıştığı için bende affediyordum.
En büyük sıkıntılarımızdan biri aileler. Benim ailem eşimle evlenmemi istemedi başta ama sonradan ne evliliğime ne bana asla olumsuz olarak karışmadılar sınırlarını bildiler her zaman arkamda durdular eşime karşı da iyi yaklaştılar ama onun ailesi bana karşı tam tersi tavırları sergiledi. Sevgiliyken beni isteyen seven insanlar nişanlanınca bana yapmadıkları kalmadı. Benim için ceplerinden tek kuruş harcamadılar hiçbir şeye dahil olmadılar ailesi umursamadı hiçbir şeyi her şeyi eşim yaptı hem maddi hem manevi ama eşimin aldığı her şeye sanki onlar parasını veriyormuş gibi karıştılar bana da türlü hakaretler saygısızlıklar yaptılar dolayısıyla bende evlenince ailesiyle görüşmek istemedim.
Eşim beni haklı bulmasına rağmen ailesine sesini çıkarmadı hiç bende buna gün geçtikçe çok kırıldım. Eşimin annesi istesem o evliliği bitiririm dedi eşim doğru düzgün kızmadı bile annesine. Neyse ben her şeye tamam dedim sustum ama eşim hamile olduğumu öğrendiğinden beri beni sürekli annesiyle görüştürmeye çalışıyor barışacaksın inat etmeyeceksin diyor bağırıyor çağırıyor bana. Bu olaylardan dolayı birkaç gün aile evinde kaldım eşim her akşam arayıp düşündün mü diye sordu sen istediğin kadar görüş ben bayram düğün dernek cenaze dışında görüşmek istemiyorum dedikçe babanın evinde kal o zaman dedi suratıma kapattı. Annemde üzüldüğümü görünce anladı sanırım kızım ne olursa olsun senin arkandayız sen sahipsiz değilsin dedi. Bende bu cesaretle boşanmayı düşünmeye başladım çünkü eşim birkaç kere beni boşanmakla tehdit etti ama sesimi çıkaramadım tek başıma ne yaparım korkusundan. Şimdi kuzenimin bana evden çalışılacak bi iş sağlama imkanı var aileminde durumu iyi ultra lüks bi yerde yaşıyor ailem varlıklı insanlar şu an işleri pek iyi gitmesede ama babam beni hamile halimle kabul eder mi bana karşı fikri değişir mi bilmiyorum o yüzden cesaret edemiyorum onlara söylemeye sizce ne yapmalıyım henüz hamile olduğumu da bilmiyorlar çünkü