Sözlüm ve ailesi

öncelikle 12 sene önce ki konuyu yazdıgına göre benim hayat yasam tarzımdaki rahatlıgım görüsüm klasık kadınlar gibi ezilmemem doktor ögretmen olup maasımı kocama vermemem hatta kocamın maasını catır catır yemem mi gözüne battı ki 12 sene önce yazılmı bi yazıyı yazıyosun insan oglu kavun degil evlenmeden ne oldugunu bilemezsin aha karmanı dibini yarattın saturn retro merkur retro ayvayı sepetiyle yedin bak bakalım seninki neresini neyle silcek gör evren her zaman cvp verir unutma

mesela bu sahıs MuneMune hesabı doğrulanmış üye. konuda ben engel yemisim ama sırf bana laf yazsın diye 12 sene önceki yazımdan kesit alıyo bu tıplerde engellenmeli insanlar buraya konu acıyo 12 sene sonra herhangi bi konuda hatta ben ne yazarsan bunu yazsınlar diyemi engel bu kisilere olmalı

Limoncu yanlış anlama ama KK da gördüğüm en erkek tarafı sömürülmeli zihniyetine sahip üye sensin.
Bill Gates gibi milyarderler bile miraslarını çocuklarına bırakmıyor.
Balık vermek yerine balık tutmayı öğretmek lazım
Arsamı veya evimi oğlum evlenecek diye asla satmam.

Ya çok merak ettim kime bırakıyorlar miraslarını .

Vay anasını
Hem gelinin bir sene faturasını öde, kıçındaki dona kadar al ki hanımefendi yurtdışlarında fink atabilsin
Hem de zırt pırt evine gideme
Afro Amerikanlar 1800lerde bu kadar sömürülmedi

aman heppp erkeklermi sömürcek :))) birazda kadınlar rahat etsin ama söylede bi konu var insanın mala sözü gecer neden arsa vs bisey alırsın yarın lazım olur satmak icin uzunn vadede alan olur o ayrı hee paran cok olur bisey satmazsın ama benimde kızm olsa rahat etmesini isterim yani yalan yazamam kızım neden dünyanın nimetlerindne faydalanmasın kendi parası beni ilgilendirmez ki ben ana baba olarak en iyisini yaparım gerisi ona kalmıs diye düsünürüm kim zorluk cekmesini ister evladının

Vay anasını
Hem gelinin bir sene faturasını öde, kıçındaki dona kadar al ki hanımefendi yurtdışlarında fink atabilsin
Hem de zırt pırt evine gideme
Afro Amerikanlar 1800lerde bu kadar sömürülmedi
hahahahha cok tatlısın yaa aman geldilerde ne oldu tatlım insan durduk yere de böyle olmuyo bizimki klasık kaynana kendi kızları ve kendinden baskasını beyenmeyen tipten ee sürekli her gelisinde insna kavga cıkarırmı yaa istisnasız 24 saat durmuyo yada onlara gittigimizde insan misafir demek varya benim icin evime 1 i gelsin suyu bile ayagına getiririm kimseyi mutfaga sokmam ceist cesit tatlısı tuzlusu yaparım öyle klasık yemeklerde degil bi tabak hazırlarım cadde bostanda onu 200 tl ye yer füzyon mutfagı ama nerde yaranamazsın o yuzden salladım gitti ne gelsin ne gitsin

Sana hakaret mi etmişim polemik mi yaratmışım? 12 sene önce yoktum burda en fazla 3 5 sene önceki konunda yazmıştın aklımda kalmış. Sen önce kendi yazdıklarına bak burda çalışan kadınlara bile laf eden birisin. Daha da cevap yazmaya layık görmüyorum malesef.
Bana ters gelen birşey olduğu zaman yollarımı ayıracak kadar mantık sahibiyim şükür, malı mülkü için evli kalmaya devam etmem o kadar değersizleştirmem kendimi. İyi günler

M megg
valla öyle bi anda hırsıma yenilip te kendi düzenimi bozmam para olmadan gecin bu safsataları ailen modern görüslü biridir arkandadaır maddi gelirim yeterince vardır yaparsın ama öyle işkembeden sallamaya benzemez burda her konuda bosan demek bu arada yol uzun ve senin hikaye bitmedi evren alır intikamı benide unutma dersin yaa ben o kıza cok sallamıstım :)))) simdi basıma ne geldi

valla her konuma polimik yaratan bu sahis ve bunun gibi 3 kisi daha var 12 sene önce dertlesmek icin yazdıgım konu kimseyi ilgilendirmez senin hayatın nasıl acaba insanların yasantılarıyla dalga gecmek nasıl bi kendiliksizliktir MuneMune hesabı doğrulanmış üye. daha engelim yeni kalkmıs ve bu sayfada bu sahısları neden görmüyorusnuz tarafmı var yani ille sikayet mi edelim görülsün diye

Herkes düğün şartmı demiş ama düğün sürecinden bahsediliyor zaten. Eşyası evi takısı bunlar mecburi ve şu dönemlerde herşey tavan yaptı. Sadece düğün salonu gelinlikle bitmiyor işte.
Ailenin maddi durumu nedir?siz de biliyorsunuz herşey taban yaptı.dükkana yardım et,düğüne yardım et,takı el vs. .sonra düğündeki altınları ,paraları istiyorlar diye dert yanarsınız. .sizin mecburi olarak gördüğünüz şeyler bütçe dahilinde yapılır

Sonuçta bir şeyin ucundan tutup evlatlarına destek oluyorlar .Evlenmeyi düşünen kişi maddi manevi altından kalkabilmeli aileler evlenmiyor eşiniz olacak kişi sorumluluğunu bilmeli. Ailenin desteği ile nereye kadar ?

Limoncu koçum daha yeni geldin ama yardırıyorsun... Kk sensiz çok boş ve anlamsız iyi ki geldin

Bu arada ilk cümlelerine hak veriyorum ve alkışlıyorum, burda maaş kartımı verdim diyip sızlanan ezikler gibi değilsin asla koçlar gibisin. Feminizm eğitimle olmuyor, kafayla oluyor. 20.000tl kazanıp boşanana diyen de var, maaş kartını verenler var bir de sen varsın tabi ki tercihim sensin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…