- 9 Mayıs 2015
- 3.657
- 7.939
- 158
Ebebeyin değildir o, ebebeyin olsaydı duramazdınebebeyin de önemli, unutmayalım
öncelikle 12 sene önce ki konuyu yazdıgına göre benim hayat yasam tarzımdaki rahatlıgım görüsüm klasık kadınlar gibi ezilmemem doktor ögretmen olup maasımı kocama vermemem hatta kocamın maasını catır catır yemem mi gözüne battı ki 12 sene önce yazılmı bi yazıyı yazıyosun insan oglu kavun degil evlenmeden ne oldugunu bilemezsin aha karmanı dibini yarattın saturn retro merkur retro ayvayı sepetiyle yedin bak bakalım seninki neresini neyle silcek gör evren her zaman cvp verir unutmaLimoncu senin kendi emeğinle kazandığın birşey yok mu?
Hep babanın dedenin ninenin kayınpederinin varlıklarını övmüşsün.
Mesele de maddiyat değil zaten konuyu bütünüyle ele aldığında.
Anlayışsız ve huzur bozan bir eş varsa maddiyatın anlamı kalmıyor.
Konu sahibi bu kafayla ilerlerse evliliği de uzun sürmez zaten. Hep karşıdan yapılsın ben sözlü destek olayımla olmuyor bu işler.
Sende burda gelip millete övme kendini, duş almayan dişlerini fırçalamayıp havluya silen biriyle evlisin hala.
Şimdilik evliyim diyorsun, neyi bekliyorsun eşinin dedelerinden saray falan mı miras kalacak?
laf salatası yapmayın yaa hayırdır marsa mı gidiyosunuz siz evinizde taze fasulye yapmaya devam edin bence atom parcalamıyosunuz sizde burdaEbebeyin değildir o, ebebeyin olsaydı duramazdın
mesela bu sahısLimoncu senin kendi emeğinle kazandığın birşey yok mu?
Hep babanın dedenin ninenin kayınpederinin varlıklarını övmüşsün.
Mesele de maddiyat değil zaten konuyu bütünüyle ele aldığında.
Anlayışsız ve huzur bozan bir eş varsa maddiyatın anlamı kalmıyor.
Konu sahibi bu kafayla ilerlerse evliliği de uzun sürmez zaten. Hep karşıdan yapılsın ben sözlü destek olayımla olmuyor bu işler.
Sende burda gelip millete övme kendini, duş almayan dişlerini fırçalamayıp havluya silen biriyle evlisin hala.
Şimdilik evliyim diyorsun, neyi bekliyorsun eşinin dedelerinden saray falan mı miras kalacak?
oooo bu kafayla cocukların sana bayramda bile gelmez yaa ana baba bu gunler icindir arsan varsada satıcan oglun kızın icin evinde varsa satıcan alıcan bu kadar basit
demek sizin cevreniz cocukları yetimhanedekilr gibi tek basına bırakıyolar
Ya çok merak ettim kime bırakıyorlar miraslarını .Limoncu yanlış anlama ama KK da gördüğüm en erkek tarafı sömürülmeli zihniyetine sahip üye sensin.
Bill Gates gibi milyarderler bile miraslarını çocuklarına bırakmıyor.
Balık vermek yerine balık tutmayı öğretmek lazım
Arsamı veya evimi oğlum evlenecek diye asla satmam.
komık oldugunu mu düsünüyosun emin ol yöre ayırmam ama en azındna trakyalıya gitse rahat eder e-öyle kaynana kaynata gelmez zırt pırt gelemez falan 0 borcla evlenirsin öyle giyimine kusumına kimse karısamaz herkez kendi halında takılır
aman heppp erkeklermi sömürcek :))) birazda kadınlar rahat etsin ama söylede bi konu var insanın mala sözü gecer neden arsa vs bisey alırsın yarın lazım olur satmak icin uzunn vadede alan olur o ayrı hee paran cok olur bisey satmazsın ama benimde kızm olsa rahat etmesini isterim yani yalan yazamam kızım neden dünyanın nimetlerindne faydalanmasın kendi parası beni ilgilendirmez ki ben ana baba olarak en iyisini yaparım gerisi ona kalmıs diye düsünürüm kim zorluk cekmesini ister evladınınLimoncu yanlış anlama ama KK da gördüğüm en erkek tarafı sömürülmeli zihniyetine sahip üye sensin.
Bill Gates gibi milyarderler bile miraslarını çocuklarına bırakmıyor.
Balık vermek yerine balık tutmayı öğretmek lazım
Arsamı veya evimi oğlum evlenecek diye asla satmam.
hahahahha cok tatlısın yaa aman geldilerde ne oldu tatlım insan durduk yere de böyle olmuyo bizimki klasık kaynana kendi kızları ve kendinden baskasını beyenmeyen tipten ee sürekli her gelisinde insna kavga cıkarırmı yaa istisnasız 24 saat durmuyo yada onlara gittigimizde insan misafir demek varya benim icin evime 1 i gelsin suyu bile ayagına getiririm kimseyi mutfaga sokmam ceist cesit tatlısı tuzlusu yaparım öyle klasık yemeklerde degil bi tabak hazırlarım cadde bostanda onu 200 tl ye yer füzyon mutfagı ama nerde yaranamazsın o yuzden salladım gitti ne gelsin ne gitsinVay anasını
Hem gelinin bir sene faturasını öde, kıçındaki dona kadar al ki hanımefendi yurtdışlarında fink atabilsin
Hem de zırt pırt evine gideme
Afro Amerikanlar 1800lerde bu kadar sömürülmedi
Ya çok merak ettim kime bırakıyorlar miraslarını .
Çok tuhaf geldiKendi kurdukları yardım vakfına
Türklerden yapanlar da var.
Sana hakaret mi etmişim polemik mi yaratmışım? 12 sene önce yoktum burda en fazla 3 5 sene önceki konunda yazmıştın aklımda kalmış. Sen önce kendi yazdıklarına bak burda çalışan kadınlara bile laf eden birisin. Daha da cevap yazmaya layık görmüyorum malesef.mesela bu sahısMune konuda ben engel yemisim ama sırf bana laf yazsın diye 12 sene önceki yazımdan kesit alıyo bu tıplerde engellenmeli insanlar buraya konu acıyo 12 sene sonra herhangi bi konuda hatta ben ne yazarsan bunu yazsınlar diyemi engel bu kisilere olmalı
Bana ters gelen birşey olduğu zaman yollarımı ayıracak kadar mantık sahibiyim şükür, malı mülkü için evli kalmaya devam etmem o kadar değersizleştirmem kendimi. İyi günleröncelikle 12 sene önce ki konuyu yazdıgına göre benim hayat yasam tarzımdaki rahatlıgım görüsüm klasık kadınlar gibi ezilmemem doktor ögretmen olup maasımı kocama vermemem hatta kocamın maasını catır catır yemem mi gözüne battı ki 12 sene önce yazılmı bi yazıyı yazıyosun insan oglu kavun degil evlenmeden ne oldugunu bilemezsin aha karmanı dibini yarattın saturn retro merkur retro ayvayı sepetiyle yedin bak bakalım seninki neresini neyle silcek gör evren her zaman cvp verir unutma
Hayır anne babası hayattayken yani derya deniz parası varken okusun kendi işini kursunÇok tuhaf geldi
Çocuğu b.k mu yesin
M meggmesela bu sahısMune konuda ben engel yemisim ama sırf bana laf yazsın diye 12 sene önceki yazımdan kesit alıyo bu tıplerde engellenmeli insanlar buraya konu acıyo 12 sene sonra herhangi bi konuda hatta ben ne yazarsan bunu yazsınlar diyemi engel bu kisilere olmalı
valla öyle bi anda hırsıma yenilip te kendi düzenimi bozmam para olmadan gecin bu safsataları ailen modern görüslü biridir arkandadaır maddi gelirim yeterince vardır yaparsın ama öyle işkembeden sallamaya benzemez burda her konuda bosan demek bu arada yol uzun ve senin hikaye bitmedi evren alır intikamı benide unutma dersin yaa ben o kıza cok sallamıstım :)))) simdi basıma ne geldiSana hakaret mi etmişim polemik mi yaratmışım? 12 sene önce yoktum burda en fazla 3 5 sene önceki konunda yazmıştın aklımda kalmış. Sen önce kendi yazdıklarına bak burda çalışan kadınlara bile laf eden birisin. Daha da cevap yazmaya layık görmüyorum malesef.
Bana ters gelen birşey olduğu zaman yollarımı ayıracak kadar mantık sahibiyim şükür, malı mülkü için evli kalmaya devam etmem o kadar değersizleştirmem kendimi. İyi günler
valla her konuma polimik yaratan bu sahis ve bunun gibi 3 kisi daha var 12 sene önce dertlesmek icin yazdıgım konu kimseyi ilgilendirmez senin hayatın nasıl acaba insanların yasantılarıyla dalga gecmek nasıl bi kendiliksizliktirSana hakaret mi etmişim polemik mi yaratmışım? 12 sene önce yoktum burda en fazla 3 5 sene önceki konunda yazmıştın aklımda kalmış. Sen önce kendi yazdıklarına bak burda çalışan kadınlara bile laf eden birisin. Daha da cevap yazmaya layık görmüyorum malesef.
Bana ters gelen birşey olduğu zaman yollarımı ayıracak kadar mantık sahibiyim şükür, malı mülkü için evli kalmaya devam etmem o kadar değersizleştirmem kendimi. İyi günler
Ailenin maddi durumu nedir?siz de biliyorsunuz herşey taban yaptı.dükkana yardım et,düğüne yardım et,takı el vs. .sonra düğündeki altınları ,paraları istiyorlar diye dert yanarsınız. .sizin mecburi olarak gördüğünüz şeyler bütçe dahilinde yapılırHerkes düğün şartmı demiş ama düğün sürecinden bahsediliyor zaten. Eşyası evi takısı bunlar mecburi ve şu dönemlerde herşey tavan yaptı. Sadece düğün salonu gelinlikle bitmiyor işte.
Sonuçta bir şeyin ucundan tutup evlatlarına destek oluyorlar .Evlenmeyi düşünen kişi maddi manevi altından kalkabilmeli aileler evlenmiyor eşiniz olacak kişi sorumluluğunu bilmeli. Ailenin desteği ile nereye kadar ?Merhaba. Biz sevgilimle çok yakında sözleneceğiz. Daha yeni iş yeri açtı ve ailesi de kendide oraya maddi olarak elinden geleni yaptılar. Sevgilimle konuştuğum zaman ailen sana düğünde destek olacakmı diye sordum. Çoğu şeyi ben karşılıcam onlarda dükkana veriyor şuan bütün parasını o şekilde yardım ediyolar dedi. Bana garip geliyor daha doğrusu nasıl düşünmem gerektiğini bilmiyorum. Sonuçta düğün ayrı iş ayrı diye düşünüyorum. Ne kadar doğru sizce
öncelikle 12 sene önce ki konuyu yazdıgına göre benim hayat yasam tarzımdaki rahatlıgım görüsüm klasık kadınlar gibi ezilmemem doktor ögretmen olup maasımı kocama vermemem hatta kocamın maasını catır catır yemem mi gözüne battı ki 12 sene önce yazılmı bi yazıyı yazıyosun insan oglu kavun degil evlenmeden ne oldugunu bilemezsin aha karmanı dibini yarattın saturn retro merkur retro ayvayı sepetiyle yedin bak bakalım seninki neresini neyle silcek gör evren her zaman cvp verir unutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?