• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sözlüm ve ailesi/ yardım edin arkadaşlar

Ahh kendimi gördüm yazdıkların da ben de istenmeyen gelindim benim nişanım da sorunlu başladı öyle de devam etti..
Düzelmiyor canım yakma başını ben 7 yıllık ilişkimi bitirdim..
Mantığını kullan doğru olanı yaparsın umarım..

Yazdıklarını bir dönüp dışarıdan bir gözle okusana olacak gibi değil mutlu olman mümkün değil saygı ve değer görmediğin bir yerde bir dk bile durma derim.

Bütün yorumları okudum herkes hemen hemen aynı fikirde fakat konu sahibinin bir yorumunda bile ayrılıktan söz ettiğini görmedim siz ayrılmayı düşünmüyor musunuz ?

Merhaba arkadaşlar,
Ben ve erkek arkadaşım yaklaşık 4 senedir beraberiz.farklı şehirlerde ailelerimiz. Yazın da sözümüz oldu. Söz tarihini erkek arkadaşım ile birlikte kararlaştırdık ailesi ailemi bir kez bile aramadılar. Söze bir hafta kala dedeleri rahatsız olduğu için annesi sözü ertelemek istediğini söyledi. Fakat bir tarih vermeden. Dedesi bu arada yaşlı ve uzun süredir yatalak. Son anda ortaya çıkan bir durum değil. Biz de bu yüzden erkek arkadaşım ile tartıştık ben belirli olmayan bir tarihe erteletmek istemedim. Evde tanışma ve kız isteme oldu. Erkek arkadaşım bu yüzden bana ve aileme karşı tavır aldı. Anlayışsız olduğumuz için ilerde bize öyle davranacakmış. Aileler farklı kültürden , ailesi kapalı bizim aile açık görüşlü. Söz gecesi evde huzursuz bir ortam vardı. Yinede yüzükleri taktık. Tam 1 hafta sonra erkek arkadaşım memlekete gitti. Benim ve kız kardeşimin söz gecesi topuklu ayakkabı giymesine, (Evde giyilen alçak topluluklardan yemin ederim) yaklaşık 20 kişi Evde biz vardık yakın akraba kalabalık olmamıza laf söylemişler. Daha önce tanışmaya gelmediler bile. Nişan yapmak istemediler.onlarda düğün dernek olmazmış. Uzaktan gel git yapamazlarmış. Aramız 4 saat. Annesi annemi sözden sonra aramadı. Ben 1 hafta sonra aradığımda oğlunun daha düğün yapmaya hazır olmadığını, eğer istiyorsam kendi memleketimden biri ile evlenmemi söyledi. Ya da Tek nikah ile evlenmeli zorlaştırmamalıymışım. Erkek arkadaşımı orada doldurdular ve kavga ettik. Annem çok bilmişmiş, biz gösterişliymişiz.nişan olmasada olurmuş. Biz asla altın vb istemedik. Siz kendiniz ne uygun görürseniz denildi. Anne ve babası ayrı, emekli her ikisinde. 2 kardeşi var. Ben ailemin ilk mürvetiyim. Sözlüm annem yalnız kalacak ben gelirim ama mutlu olamayacağım. Bana orada altın takmayın ailem takmayacak. Takarsan seni rezil ederim dedi. Biz sürekli kavga ediyoruz. Lütfen dışarıdan fikre ihtiyacım var
Ailenim kacinci cocugu olursaniz olun gelin gelindir.yapilmasi gereken bircok seyeyanciziyorlar.hayatinizi mahvetmeyin.ne demek dugun olmayacak altin olmayacak.siz yazdiklarinizi dogru ve kabul edilebilir goruyor musunuz

Sözlüm benimle dalga geçer gibi seni istiyorlar sen alınıyorsun kötü düşünüyorsun diyor. Bu kadar kör olamaz. Beni suçluyor, onun yapamayacağı hoşlanmadığı şeyler istediğim için. Kimsem yok düğün dernekten nefret ediyorum diyor. Yapıcam sen onları dinleme.
Insanin en mutlu gununde yuzunu gulduemeyenden uzenden hayir gelmez.söz gununuzde mutlu olmaliydiniz ama degildiniz.en mutlu olacaginiz zaman mucadele gerginlikle gecmis.bir disaridan bakin halinize...yazik yakmayin kendinizi

Merhaba arkadaşlar,
Ben ve erkek arkadaşım yaklaşık 4 senedir beraberiz.farklı şehirlerde ailelerimiz. Yazın da sözümüz oldu. Söz tarihini erkek arkadaşım ile birlikte kararlaştırdık ailesi ailemi bir kez bile aramadılar. Söze bir hafta kala dedeleri rahatsız olduğu için annesi sözü ertelemek istediğini söyledi. Fakat bir tarih vermeden. Dedesi bu arada yaşlı ve uzun süredir yatalak. Son anda ortaya çıkan bir durum değil. Biz de bu yüzden erkek arkadaşım ile tartıştık ben belirli olmayan bir tarihe erteletmek istemedim. Evde tanışma ve kız isteme oldu. Erkek arkadaşım bu yüzden bana ve aileme karşı tavır aldı. Anlayışsız olduğumuz için ilerde bize öyle davranacakmış. Aileler farklı kültürden , ailesi kapalı bizim aile açık görüşlü. Söz gecesi evde huzursuz bir ortam vardı. Yinede yüzükleri taktık. Tam 1 hafta sonra erkek arkadaşım memlekete gitti. Benim ve kız kardeşimin söz gecesi topuklu ayakkabı giymesine, (Evde giyilen alçak topluluklardan yemin ederim) yaklaşık 20 kişi Evde biz vardık yakın akraba kalabalık olmamıza laf söylemişler. Daha önce tanışmaya gelmediler bile. Nişan yapmak istemediler.onlarda düğün dernek olmazmış. Uzaktan gel git yapamazlarmış. Aramız 4 saat. Annesi annemi sözden sonra aramadı. Ben 1 hafta sonra aradığımda oğlunun daha düğün yapmaya hazır olmadığını, eğer istiyorsam kendi memleketimden biri ile evlenmemi söyledi. Ya da Tek nikah ile evlenmeli zorlaştırmamalıymışım. Erkek arkadaşımı orada doldurdular ve kavga ettik. Annem çok bilmişmiş, biz gösterişliymişiz.nişan olmasada olurmuş. Biz asla altın vb istemedik. Siz kendiniz ne uygun görürseniz denildi. Anne ve babası ayrı, emekli her ikisinde. 2 kardeşi var. Ben ailemin ilk mürvetiyim. Sözlüm annem yalnız kalacak ben gelirim ama mutlu olamayacağım. Bana orada altın takmayın ailem takmayacak. Takarsan seni rezil ederim dedi. Biz sürekli kavga ediyoruz. Lütfen dışarıdan fikre ihtiyacım var

Oha ya :oha:. Kv adayım bana onu yapamayız bunu yapamayız istersen kendi dengin birini bul ordan evlen diyecek? Ve sözlün bu konuda tepkisiz kalacak. Sozlune de sözlü demeye bin şahit lazım tabi yok altın takmayın yok ailene kötü davranucam bilmem ne? Nasil muhabbetler bunlar Ya allah aşkına muhedismissin ne güzel mesleğin var elinde basiretin falan mi bağlandı? Ailen karşı çıkmıyor mu evlenmenize bu olanlara rağmen?

Böyle adama verdiğim 4 seneye değil verecegim senelere acırım. Gerekirse 104 sene beklemiş ol gerçek yüzlerini göstermişler işte bu yanına kar kalsın. Akıllı ol lütfen ya. Bas tekmeyi gitsin Sinirden elim ayağım titredi :kızgın:

Merhaba arkadaşlar,
Bu işin başı hayırla başlamamış açık ve bariz kv seni sevmemiş istemiyorda sanırım sözlünde seni sevmiyor sevse çok daha farklı davranırdı saba ve ailene yol yakınken iyice düşün bu ilişkide artı eksi hangisi daha çok ağır geliyorsa ona göre kararını ver ileride keşke dememek için hakkınızda hayırlısı neyse o olsun amin

Merhaba arkadaşlar,
Keşke seni istemeye aciz birine illede al beni al diye baskı yapmasaydınız. O koca adamı kimse doldurmuyo. Seni yeterince sevmediğinden annesini dinliyo. Biraz gururlu ol ve şu erkek müsveddesini hayatından çıkar. Boşuna ah vah etme. Üzülmenden sen sorumlusun

Ne sözlünle ne de kıymetli anasıyla ilgili konu açmaya bile değmez. Boşuna zaman harcadığına yazık. Değil sözlenmek selam bile vermem böylelerine. Şaşırdım doğrusu bunca rezalete rağmen anında bitirmemene:KK51:

Sizi söylediği gibi sevseydi annesinin karşısında durur size o lafları ettirtmezdi. Zaten sevse ne değişecek adam bal gibi ana kuzusu... çok canınız yanar ilerde kaçarak uzaklaşin derim... Biri bana ailene kotu davranacagim deseydi bu konuyu açacak kadar bile beklemezdim.

Sansliymissin ki önceden göstermisler yuzunu.
Insan kaybetme korkusuyla alttan alir en azindan.Simdiden böyle yapan insanlari ilerde dusunemiyorum.
Ailenin agzina bu kafar bakan insandan koca olmaz bu kadar kesin konusabiliyorum.
Annesinin lafini geri ceviremeyip hem kendi hem karsisindaki insanin hayatini,mutluluğunu yok eden düsük Q'lu insanlar annesinin dizinin dibinden ayrilmasin!!

Son düzenleme:
Daha şimdiden benim aileme sene de kaç gez gideceğinin pazarlığını yapıyor. Biz 4 kişilik bir aileyiz mesela , doğumgünleri için bir araya gelir , kek pasta pjamalar ile kutlarız. Kendisi annesinin Doğumgününe gitmediği için benim aileme de gelemez annesini ezemezmiş.savaşa mı gideceksin yalnız gidersin diyor. Size yalan gelir nelerden benimle tartışıyor.
:kusmuk:Tek cevap bu ve kaççççççç ondan kaççççç ne olur kuzum kaçççççç benimki benden daha çokkkk hevesli hadi sizinkilere gidelim diye lütfen kaçççç lütfennnn yalvarıyorum artık kuzum yaaaa kızım olsan varya senin gölgene hasret bırakırdım o densiz adamı arkana bakmadan kaçççççç hemen şimdiiii:dua::KK62:

Back