• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sözlüm ve ailesi/ yardım edin arkadaşlar

Pek olur tarafi kalmamis. Allahtan hayirlisini iste arkadasim 4 yilini vermişsin ama zararin neresinden dönersen kardir. Bana oyle geliyor ki erkek arkadasinda pek istekli degil gibi sanki bişeyleri zoraki yapiyor yaparkende bahane buluyor. Daha şimdiden kv de problem olmaya baslamis. Bir kere aile seni ve aileni havali gosterisli buluyor demekki size layik goremediler kendilerini. Bu is biz demesekte olmayacak zaten pruzler cikacak bak gorursun. Kasim sonuna kadar noktayi koymus olacaksiniz. Hakkinizda hayirlisi.

Haklısınız şuan zaten görüşmüyorum. Hala daha ben haklıyım diyor.
Yasin kaç senin neden kendini bilmez birine hayatıni veresin ki ...benim arkadaşım kuaföre gekin saçını yaptırmaya giderken nisanlisinin yumruğunu yemiş susMuş ...Sonuç ne mi 3 aylık bebeğini düşürdü nasilmi kafasına karnına aldığı darbelerle so anda babasını aramış babası gidip aldı.başta bitirseydi daha iyi olur du demi ...28 yaşında unv okudu ve evlendi başkasıyla ve bir kızı var yapma hayatını karartma

Merhaba arkadaşlar,
Ben ve erkek arkadaşım yaklaşık 4 senedir beraberiz.farklı şehirlerde ailelerimiz. Yazın da sözümüz oldu. Söz tarihini erkek arkadaşım ile birlikte kararlaştırdık ailesi ailemi bir kez bile aramadılar. Söze bir hafta kala dedeleri rahatsız olduğu için annesi sözü ertelemek istediğini söyledi. Fakat bir tarih vermeden. Dedesi bu arada yaşlı ve uzun süredir yatalak. Son anda ortaya çıkan bir durum değil. Biz de bu yüzden erkek arkadaşım ile tartıştık ben belirli olmayan bir tarihe erteletmek istemedim. Evde tanışma ve kız isteme oldu. Erkek arkadaşım bu yüzden bana ve aileme karşı tavır aldı. Anlayışsız olduğumuz için ilerde bize öyle davranacakmış. Aileler farklı kültürden , ailesi kapalı bizim aile açık görüşlü. Söz gecesi evde huzursuz bir ortam vardı. Yinede yüzükleri taktık. Tam 1 hafta sonra erkek arkadaşım memlekete gitti. Benim ve kız kardeşimin söz gecesi topuklu ayakkabı giymesine, (Evde giyilen alçak topluluklardan yemin ederim) yaklaşık 20 kişi Evde biz vardık yakın akraba kalabalık olmamıza laf söylemişler. Daha önce tanışmaya gelmediler bile. Nişan yapmak istemediler.onlarda düğün dernek olmazmış. Uzaktan gel git yapamazlarmış. Aramız 4 saat. Annesi annemi sözden sonra aramadı. Ben 1 hafta sonra aradığımda oğlunun daha düğün yapmaya hazır olmadığını, eğer istiyorsam kendi memleketimden biri ile evlenmemi söyledi. Ya da Tek nikah ile evlenmeli zorlaştırmamalıymışım. Erkek arkadaşımı orada doldurdular ve kavga ettik. Annem çok bilmişmiş, biz gösterişliymişiz.nişan olmasada olurmuş. Biz asla altın vb istemedik. Siz kendiniz ne uygun görürseniz denildi. Anne ve babası ayrı, emekli her ikisinde. 2 kardeşi var. Ben ailemin ilk mürvetiyim. Sözlüm annem yalnız kalacak ben gelirim ama mutlu olamayacağım. Bana orada altın takmayın ailem takmayacak. Takarsan seni rezil ederim dedi. Biz sürekli kavga ediyoruz. Lütfen dışarıdan fikre ihtiyacım var
Balık baştan kokar... Daha söz bile gergin geçmiş.Düğün o stresle nasıl geçer kim bilir ? Hem kayınvaliden sana alenen başkasıyla evlen demiş.Daha ne bekliyosun?

Evlendikten sonra seniin ailenin şehrinde yasamayacaksaniz hiç bulaşmayın derim. Mutsuz huzursuz olursunuz, kvnin onca sozune ne cevap verdiniz ?

Gerçi hiç hiç bulaşmayın ayrılın derim ama yine karar sizin .

Görünen köy kılavuz istemez. Evlilik ciddi bir karar. Ben, iyi düşünün derim, ölçün biçin keşke dememek için. Aile sorun, sözlün de az çok kendini belli etmiş... İnşallah doğru karar verirsiniz, hayırlısı olsun.

Merhaba arkadaşlar,
Ben ve erkek arkadaşım yaklaşık 4 senedir beraberiz.farklı şehirlerde ailelerimiz. Yazın da sözümüz oldu. Söz tarihini erkek arkadaşım ile birlikte kararlaştırdık ailesi ailemi bir kez bile aramadılar. Söze bir hafta kala dedeleri rahatsız olduğu için annesi sözü ertelemek istediğini söyledi. Fakat bir tarih vermeden. Dedesi bu arada yaşlı ve uzun süredir yatalak. Son anda ortaya çıkan bir durum değil. Biz de bu yüzden erkek arkadaşım ile tartıştık ben belirli olmayan bir tarihe erteletmek istemedim. Evde tanışma ve kız isteme oldu. Erkek arkadaşım bu yüzden bana ve aileme karşı tavır aldı. Anlayışsız olduğumuz için ilerde bize öyle davranacakmış. Aileler farklı kültürden , ailesi kapalı bizim aile açık görüşlü. Söz gecesi evde huzursuz bir ortam vardı. Yinede yüzükleri taktık. Tam 1 hafta sonra erkek arkadaşım memlekete gitti. Benim ve kız kardeşimin söz gecesi topuklu ayakkabı giymesine, (Evde giyilen alçak topluluklardan yemin ederim) yaklaşık 20 kişi Evde biz vardık yakın akraba kalabalık olmamıza laf söylemişler. Daha önce tanışmaya gelmediler bile. Nişan yapmak istemediler.onlarda düğün dernek olmazmış. Uzaktan gel git yapamazlarmış. Aramız 4 saat. Annesi annemi sözden sonra aramadı. Ben 1 hafta sonra aradığımda oğlunun daha düğün yapmaya hazır olmadığını, eğer istiyorsam kendi memleketimden biri ile evlenmemi söyledi. Ya da Tek nikah ile evlenmeli zorlaştırmamalıymışım. Erkek arkadaşımı orada doldurdular ve kavga ettik. Annem çok bilmişmiş, biz gösterişliymişiz.nişan olmasada olurmuş. Biz asla altın vb istemedik. Siz kendiniz ne uygun görürseniz denildi. Anne ve babası ayrı, emekli her ikisinde. 2 kardeşi var. Ben ailemin ilk mürvetiyim. Sözlüm annem yalnız kalacak ben gelirim ama mutlu olamayacağım. Bana orada altın takmayın ailem takmayacak. Takarsan seni rezil ederim dedi. Biz sürekli kavga ediyoruz. Lütfen dışarıdan fikre ihtiyacım var
kacip kurtulmak icin vahiy mi bekliyosun boyle aileye gelin mi gidilir istemiyorlar seni belliki nisanlinda ayri bi dunya kac kurtul guzelim kimse bulunmaz hint kumasi degildir

Daha yeni sözlenmişsiniz ve arada bu kadar sorunlar, tartışmalar oluyorsan inan ileride çok daha kötüleri olacaktır. Şimdiden anlaşamadığın biriyle evlenirsen bide ailelerde anlaşamıyor ve herşeye karışıyorlar, evlilik senin için kabusa dönüşürüz, mutsuzluktan başka bir şey vermez sana.

Ardına bakma yolcu diye bir şarkı vardı. Ali güven diye bir sanatçının . O kulaklarımda çalıyor bu konuyu okuduğum dan beri. Yani kaç kızım kaç bile bile lades deme

Evlendikten sonra seniin ailenin şehrinde yasamayacaksaniz hiç bulaşmayın derim. Mutsuz huzursuz olursunuz, kvnin onca sozune ne cevap verdiniz ?

Gerçi hiç hiç bulaşmayın ayrılın derim ama yine karar sizin .
Tabiki cevap verdim üslubunca, ama oğluna beni istediğini söyleyip benimle böyle konuşması insan ne diyebilir ki ikiyüzlülük karşısında.

Merhaba arkadaşlar,
Smdi sana ne desek bizi onemsemiceksn sevdgn icin birakamicaksn ama ilerrde insallah pisman olmazsn sevgi hersey degil gercekten .

Merhaba arkadaşlar,
Aman diyim !!!!
Belanın püsküllüsü.
Ve bağıra bağıra geliyor
Arkana bakma aynen yüzük iade ...

kv nın dediğine fena takildim. "oğlum düğün yapmaya hazır değil, sen istiyorsan memleketinden birini bul evlen" :oha: şaka gibi. 1 hafta on ce oğluna istemeye gittiği kıza söylüyor bunu.:skandal: yada düğün isteme bize masraf yaptırma yapalım nikah gel çok istiyorsan demiş :olamaz:ben bu durumda oglunu istemiyorum memelektimden bulucam derdim herhalde boyle bir kv de

Bunları sözlüme söylediğimde , söylediklerinde ne var , annem cahil ben sana takılma demiştim diyor? Annesi oğluna benim için kötü birşey demeyip, bana söylüyor ve ben istemediğini söyleyince yalancı konumuna düşüyorum

Bunları sözlüme söylediğimde , söylediklerinde ne var , annem cahil ben sana takılma demiştim diyor? Annesi oğluna benim için kötü birşey demeyip, bana söylüyor ve ben istemediğini söyleyince yalancı konumuna düşüyorum
evlendiğinde de bu böyle olacak. kv sana söyleyecek, söyleyecek ve esin bunda ne var diyecek. seni tek bırakacak. sana sahip çıkacak bir adama benzemiyor. takma kafana o söylesin boşver dedikce senin için içini yiyecek. evliliğimin ilk zamanlarında yaşadım ve nasıl köyü bir durum olduğunu tahmin bile edemezsin. çok zor bir aile zor bir evlilik seni bekliyor. zoru severim dersen evlen ama ben olsam koşar adımla kaçardım bu aileden.

Back