• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz ve Nişandan Sonra Çok Değişti ... :(

Telefonadan girdim yanlışlıkla silmisim kusura bakmayın eğer bu sorunu cozemezsek bitirecegim zaten ama inşallah duzeliriz ben ilk onda yaşadım sevmeyi felan 5 yıl yani
Estağfurullah ne kusuru
Bence bitirmen daha hayırlı 5 yıl nedir
Önünce koca ömür var
Heba etmemen lazım

öyle diyorsa öyledir, benim eşim 3 ayda bir filan gider... Ben kendim her hafta görüşürüm...

TAnnem herseyin iyisi olsun evin tek kizisin havasında ben birsey diyince vay efendim sen onları savunuyorsun o tarz halbuki ben ne onu ne de ailemi savunuyorum ha diyeceksiniz neye savunma yapıyorsun diye ama ortada savunacak birsey de yoktu ben iki aileyi de ara bulmaya çalıştıkça daha beter oluyor şimdi duzeldi ler düğüne zaten 1 sene var tabi o zamana kadar birbirimizi yemezsek

bence butun derdını evlenmeden once anlat ıstedıgını ve ıstemedıklerını anlat kı sonradan bırsey dıyemesın. Anneye duskun gıbıme geldı Insallah oyle degıldır :( annemı her zaman goreceksın demıs ya ben onu anlamadım yanı sızde mı kalacak :(

önce annenizin bu kadar işlerinize karışmasını durdurmanız lazım, sonra da nişanlınızın ağzına bi ayar çekmek lazım. her ikisi de haddini aşıyor bence biraz :KK51:

Nisan dönemi arada hep benle nisanlim kaldı her kafadan bir ses çıktı ikimizin de çalışma saatleri uymadı o yüzden pek gorusemedik de sürekli bundan yakındı en son güvenlik bana göre is değil diyip çıktı ama onun aileside bizim taraf ne der oğullarının işi yok bu kızımıza nasıl bakar diye baskı yapıyorlar iyice bunalıma girdi bu seferde bana sardı aslında durum bu

TAnnem herseyin iyisi olsun evin tek kizisin havasında ben birsey diyince vay efendim sen onları savunuyorsun o tarz halbuki ben ne onu ne de ailemi savunuyorum ha diyeceksiniz neye savunma yapıyorsun diye ama ortada savunacak birsey de yoktu ben iki aileyi de ara bulmaya çalıştıkça daha beter oluyor şimdi duzeldi ler düğüne zaten 1 sene var tabi o zamana kadar birbirimizi yemezsek

Siz niye kredi çektiniz o kısmı anlamadım? Nişan salonunun parasını baban mı verdi sen mi?

Annen hatalı karşı tarafa bir söz verilmiş krdeşine kız isteniyor diye sinirlenip salon tutmuş. Mevlütlü nişan için restoran ayarlicaz gün belirlesek ya diye dünürü arayabilirdi. Bi ağız yoklasaydı. Kafasına eseni yapar mı böyle hep? Karşı tarafa da koz vermişsiniz şimdi.

Nişanlın seni sinirlendirmek için öyle konuşmuş gibime geldi. Çalışma hayatı oldu mu hiçbi aileyi tam göremiyosun valla.

Saçmalamızlar yürümüyorsa kalsın böyle gitmez sinyalleri göz ardı etme. Bu arada nisanlı kız çıkıp çıkıp gidermi oğlan evine sacmalamıslar benide göndermediler tanısmaya giderken bile götüdmedilerdi naha hafif muamelesi yapan olmadı zaken sevmemde otür seyleri

Annem konuşmaya çalıştı ama hep acelesi yok olur dendi yani mesela tatlı yenecekti onun yerine küçük kekler olur ya bakkalda satılan onla meyve suyu dagitilalim felan dedi kv sayı belirleyelim dedik başka şeyler konuşuldu nişanla alakasız böyle şeyler oldu hani biz konuşmayı çok denedik krediyi bizim kendi şahsi borclarimiz vardı o yüzden çektik

Nişandan iki önce kardeşine kızı istediler o sürekli gidip geliyor öyle sandılar benide

5 yıllık sevgililik döneminde 2 yılı farklı şehirlerde diğer yıllar aynı şehir ama farklı ilçelerdeyiz.1 saatlik bir mesafe var.Şubat ayında sözlendik ve Mayısın 7 sinde nişanımız oldu. onun ailesi değilde benim ailem başta çok sıkıntı yaptı. Çünkü annem ilk başta nişanlımı istemiyordu. çok sorun yaptı ama ben nişanlıma belli etmedim. Sonra ailesiyle tanıştığımızda annem ailesini beğenmemişti.Çünkü biraz düşünmeden konuşuyorlar hani en son söyleyeceğini en başta söylüyorlar. Ama ben yinede bunların hiç birini nişanlıma belli etmedim. Söz olmadan önce 2 hftaya bir görüşürdük çarşıda felan son 3 ay annem artık böyle olmaz ya gelip bir söz hani en azından bir tanışma olsun artık dendi diye görüştürmedi.belki ayrılırla mı diye yapmışta olabilir. Yani öyle böyle sözümüzü yaptık. Sıra nişana geldiğinde ilk başta mevlütlü istedi karşı taraf bizde evde aile arası mevlütlü olsun dedik. bunu konuştuğumuzda subat sonuydu. Ondan sonra pek fazla gidip gelme olmadı. Nişanlımda o zamanlar güvenlikti.Bizimde oturup konuşma fırsatımız olmadı. Öyle olunca annem de iyice sinirlendi. Çünkü nişanı hemen yapılsın diyen onlardı. bize yazın yapacaktık. ailesi hemen olsun diyince tamam dedik. Ama doğru düzgün konuşulmadan ortanca kardeşine isteme işine yöneldiler. akraba olrakta baya geniş olduklarını öğrendik yani bize net bir sayı vermediler. Annem şeker hastası onun verdiği sinir var. O da madem böyle yapıyorlar demiş benim bile haberim olmadan mahalleden düğün salonuyla anlaşmış.tabi bende bozuldum sonuçta karşı tarafa ve nişanlıma ne diyeceğim diye ama oln olduydu.Nişanlımla önce kredi çektim evin bir takım borçları vardı onun için kavga çıkardı üstüne birde düğün salonunu duyunca daha beter sinirlendi bir süre konuşmadık. sonra ikimiz oturup durumu anlattım ailesinin nişan yapılsın dedikten sonra öteki kardeşiyle daha fazla ilgilenmelerini bize nişan ile konuşmak için geldiklerinde bile kardeşinin şiyle ilgili konuşup bizim işi ayaküstü konuştuklarını söyledim o da bana hak verdi. tabi hala soğuk davrandı.en güzel geçecek zamanım kavga gürültü geçti. nişan günü bizim aileden daha kalabalık geldiler. evde olsa sığılmazmış yani. Nişandan sonrada bu sefer beni sürekli kendi yaşadıkları köye çağırmaya başladılar. benim ailem böyle gitgellere izin verecek aile değil öyle olunca yine tartıştık. en son biz artık nişanlandık sen hala izin alamıyorsun diye kavga ettik. Bana dediği evlendiğimizde bile sen ailenden izin alırsın herhalde diyip duruyor bana. zaten 2 aileyede uzak yerde tutacağız evi. ailelerimize 1 ayda bir gidecekmişiz bana öyle dedi hatta 2 ayda birde olabilir diyor. bende öyle şey olur mu 1 ay bile fala yani dedim hem senin annen hem benim annem için dedim o da benim annemi her zaman göreceksin zaten ki dedi. ben şok oldum iyi dedim senin anneni göreceğim kendi ailemi 1 ayda bir mi göreceğim yani dedim sadece güldü ama çok sinirliyim ya kendi hiçbirşey olmamış gibi konuşuyor. Benim annem ona tanıdıklarından iş yardımcı olurken o bunları söylüyor.

Kusura bakmayın biraz uzun oldu ama anlatmazsam içimde bunalacaktım.

Kaaaaççççç arkana bile bakma kaççç
Bu adam sinyal vermeye başlamış.

Aç gözünü ve çabucak uzaklaş.

Nişan tanıma dönemidir kimse seni nişan atmış bilmemne diye yargılayamaz hem yargılasa ne olurki 10 kez nişanlansam bi adam sinyal vermeye başlamışsa 10 kez de atarım o nişanı.

Annen istememekte haklıymış. Son cümlelerin beni benden aldı. Çokkkk pişman olacaksın çokkkkk.

Bilmiyorum çok kararsızım 2 hafta oldu daha nişan olalı ya

bir kere seni tek basina koye cagirmalari bide biz nisanliyiz ailende izin al demeleri garip geldi yani baban yasiyormu hayattami

Evet o bize de yanlış geldi onu söyledim zaten şimdi annemle yada erkek kardeşim gelirse gidiyorum o yönden anladı ailesi babam hayatta ama fazla karışmaz anneme söyler annemde bana öyle

Annem işi yok diyede istemiyordu ama nisanlim kendini baya geliştirdi şimdi kpss ve bir kaç yere cv verdi tanıdık da var bakalım

Boyle bi adamla omur gcmez seninle nisanlanmis garantiye almis ewlensen hic anlasamazsin yol ver gitsin zaten seni gercekten sewiyosa degismeye calisir oyle ismi olurya bi ayda annemle gorusturcekmis sen kimsin de biraz baskin ol sesin ciksin sesin resmen kndini ezdirmissin

Back