Patronum o kadar iyi bir insan ki herşeyi anlattıktan sonra ilk sorduğu şey sen nasılsın boşver gerisini sen iyi ol kızınla vakit geçir annende kafasını toplar belki başlarsın tekrar dedi.Napalım bu yaştan sonra anneyi değiştiremeyiz ya idare etcen dedi gülerek.Bende elli kez özür diledim bi anda bırakıp çıktığım için mahçubiyetimi anlattım.Kalan işlerimi cumartesileri gelip halledebiliceğimi her zaman arayabiliceklerini evden yapabiliceklerimi yapıcağımı söyledim o şekilde ağlayarak kapadım telefonu.İş yerinden öteydi orası benim için hepimiz işimizi severek birbirimizi severek çalışıyorduk böyle işi ve anlayışlı patronu bir daha bulabiliceğimi zannetmiyorum en çok ona üzülüyorum.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Söz veripte tutmayan annem
- Konu Sahibi melina123
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Ah ben gerçekten çok üzüldüm ,çok çok haklısınız bütün bir süreci düşününceBen aslında annemin nasıl bu kadar sevgisiz birisi olduğuna şaşırdım ve kızdım.kızımı aldığım günden beri arayıp sormadı torunum nasıl sen ne yaptın iş yerinde görüştünmü çıktınmı diye bir arayıp sorar insan.
İlk başlarda o kadar sinirliydimki şuan hiçbir şey hissedemiyorum.Bana hep işi düştüklerinde geliyorlardı bu saatten sonra bende onların işlerini yapmıcam.hayatta desteksiz olmak ne demek onu anlasınlar istiyorum aile olmak destek olmaktırÇok üzüldüm Allah hayırlı güzel bir kapı açsın inşallah. Kırılmanızı istemediğim için bir şey demeyeceğim annenize ama anneniz olmasa birkaç cümle yazardım. Anne olmak kötülüğü almıyor maalesef
- 5 Temmuz 2024
- 606
- 721
- 18
- 33
- 14 Mayıs 2016
- 693
- 1.006
- 113
Valla haklısın konu sahibi. Tüm planların suya düşmüş annen seni yüz üstü bırakmış. Ama olsun her işte bir hayır vardır. Bu işyerinde maaşın düşükmüş bakarsın seneye daha iyi bir iş bulursun. Kızını da kreşe verirsin belli mi olur? Bazen üzülürüz evet hak veriyorum sana ama bilemeyiz gelecekte ne olacağını. İnşallah güzel bir iş bulursun.Patronum o kadar iyi bir insan ki herşeyi anlattıktan sonra ilk sorduğu şey sen nasılsın boşver gerisini sen iyi ol kızınla vakit geçir annende kafasını toplar belki başlarsın tekrar dedi.Napalım bu yaştan sonra anneyi değiştiremeyiz ya idare etcen dedi gülerek.Bende elli kez özür diledim bi anda bırakıp çıktığım için mahçubiyetimi anlattım.Kalan işlerimi cumartesileri gelip halledebiliceğimi her zaman arayabiliceklerini evden yapabiliceklerimi yapıcağımı söyledim o şekilde ağlayarak kapadım telefonu.İş yerinden öteydi orası benim için hepimiz işimizi severek birbirimizi severek çalışıyorduk böyle işi ve anlayışlı patronu bir daha bulabiliceğimi zannetmiyorum en çok ona üzülüyorum.
Annem aramadı babam aradı ama çok tuhaf bir konuşma oluyor konuşmamız sanki iki tarafta bıçak zoruyla konusuyor görev gibi sessizlik oluncada kapadım.Hiç olan olaylar hakkında iş durumum hakkında birşey sormadı babamda nasılsın iyimisin kız nasıl iyi bakalım görüşürüzden ibaretti.Kapatırkende cezamız ne zaman biticek ne zaman görebiliriz kızımı diye sordu bende ceza falan yok evim herkese açık dedim öyle kapadık.Gelicek kadar cesaretleri olduğunu düşünmüyorum henüz.Teşekkür ederim merak ettiğiniz için bizde durumlar nereye kadar böyle gider hiç bilmiyorum gerginliğimi kendi ailemede yansıtmamaya çalışıyorum.Merak ettim konu sahibi hala aramadı mi hiç anneniz yada aileden biri
İnşallah canım benimde temennim bu yöndeValla haklısın konu sahibi. Tüm planların suya düşmüş annen seni yüz üstü bırakmış. Ama olsun her işte bir hayır vardır. Bu işyerinde maaşın düşükmüş bakarsın seneye daha iyi bir iş bulursun. Kızını da kreşe verirsin belli mi olur? Bazen üzülürüz evet hak veriyorum sana ama bilemeyiz gelecekte ne olacağını. İnşallah güzel bir iş bulursun.
- 3 Şubat 2009
- 9.872
- 16.840
- 773
- 44