• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz veripte tutmayan annem

Pardon ya 10 aylık olduğunu okumamisim yazmissiniz :) usluymus da zaten bu kadar neyden bunaldı anlamadım biraz fevri bı tıp anneniz demek ki.
Hep öyleydi zora gelemez hemen kendini haklı gösterme çabalarına girer.Tüm sülaleye yaymış birde millet arayıp soruyor ne diyimki bari sussada millet arkamızdan gülmese.

İşi bırakmak yerine 6 ay ücretsiz izne ayrılın.
Sonrasında kreşe verebilirsiniz.
Bazi kreşlerde kamera vs var güvenli olması açısından.
İş yerim yeterince beklediği için doğumdan sonra ücretsiz izine ayrılma şansım kalmadı malesef

Neden babana acik acik söylemedin yaptiklarinin anne babayi birak insanlik disi oldugunu.
Babam herşeyi biliyor en son gittiğimde konuştuğumuzdada yanımızdaydı olaylara dahil olmaz babam annem derse o odur onun için :(

Yengeniz teyzeniz görümceniz eltiniz var mi para karsiligi va
Yakınımda Bir yengem var oda 2 toruna bakıyor zaten diğer teyzelerimde hep torunlarına bakıyor onlar bu durumdan çok mennunlar.Annem bir bakmak istemiyor teyzelerm arasında

Annem hiç aramadı kızımla ben dünden beri hastayız ateşlendik ayakta zor duruyorum bunuda ablamdan duymuş ama hiç aramadı.Bu saatten sonrada araması birşey ifade etmiyor benim için.Kızımı alırken bile kırıcı birşey söylemedim aldım çıktım sanki ben yarı yolda bırakmışım gibi davranıyor.Ablamada arasam açmazki demiş hiç arayıp denemediği halde.
Çok geçmiş olsun dikkat edin kendinize,durum üzücü hiç bir bahane bile sunmadan torununu bırakması hoş değil elbette.
Arasın telefonla açmaz ki demek mazare değil sonuçta.

Back