- 22 Şubat 2016
- 489
- 346
- 23
- Konu Sahibi CamdanKalp
-
çok seviyorum 5 yıl o kadar iyiydiki sonrdan böyle oldu. ben onla o da benle yuva kurmayı çok istiyoruzbir tür seni tehdit ediyor yani. sen evlenmek istiyor musun bu adamla?
banada öyle ben bunu anlatamıyorum nişanlanmadan önce daha çok görüşorduk sözlendik azaldı nişan olunca iyice azaldı diyor.Tabiki su anda ailene soracaksin ondan izin alacaksin fikir alacaksin onlar senin ailen bu zamana kadar onlar bakmis nisanlinin tavri savma geldi
kafam çok karışık çok şey atlattık aslında bunu da atlatırmıyız bilmiyorumArkana bakmadan kaç dicezde boşa dicez.
Nasılsa nişan el-gün diyip evleniceksiniz
zaten kpss yi bekliyoruz daha sonra askere gidecek bekleyeceğiz ama böyle nasıl olur bilmiyorum onun ailesi çok hevesli ama her şeye çağırıyorlar nişanmış düğünmüş annem de çağırıyorlar madem arabayla alsınlar koca kız yollarda rezil oluyor diyorCanım bence biraz bekleyin. Eğer seviyorsanız borç ödeyin, para biriktirin.
Aileler para ve duygularla bu dönemi sönürüyor ne yazıkki. Oğlumun düğünü, biricik prensesimi böylemi gelin edecegim Sözleri aslında kendi içlerindeki egoları. Kpss yada başka bi iş buluna kadar beklemeye alın.
Söz nişan olmuş kişilerin karşı tarafa ziyarete gitmesi çok olursa laçkalaşır. Az olursa istenmiyor olur. Ama izin konusu ayrı. Artık izin olarak değilde, ailelerin haberin olarak belirli saatte gidip gelinmeli
kendide ailesini pek sevmez bunalttılar beni farkı şehire taşınalım felan der hep o gün niye böyle dedi anlamadımBence kosarak uzaklas o adamadan ne demek hep benimkini gorcen sanki o doğurdu büyüttü seni de hep ona gitcen herkes yerini bilecek ne kadar kocanin annesi de olsa
dedim öyle şey mi olur seninkiler ailede benimkiler aile değil mi dedim bir şey demediNişanı at bence
Psikoya benziyo
Benim annemi hep göreceksin hahah demek normal mi
Sen ayda bir 2 ayda bir görürsün kendi aileni demiş
Yürü git, senin ki aile de bizimkiler bostan korkuluğu mu desene şuna
Bi nevi 'senin artık ailen biziz, kendi aileni unut sendromu' buhem uzakta ev tutup hem onun ailesini sürekli nasıl görecekmişsiniz?
sizinle mi yaşayacaklar sordunuz mu bunu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?