Söyleyin bakalım, kaç ojeniz var?

ayy gülüm oje bu be,ayakabımı hahahaha
eni konu 5-6 tanedir hepsininde renkler aynı kırmızı,kıpkırmızı severim ben başkada renk kullanmam.
kadına kırmızı oje kırmızı ruj yakışır bunu bilir bunu söylerim.izde öyle 900 falan abarmayın sakın.yazık günah para nasıl kazanılıyo.ojeye yatırım ölü yatırım

Bi çekmece dolusu var ama 50-60 tanedir çoğunu da kullanmıyorum ama artıcak hastalık başladı resmen

uzun zaman olmuş başlığa güncelleme yapmayalı.
dün geceki aldıklaırm ve bugünkü hediyelerimle 97'yi bulduk

ojeleri çok seviyorum ama bakımı bir o kadar zor ,sürdüğümde ev hanımı olduğum için 1 günde çıkıyor hepsi, hergün sil çıkar tekrar sür uğraşmıyorum 30a yakın oje var , çok özel zamanlar hariç kullanmıyorum ne yazıkki

ben de bugün oje bakıyordum bende 5 -6 tane var.bozuluyor atıyorum.çok sürmem zaten.french seviyorum ben.ama mat oje diye bişiy varmış.siz bilirsiniz gerçi de çok beğendim ondan almak istiyorum ama her yerde yok maalesef.

58 bizimkiler burdakilerin ojelerini görselerde
Bana laf atmayı bıraksalar
Bende kendi ojlerimin çok olduğunu sanırdım

Son düzenleme:
guncekız mat oje dediğin oje matlaştırıcımı acaba bende almak istiyorum ama her ojeye uygulanırmı bilemiyorum
oje uzmanları cevaplasınlar lütfen

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…