Söyleyin bakalım, kaç ojeniz var?

207 oldu dün

Eklentiler

• $SDC13869.jpg
    61,4 KB · Görüntüleme: 74
  • $SDC13870.jpg
    72,9 KB · Görüntüleme: 82
süper burası yaaaa

'207 ojemi maaşallah valla
benim kaç ojem var 0(sıfır) kullanmıyorum çünkü:)

Devam devam Benim 900 kusur oldu artık saymayı bıraktım ama son 3 haftadır oje almıyorum oje hakkımı yakında yapacağım yurtdışı ziyaretine saklıyorum :)

900 küsürmüü benimde yakındır bu hızla devam edersemm cumartesi günü yapmış oldugum eminönü ziyaretinde 22 adet oje daha aldım ve 229 oldularrrrrr

Devam devam Benim 900 kusur oldu artık saymayı bıraktım ama son 3 haftadır oje almıyorum oje hakkımı yakında yapacağım yurtdışı ziyaretine saklıyorum :)

kılıçbalığım değmesin bakalım dünyadaki oje kolleksiyoncuları ne kadar toplamış oje
rekor kitabına gireceksin maşallah

900 küsürmüü benimde yakındır bu hızla devam edersemm cumartesi günü yapmış oldugum eminönü ziyaretinde 22 adet oje daha aldım ve 229 oldularrrrrr

Zaten bu yüzden geçen gün o kadarla kalmayacağından emin ol demiştim 3 ay gibi bir sürede bu kadar oje yaptım işte anla durumu...Yavaştan standlar için yer hazırlamaya başla derim

Zaten bu yüzden geçen gün o kadarla kalmayacağından emin ol demiştim 3 ay gibi bir sürede bu kadar oje yaptım işte anla durumu...Yavaştan standlar için yer hazırlamaya başla derim

evet kesinlikle bende emindim zaten ki kalmıyorum hızla almaya devam ediyorummki daha yurtdışından disk dışında bişi almadım onlarada yakında başlıycammm ojelerime yer bulma konusunda şimdiden sıkıntı çekiyorum yauu :)))) sanırım yatakodamın bi köşesine güzel bi raf tasarlayıp yapmam lazımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…