Söyleyin bakalım, kaç ojeniz var?

40+ diyebilirim her geçen gün çoğalıyorlar şimdi çok beğendim bir kaç oje var onları da alayım galiba uzun bir süre almam gene de belli olmaz çok seviyorum sevdiğim renkler ;
kırmızı
mor
pembe
su yeşili
beyaz
simli ojeleri de çok seviyorum hiç üşenmeden çıkarabildiğim için seviyorum

Bi tane var şeffaf. O da taşlı takılarımın taşları dökülmesin diye sürmek için :) ahahha

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Her ay ojelerimi yenilerim kurumuşları ve kullanmadıklarımı atarım şu anda tam 28 tane ojem var

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

100'ü geçince durdum. artık almıyorum...

hastalık gibi bişey bu

ben de öyle diyordum ojelerimin sayısı 200'e dayanınca, ancak almadan duramayacağın yeni bir seri çıkıyor, yahut daha önce tasavvur ettiğin "şöyle bir tonda ojeye rastlasam keşke" dediğin ojelere rastlıyorsun, işte o an oje diyetim son buluyor. Ojelerimi görenler "Muliebris ne yaptın?" "Bunları satsan ev alırsın!" diye tepki veriyorlar :)

Bende oje hastalığı basliyali 2 hafta oluyor henuz 12 taneler

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

10 tane filan var ama 2 gündür şu 2014 modasına bakınca hayvan motifleri değişik tırnaklar her tırnakta farklı model sanırım oje hastalıgının belirtileri var... bugün gazete yazısı ve panda denedim muhteşem olduuuu. ama resmi atamıyorum.

100 e yakın vardı 80 tanesini falan atmışımdır.Malum kullanım süreleri çok kısa ojelerin.

uzunca süre sadece 5-10 ojem vardı. instagram sağolsun, nail art fotolarına baka baka delirdim, golden rose'dan 25 tane filan oje sipariş ettim, çok rahat 20 tane oje de onlar hediye yollamış, oldu mu sana bir koca sepet dolusu oje! :- D

hiç öyle essie, opi, zoya gibi iyi markalardan ojelerim olmadı, olmayacak da. serde pintilik var, hehe...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…