Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar abartmayın isterseniz ne 500ü..
herhalde her markanın her ton ara geçiş lerini bile alıyorsunuz. gülesim geldi bi an burayı okuyunca..
gerçek yorumlar yapılması daha iyi olur.
Arkadaşlar abartmayın isterseniz ne 500ü..
herhalde her markanın her ton ara geçiş lerini bile alıyorsunuz. gülesim geldi bi an burayı okuyunca..
gerçek yorumlar yapılması daha iyi olur.
Eralde kullanıp attıklarını,bozulanları falan da sayıyorlar ki o kadar oluyor
eralde kullanıp attıklarını,bozulanları falan da sayıyorlar ki o kadar oluyor
arkadaşlar abartmayın isterseniz ne 500ü..
Herhalde her markanın her ton ara geçiş lerini bile alıyorsunuz. Gülesim geldi bi an burayı okuyunca..
Gerçek yorumlar yapılması daha iyi olur.
süper cvp olmuşşşş evet evet kıtlık falan olursa süslü dolaşmak gerekkkBen geçen ay üşenmedim saydım. 117 adetti en son bu ayda 3 tane adım. Rujlarda ona yakındır. Depoluyorum. Kıtılık olursa oradan kullanacağım :)
şekerim kedi uzaanamadıgı cigere mırnavvvvvvvvvvvv dermiş o hesap sanırsammmben sahıdım 357 ojeyee sizi bilemıcemm çok mu ımkansız bısey gıbı gelıo anlamadım kı
Sankı uzaya ev yaptık
kesinlikleeee dilege yönlendirmek laım bu kızlarıı agızları açık kalsınnn ama dilegin ugraşacak vakti yok malesefffİnanmayanları Tırnaklar Fora adlı topiğin ilk sayfasına yönlendirmek istiyorum
Okul dolayısıyla şehir dışındayım ojelerimden uzağım
Biara saydığımda 120küsur taneydiler tam sayısını hatırlamıyorum
Evime döndüğümde yeni aldıklarımla beraber sayacağım bakalım ne kadar olmuş
illa ama illa sadece yorum yapmak için gelenlerede sinir oluyorum burda yapılan yorumların hepsi olmasada çogu gerçek kafanıza vurarakmı anlatlım bunu size benimde 357 ojem var.biraz göz atın etrafınıza bi çok oje markası var ve o oje markalarının bi çok serisinde bi çok rengi var hepsini almaya kalksa insan ne kadar uçuk bi sayı çıkar tahmin edersinizzzz sanırım artı ve artı yurtdışı alışverişlerinide göz önünde bulundurun isterseniz hatta size bi kaç foto loyuyumda beyninize kazınsın
ben sahıdım 357 ojeyee sizi bilemıcemm çok mu ımkansız bısey gıbı gelıo anlamadım kı
Sankı uzaya ev yaptık
şekerim kedi uzaanamadıgı cigere mırnavvvvvvvvvvvv dermiş o hesap sanırsammm
kesinlikleeee dilege yönlendirmek laım bu kızlarıı agızları açık kalsınnn ama dilegin ugraşacak vakti yok malesefff
Eğer o kadar ojesi olan birini görmediyse bi insan boyle bir tepki vermesi normal değil mi?
Nasıl insanlarsınız ya ??
Ne lüzumsuz lüzumsuz laflar ediyosunuz.
Eğer o kadar ojesi olan birilerini görmediysen böyle dalga geçer gibi 'attıklarınıda bozulanlarıda sayıyorlar herhalde' demiceksin. Lüzumsuz lafı sen ve diğer kişi etmiş. Burada aylardır çeşit çeşit oje tanıtanlar değil.
Bızde sana bayılmıyoruz zaten nıye bu kadar problem ettın kı? Ben bu topiği daha yeni gördüm zaten.Ki yaklaşık 1 yıldır buradayım.Sayfa sayfa dolasıp milletin kac tane ojesı var dıyede bakmadım.Sadece arkadas yazmıs 500 tane falan fılan sasırdım ona tepkı olarak yazdım.yok 500 yok 600 tane ojesı olan bırısını de gormedım.Topıgı dolassaydım gorurdum.Ne bu sıddet bu celal? Sen once kendı kafana vurmakla basla ıse ıstersen.uslubunu degıstırmenı tavsıye ederım.sen kımsınde gelmıs benımle boyle konusabılıyosun? ustelık muhabbetın bıle olmayan bırısıyım.yurt dısından alısverıs yapıyor olabılırsın bu bızı hıc ama hıc ılgılndırmıyo senı tanımıyorum bıle banane nereden alısverıs yaparsan yap???
Eğer o kadar ojesi olan birini görmediyse bi insan boyle bir tepki vermesi normal değil mi?
Nasıl insanlarsınız ya ??
Ne lüzumsuz lüzumsuz laflar ediyosunuz.
Seninkiler de harika görünüyorlar bu arada
Benim böyle raflarım yok bi sandığım var onun içindeler
Böyle düzenli olmaları ve zarar görmemeleri açısından raflar en güzeli
Ben elimi daldırıp sandıktan oje ararken elimi kestim bi tanesi kırılmış görmemişim :26: