• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söyleyin bakalım, kaç ojeniz var?

25-30 tane falandır saymadım gerçi ama :D daha bu yıl doğru düzgün oje sürmeye başladığım göz önüne alınırsa çok az bi rakam sayılmaz sanrım :D

Arkadaşlar abartmayın isterseniz ne 500ü..
herhalde her markanın her ton ara geçiş lerini bile alıyorsunuz. gülesim geldi bi an burayı okuyunca..
gerçek yorumlar yapılması daha iyi olur.

Arkadaşlar abartmayın isterseniz ne 500ü..
herhalde her markanın her ton ara geçiş lerini bile alıyorsunuz. gülesim geldi bi an burayı okuyunca..
gerçek yorumlar yapılması daha iyi olur.

Eralde kullanıp attıklarını,bozulanları falan da sayıyorlar ki o kadar oluyor :1:

illa ama illa sadece yorum yapmak için gelenlerede sinir oluyorum :47::47::47::47: burda yapılan yorumların hepsi olmasada çogu gerçek kafanıza vurarakmı anlatlım bunu size benimde 357 ojem var.biraz göz atın etrafınıza bi çok oje markası var ve o oje markalarının bi çok serisinde bi çok rengi var hepsini almaya kalksa insan ne kadar uçuk bi sayı çıkar tahmin edersinizzzz sanırım artı ve artı yurtdışı alışverişlerinide göz önünde bulundurun isterseniz hatta size bi kaç foto loyuyumda beyninize kazınsın

Eklentiler

• $SDC14814.jpg
    $SDC14814.jpg
    52,7 KB · Görüntüleme: 81
  • $SDC14813.JPG
    $SDC14813.JPG
    120,1 KB · Görüntüleme: 75
  • $6.JPG
    $6.JPG
    180,8 KB · Görüntüleme: 81
  • $3.JPG
    $3.JPG
    190,4 KB · Görüntüleme: 85
  • $SDC13803.jpg
    $SDC13803.jpg
    69,4 KB · Görüntüleme: 84
  • $1.JPG
    $1.JPG
    203,2 KB · Görüntüleme: 82
eralde kullanıp attıklarını,bozulanları falan da sayıyorlar ki o kadar oluyor :1:

arkadaşlar abartmayın isterseniz ne 500ü..
Herhalde her markanın her ton ara geçiş lerini bile alıyorsunuz. Gülesim geldi bi an burayı okuyunca..
Gerçek yorumlar yapılması daha iyi olur.

ben sahıdım 357 ojeyee sizi bilemıcemm çok mu ımkansız bısey gıbı gelıo anlamadım kı :27:

Sankı uzaya ev yaptık

Ben geçen ay üşenmedim saydım. 117 adetti en son bu ayda 3 tane adım. Rujlarda ona yakındır. Depoluyorum. Kıtılık olursa oradan kullanacağım :)

bende 8-9 tane var :26:
ama inan 3 tane bana yetiyor kalanlari kullanmiyorum bile.
bir tanesi krem tonlarinda sedefli ojem, vazgecilmezim
diger ikisi de french yapmak icin. 40 yilin basinda yaparim ama seviyorum.
niyeyse renkli tirnakla gezemiyorum hic yakistiramiyorum kendime :10:

İnanmayanları Tırnaklar Fora adlı topiğin ilk sayfasına yönlendirmek istiyorum :1:

Okul dolayısıyla şehir dışındayım ojelerimden uzağım :43:
Biara saydığımda 120küsur taneydiler tam sayısını hatırlamıyorum
Evime döndüğümde yeni aldıklarımla beraber sayacağım bakalım ne kadar olmuş :10:

Ben geçen ay üşenmedim saydım. 117 adetti en son bu ayda 3 tane adım. Rujlarda ona yakındır. Depoluyorum. Kıtılık olursa oradan kullanacağım :)
süper cvp olmuşşşş :1::1::1::1::1::1::1::1: evet evet kıtlık falan olursa süslü dolaşmak gerekkk :1::1::1::1::1::1::1:
ben sahıdım 357 ojeyee sizi bilemıcemm çok mu ımkansız bısey gıbı gelıo anlamadım kı :27:

Sankı uzaya ev yaptık
:1::1::1::1: şekerim kedi uzaanamadıgı cigere mırnavvvvvvvvvvvv dermiş o hesap sanırsammm :1::1::1::1:
İnanmayanları Tırnaklar Fora adlı topiğin ilk sayfasına yönlendirmek istiyorum :1:

Okul dolayısıyla şehir dışındayım ojelerimden uzağım :43:
Biara saydığımda 120küsur taneydiler tam sayısını hatırlamıyorum
Evime döndüğümde yeni aldıklarımla beraber sayacağım bakalım ne kadar olmuş :10:
kesinlikleeee dilege yönlendirmek laım bu kızlarıı agızları açık kalsınnn :1::1::1::1: ama dilegin ugraşacak vakti yok malesefff :1::1:

illa ama illa sadece yorum yapmak için gelenlerede sinir oluyorum :47::47::47::47: burda yapılan yorumların hepsi olmasada çogu gerçek kafanıza vurarakmı anlatlım bunu size benimde 357 ojem var.biraz göz atın etrafınıza bi çok oje markası var ve o oje markalarının bi çok serisinde bi çok rengi var hepsini almaya kalksa insan ne kadar uçuk bi sayı çıkar tahmin edersinizzzz sanırım artı ve artı yurtdışı alışverişlerinide göz önünde bulundurun isterseniz hatta size bi kaç foto loyuyumda beyninize kazınsın

Bızde sana bayılmıyoruz zaten nıye bu kadar problem ettın kı? Ben bu topiği daha yeni gördüm zaten.Ki yaklaşık 1 yıldır buradayım.Sayfa sayfa dolasıp milletin kac tane ojesı var dıyede bakmadım.Sadece arkadas yazmıs 500 tane falan fılan sasırdım ona tepkı olarak yazdım.yok 500 yok 600 tane ojesı olan bırısını de gormedım.Topıgı dolassaydım gorurdum.Ne bu sıddet bu celal? Sen once kendı kafana vurmakla basla ıse ıstersen.uslubunu degıstırmenı tavsıye ederım.sen kımsınde gelmıs benımle boyle konusabılıyosun? ustelık muhabbetın bıle olmayan bırısıyım.yurt dısından alısverıs yapıyor olabılırsın bu bızı hıc ama hıc ılgılndırmıyo senı tanımıyorum bıle banane nereden alısverıs yaparsan yap???

kesinlikleeee dilege yönlendirmek laım bu kızlarıı agızları açık kalsınnn :1::1::1::1: ama dilegin ugraşacak vakti yok malesefff :1::1:

Seninkiler de harika görünüyorlar bu arada :1:
Benim böyle raflarım yok bi sandığım var onun içindeler
Böyle düzenli olmaları ve zarar görmemeleri açısından raflar en güzeli
Ben elimi daldırıp sandıktan oje ararken elimi kestim bi tanesi kırılmış görmemişim :26:

Eğer o kadar ojesi olan birini görmediyse bi insan boyle bir tepki vermesi normal değil mi?
Nasıl insanlarsınız ya ??
Ne lüzumsuz lüzumsuz laflar ediyosunuz.

Eğer o kadar ojesi olan birilerini görmediysen böyle dalga geçer gibi 'attıklarınıda bozulanlarıda sayıyorlar herhalde' demiceksin. Lüzumsuz lafı sen ve diğer kişi etmiş. Burada aylardır çeşit çeşit oje tanıtanlar değil.

Son düzenleme:
Eğer o kadar ojesi olan birilerini görmediysen böyle dalga geçer gibi 'attıklarınıda bozulanlarıda sayıyorlar herhalde' demiceksin. Lüzumsuz lafı sen ve diğer kişi etmiş. Burada aylardır çeşit çeşit oje tanıtanlar değil.

Ben öyle dedim diye cevap yazanlar ne söylese doğru yani.Var mı böyle bir şey ya.Ben çıkıp burada kimseye yok kafasına vurarak anlatayım yok beyninize kazınsın yok kedi yok ciğer falanca filanca laflar mı dedim karşılık olarak bunlar deniyor ? Burada vaktimi harcamam bile hata.Herkes kafasına göre takılıyor zaten. ;))

Eee sen dalga geçer gibi yazarsan oda sana öyle söyler. Sonuçta buda onların hobisi ilkbaşta inanmayabilirsin astronomik gibi gelebilir sana ama o tarzda yazman hata.

Uzatmasak arkadaşlar?
Bu sayfayı baştan aşağı okumak isteyen biri sayfalarca alakasız gereksiz mesaj görmek istemez değil mi?
Gereken cevap verildi,hatta resimle kanıtlandı
Bu kadar yeter bence.

Bızde sana bayılmıyoruz zaten nıye bu kadar problem ettın kı? Ben bu topiği daha yeni gördüm zaten.Ki yaklaşık 1 yıldır buradayım.Sayfa sayfa dolasıp milletin kac tane ojesı var dıyede bakmadım.Sadece arkadas yazmıs 500 tane falan fılan sasırdım ona tepkı olarak yazdım.yok 500 yok 600 tane ojesı olan bırısını de gormedım.Topıgı dolassaydım gorurdum.Ne bu sıddet bu celal? Sen once kendı kafana vurmakla basla ıse ıstersen.uslubunu degıstırmenı tavsıye ederım.sen kımsınde gelmıs benımle boyle konusabılıyosun? ustelık muhabbetın bıle olmayan bırısıyım.yurt dısından alısverıs yapıyor olabılırsın bu bızı hıc ama hıc ılgılndırmıyo senı tanımıyorum bıle banane nereden alısverıs yaparsan yap???

Eğer o kadar ojesi olan birini görmediyse bi insan boyle bir tepki vermesi normal değil mi?
Nasıl insanlarsınız ya ??
Ne lüzumsuz lüzumsuz laflar ediyosunuz.

burdaki kimseyi tanımıyosun sonuçta dimi ee topigide gezmemişsin şimdi uzmanlık sorusu soruyum sana arkadaşım hiç bir bilgin olmamamana ragmen gelipte alaycı bir uslüple bişeyler yazmanmı luzumsuz yoksa senin alaycı yazına karşılık alaycı bi şekilde yazılmış yazımı.

Seninkiler de harika görünüyorlar bu arada :1:
Benim böyle raflarım yok bi sandığım var onun içindeler
Böyle düzenli olmaları ve zarar görmemeleri açısından raflar en güzeli
Ben elimi daldırıp sandıktan oje ararken elimi kestim bi tanesi kırılmış görmemişim :26:

sagol canım :)) raf cips rafı aslında chetoos varya onun :))) sende bi markete veya bakkala falan sorarsan ellerinde fazla oluyo onların vereceklerdir.rafların altınada mukavva koydum ben delikli çünkü :) çokta güzel oldular

Back