- 17 Nisan 2022
- 29
- 5
- 16
- 32
- Konu Sahibi Yeni bebek bekleyen anne
-
Konuşmaz geneldeBenim ilk siralarimda sürekli konuştuğum kişiler çıkıyor. Eşim kimseyle instadan konuşmaz, onda saçma sapan alakasız kişiler çıktı ustte. Öyle bir durum olabilir mi?
Çok saçma bir şey bu kusura bakma daBenim üniden arkadaşım geçen sene arkadaşımızın düğününde tanıştırdım Instagram muhabbeti geçince aa ekleyin birbirinizi dedim hiç aklımdan kötü bişey geçmedi
Sigara konusu dışında hatırlamıyorum itiraz ettiğimi ama? Tüm fikirlerine gıcık olduklarım genelde engelli bende yani şaşırdımAy ilk kez benle ayni fikirdesin. Şoktayım
Arkadaşim daha burayı tam kullanamiyorsun instagraminda yok ama girip orayı kurcalamayi biliyorsun doğru düzgün yazsana kimseyle ozelden konusmus mu hiç kocan konusuyor mu
Genelde konuşmaz diyor bir kişiye bile mesaj atsa ilk sırada olurArkadaşim daha burayı tam kullanamiyorsun instagraminda yok ama girip orayı kurcalamayi biliyorsun doğru düzgün yazsana kimseyle ozelden konusmus mu hiç kocan konusuyor mu
Sadece ortak arkadaş düğününden dönerken benim tel uzun saatler kapalıydı bizde uzun yolculuk yapıyorduk arkadaşım bana ulaşamayınca eşime yazmış direk bana verdi teli orda ben konuştum sadece eşimde onu bana örnek verdi ondan çıkıyordur diyeSorunuzu okuyunca anlamadım ama şimdi detayı okuyunca anladım.Birine bir şey gönderirken dm den en çok konuştuğumuz kişiler çıkar önce.%100 bir konuşma geçmiştir ama bu konuşmaların içeriğini bilemem tabi.Eşinizle arkadaşınızın mesajları duruyor mu hala ? Yoksa silmiş mi ?
Ondandır. Yeni eklediği biriyse belki o yüzden üstte çıkmıştır. Eşim yılbaşında biriyle tanıştık ekledik üstte çıkmış mesela ben de anlayamadım algoritmayi.Konuşmaz genelde
O günden sonra da eşimiz bir daha kimseyle mesajlaşmaydıysa bu normal .Sadece ortak arkadaş düğününden dönerken benim tel uzun saatler kapalıydı bizde uzun yolculuk yapıyorduk arkadaşım bana ulaşamayınca eşime yazmış direk bana verdi teli orda ben konuştum sadece eşimde onu bana örnek verdi ondan çıkıyordur diye
Kardeşi ama onunla da hiç mesajlaşmazlarBirde kim var
Tamam bu durumda bi problem yokKardeşi ama onunla da hiç mesajlaşmazlar
Ya zaten bunlar aldatiyorlar konusuyorlar diye bilgi vermez instagram sacma biryer bu konularda herkesin onune oneri olarak duşebiliyorum hiç tanimadiklarima veya benim tanimadiklarimOndandır. Yeni eklediği biriyse belki o yüzden üstte çıkmıştır. Eşim yılbaşında biriyle tanıştık ekledik üstte çıkmış mesela ben de anlayamadım algoritmayi.
Tamam işte o yüzden çıkıyordur eşinizde açıklamasını yapmış zaten.Siz eşinizin instasından konuştuğunuz için ilk sıralarda çıkması gayet normal.Sizin içinize niye şüphe düşüyor onu anlamıyorum.Sadece ortak arkadaş düğününden dönerken benim tel uzun saatler kapalıydı bizde uzun yolculuk yapıyorduk arkadaşım bana ulaşamayınca eşime yazmış direk bana verdi teli orda ben konuştum sadece eşimde onu bana örnek verdi ondan çıkıyordur diye
Yazdım cevap verdim konuşma huyu yoktur fazla diyeArkadaşim daha burayı tam kullanamiyorsun instagraminda yok ama girip orayı kurcalamayi biliyorsun doğru düzgün yazsana kimseyle ozelden konusmus mu hiç kocan konusuyor mu
Ay yok bana gicik oldugunu dusunmuyorum ama oyle birkac baslikta bana bi parmak sallamisligin vardir,Sigara konusu dışında hatırlamıyorum itiraz ettiğimi ama? Tüm fikirlerine gıcık olduklarım genelde engelli bende yani şaşırdımgenelde naif yorumlar yaparsın okur gecerim.
Bi de aynı fikirden ziyade, girdim baktım yani gözlem diyelim
Kötü bir şey değil de ne gerek var yani. Eşimle üni arkadaşım niye takipleşsin..Benim üniden arkadaşım geçen sene arkadaşımızın düğününde tanıştırdım Instagram muhabbeti geçince aa ekleyin birbirinizi dedim hiç aklımdan kötü bişey geçmedi
Kötü bir şey değil de ne gerek var yani. Eşimle üni arkadaşım niye takipleşsin..Benim üniden arkadaşım geçen sene arkadaşımızın düğününde tanıştırdım Instagram muhabbeti geçince aa ekleyin birbirinizi dedim hiç aklımdan kötü bişey geçmedi
Evet öyleymiş gerçektendeÇok saçma bir şey bu kusura bakma da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?