- 17 Nisan 2022
- 29
- 5
- 16
- 32
- Konu Sahibi Yeni bebek bekleyen anne
-
Ben ne demek istediğinizi anlamadimMerhaba arkadaşlar ben üç yıldır burayı takip eden biriyim ve artık benimde kafama takılan birşey var ve size sormak istiyorum.
Eşimle üç yıl önce evlendik ve iki yaşında bir kızımız var. Herşey son bir aya kadar çok güzel gidiyordu. Bir ay önce eşimin instagramında benim çok yakın arkadaşım olan kızı ınstagramın gönderi kısmı var ya orda üst sıralarda gördüm. Bu arada birbirlerini takip ettiklerini biliyorum orda sıkıntı yok ama neden üst sıralarda olduğuna bir anlam veremedim ve kendisine de sordum bir alakan var mı diye o da ben bilmiyorum dedi.Size sorum arkadaşım neden orada üst sıralarda acaba. Yoksa eşim birşeyler mi karıştırdı. Teşekkür ederim şimdiden herkese iyi geceler.
Reels gönderirken 1-2 sırada çıkıyorsa etkileşime girdikleri için çıkıyordur. Ben sevgilime ve arkadaşıma sık sık video gönderdiğim için ve mesajlaştığımız için en üstte meselaBirine bişey göndermek istediniz diyelim ki hani arkadaşlar çıkıyor ya onu demek istedim
Evet gönderi video olur artık her neyseReels gönderirken 1-2 sırada çıkıyorsa etkileşime girdikleri için çıkıyordur. Ben sevgilime ve arkadaşıma sık sık video gönderdiğim için ve mesajlaştığımız için en üstte mesela
Aslında arkadaşımdan değil de acaba profliyle mi ilgilendi diye düşündümAyrıca çok yakın dediğiniz kız arkadasinizdan mi supheleniyorsunuz?
Sıklıkla etkileşim içinde olunan kişiler çıkıyor diye biliyorum. Yani bende öyle cikiyorBirine bişey göndermek istediniz diyelim ki hani arkadaşlar çıkıyor ya onu demek istedim
Bende böyle bildiğimi söyledim kendisine de çıkaralım bakalım nasıl olucak dedi Bir kere daha konuyu açacak oldum bana güvenmiyor musun dedi şimdi takipleşmiyorlar ama benim güvenim sarsıldıSıklıkla etkileşim içinde olunan kişiler çıkıyor diye biliyorum. Yani bende öyle cikiyor
Çok sağolun bi de uğraştınız mı böyle malesef burdan bahsediyorumYeşil olarak işaretlediğim yerden bahsediyorsanız burada sık mesajlaştığınız kişiler en üstte çıkıyor. Profile bakmakla olmuyor. Etkileşim içindelerse çıkar. İgniz varsa siz de kontrol edin en sık mesajlaştığınız kişi en üstte olur zaten. Maalesef...
Eki Görüntüle 3532023
Takipten çıkmaları bir şey değişmez ki takipleşmeden de konuşma olabiliyor. Siz sık sık o kısmı kontrol edin. Eğer konuşmazlarsa zaten o isim aşağılara doğru iniyor.Bende böyle bildiğimi söyledim kendisine de çıkaralım bakalım nasıl olucak dedi Bir kere daha konuyu açacak oldum bana güvenmiyor musun dedi şimdi takipleşmiyorlar ama benim güvenim sarsıldı
Ama takipten çıkarınca direk kalktı isimTakipten çıkmaları bir şey değişmez ki takipleşmeden de konuşma olabiliyor. Siz sık sık o kısmı kontrol edin. Eğer konuşmazlarsa zaten o isim aşağılara doğru iniyor.
Ama üst sıralarda mı önemli olan buBenim orada hic etkilesimde olmadigim insanlarda var su an sizin icin baktim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?