- Konu Sahibi Yeni bebek bekleyen anne
-
Sorunuzu okuyunca anlamadım ama şimdi detayı okuyunca anladım.Birine bir şey gönderirken dm den en çok konuştuğumuz kişiler çıkar önce.%100 bir konuşma geçmiştir ama bu konuşmaların içeriğini bilemem tabi.Eşinizle arkadaşınızın mesajları duruyor mu hala ? Yoksa silmiş mi ?Birine bişey göndermek istediniz diyelim ki hani arkadaşlar çıkıyor ya onu demek istedim
Benim de kardeslerim çıkar, onlara video vs atarım bazen, sanırım o yuzden cıkıyorEvet gönderi video olur artık her neyse
İlk sıralarda sürekli konuştuğunuz kişiler oluyor gerisi zaten takipçilerinizden oluşuyor oda random sıralama.Benim de üst sıralarda mesalaştığım kişiler ama daha sonra hiç mesajlaşmadıklarım da var random geliyor yani muhtemelen. Bu eşinizin instagramda birileriyle mesajlaşmasına da bağlı biraz. Diğer üst sıradakilerle mesajlaşıyorsa şüpheniz haklı eğer onlar da alakasızsa random gelmiştir muhtemelen
Hah iste uye kendisinin instasi var mi, kacinci sirada falan belirtmemis bende bu ihtimali dusundum o sebeple yani herkes komikli video paylasayim, atarli giderli reels atayim diye dusunmuyor olabilir. Mesela benEn baştaysa çok mümkün değil gibi karısı mesela kacıncı sırada ondan once mi sonra mı
İşte adam mesajlaşıyor mu birileriyle onu bilemedim.İlk sıralarda sürekli konuştuğunuz kişiler oluyor gerisi zaten takipçilerinizden oluşuyor oda random sıralama.
Ay ilk kez benle ayni fikirdesin. ŞoktayımBenim ilk siralarimda sürekli konuştuğum kişiler çıkıyor. Eşim kimseyle instadan konuşmaz, onda saçma sapan alakasız kişiler çıktı ustte. Öyle bir durum olabilir mi?
İlk dikkatimi çektiğinde dördüncü sıradaydı sonra ikiye geldiKaçıncı sırada acaba o kadın
Mesajlaşmışlar ki ilk sıralarda çıkmış.Eşinizin kaç takipçisi var ? Kaç kişiyi takip ediyor ? İnstagramı aktif kullanıyor mu ayrıca dm kutusuna bakabilirsiniz.İşte adam mesajlaşıyor mu birileriyle onu bilemedim.
Evet buda ihtimal kimseyle konusmuyorsa karışık gelir ama şunuda diyeyim herşeyi bu kadar kurcalamak bu kadar güvenmemekte çok garip adam belki kimseyle konuşmadi random geldi bide yakın arkadasinla konusuyor mu diye düşünuyorsun mesela benim kocamin instasi olsa konusurda reelsda atar ne varki bundaBenim ilk siralarimda sürekli konuştuğum kişiler çıkıyor. Eşim kimseyle instadan konuşmaz, onda saçma sapan alakasız kişiler çıktı ustte. Öyle bir durum olabilir mi?
İnstam yok eşiminde öyle çok mesajlaşma huyu yokturHah iste uye kendisinin instasi var mi, kacinci sirada falan belirtmemis bende bu ihtimali dusundum o sebeple yani herkes komikli video paylasayim, atarli giderli reels atayim diye dusunmuyor olabilir. Mesela ben
Ben bu salaklikla iyi aldatilmiyorum herhalde yahuhic konduramiyorum kimseye boyle seyleri, illaki bi aciklamasi vardır diye dusunmeye odakli beynim.
Altında mesajlaştığından emin olduğunuz biri var mıydı?İlk dikkatimi çektiğinde dördüncü sıradaydı sonra ikiye geldi
Birde kim varİlk dikkatimi çektiğinde dördüncü sıradaydı sonra ikiye geldi
Belki gariban kimseyle mesajlasmiyordur? Bir de boyle dusunun, belki bosuna gunahina girmissinizdir.İnstam yok eşiminde öyle çok mesajlaşma huyu yoktur
Yani en yakın arkadaşıyla reels atsalar birbirlerine bunda ne var onu ben de anlayamadım,ama konuşup sildiyse bu problem teşkil etmiyor mu ? Konu sahibinin ciddi manada şüphelendiği şeyler var demek ki.Yoksa bu kadar kurcalamazdı bence.Kadınlar ihaneti hissediyor.Evet buda ihtimal kimseyle konusmuyorsa karışık gelir ama şunuda diyeyim herşeyi bu kadar kurcalamak bu kadar güvenmemekte çok garip adam belki kimseyle konuşmadi random geldi bide yakın arkadasinla konusuyor mu diye düşünuyorsun mesela benim kocamin instasi olsa konusurda reelsda atar ne varki bunda
Bu soruya doğru cevap verebilirse düğüm çözülecekAltında mesajlaştığından emin olduğunuz biri var mıydı?
Benim üniden arkadaşım geçen sene arkadaşımızın düğününde tanıştırdım Instagram muhabbeti geçince aa ekleyin birbirinizi dedim hiç aklımdan kötü bişey geçmediArkadaşınızla eşiniz normalde tanışıyorlar mıydı? Ya da sürekli toplanıp buluşuyor musunuz? Eşinizle arkadaşınızın ortak bir ortamı yoksa takipleşmelerini de normal bulmadım ben.
Eşinizin davranışlarından falan mı şüphelendiniz?İnstam yok eşiminde öyle çok mesajlaşma huyu yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?