Bak güzel yönleri de varmış..Ayrılsan pişman olursun bece,bir de sevdiğini anlarsın..Çünkü ben boşandığımda aslında onun kıymetini bilmediğimi anladım,onun da hataları vardı ama ben kıymetini de bilmemiştim bir parça da olsa..O da benim kıymetimi bilmemişti biraz..Evliyken de seviyordum ama uyumsuzluktan,tecrübesizlikten sevmiyor gibi hissetmiştim bir ara.Oysa seviyordum,yokluğunda daha iyi anladım..Boşanmak isteyen kendisi oldu,değişmezsin diyerek..Ben boşanmak istemedim,değişirim''dedim,gerçekten tecrübesizdim ilişkilerde değişebilirdim..Ama dinlemedi...Onun değişmeye niyeti yoktu ki,bıkmıştı ki uyumsuzluktan(aslında tecrübesizlikten) boşanmak istedi...Eski eşim de senin eşine benziyordu..Şuanki görüştüğüm de senin eşine benziyor ama eski eşim çok daha iyiydi..En çok kimi sevdin dersen eski eşimi de,geçen yıl görüştüğüm kişiyi d e( o en kafama yatanıydı,aşk,tutku anlamında,ama sonuç malum)çok sevmiştim Ama,şuanki görüştüğüm gözümde onlar gibi değil..
Bir de cinsellik cinselliktir ya...Erkekler gibi cinselliğe çok fazla anlam yüklememek lazım..Belki vajinusmus da olabilir sende,bunu da bir irdele bakalım..O normal hayatta sana iyi bir yoldaş mı,seviyormusun onu düşün..Bir de herşey normalmiş gibi davran bakalım,faydasını görürsün eminim..
Çok güzel paylaşmışsınız tecrübelerinizi
Umarım siz de çok çok mutlu olursunuz