eşinin karakteri bu değişmez diyen arkadaşlara benden bir cevap ;
benim eşimin flörtten bu zamana yani tam 11 yılda o kadar çok özelliği değişti ki 7 yıldır evliyim ,
her geçen yıl birbirimizi çok geliştirdik ,
kah o kah ben birbirimizde beğenmediğimiz şeyleri hep konuşarak çözümledik ,
şu anda tam benim hayalimdeki kişi durumuna geldi e tabi bende onun ,
ilk tanıdığımda sınırları olan ,konuşmayı sevmeyen ,espri yapmayan ,ulu orta gülmeyen ,sarılmayan ,insan yanında öpmeyen öptürmeyen adam şimdi taksim meydanında seni seviyoruuuuummmm diye bağıracak kıvama geldi
yani bence karakteri bu ,adam pasif ,ne yapsın ya böyle kabul et yada boşan demeyin değişir inanın ..yeterki inanın herşey olur ,yeterki sevgi olsun arada..
Canım benim madem kocan istediğin gibi olamıyorsa sen olduracaksın bide öyle dene. yani kocan bilmiyor yapamıyor isteğini çekinmeden söyle böyle olsa şöyle olsa de... Yoksa sendemi kocandan utanıyorsun?
şöyle bişey de olabilir. konuşmaya utanıyorsanız. yazın . mesajlaşın. mesajlaşırken çok rahat oluyor insan. ne istiyorsan rahat rahat yazabiliyor insan.
İyi ki de çok yazmışsınız. Ne kadar tatlısınız.
Özellikle kırmızıyla boyadığım tespitleriniz, gözlerimi sulandırdı
eşinin karakteri bu değişmez diyen arkadaşlara benden bir cevap ;
benim eşimin flörtten bu zamana yani tam 11 yılda o kadar çok özelliği değişti ki 7 yıldır evliyim ,
her geçen yıl birbirimizi çok geliştirdik ,
kah o kah ben birbirimizde beğenmediğimiz şeyleri hep konuşarak çözümledik ,
şu anda tam benim hayalimdeki kişi durumuna geldi e tabi bende onun ,
ilk tanıdığımda sınırları olan ,konuşmayı sevmeyen ,espri yapmayan ,ulu orta gülmeyen ,sarılmayan ,insan yanında öpmeyen öptürmeyen adam şimdi taksim meydanında seni seviyoruuuuummmm diye bağıracak kıvama geldi
yani bence karakteri bu ,adam pasif ,ne yapsın ya böyle kabul et yada boşan demeyin değişir inanın ..yeterki inanın herşey olur ,yeterki sevgi olsun arada..
evli değilim ama eşinizle benzer özelliklere sahip biri ile sevgiliyim-sevgiliydim.. sevgiliydim derken hala birlikteyiz fakat sevgilim eskisi gibi değil... hmmmm nasıl anlatsam bilemedim, şöyle diyeyim ben onun ilk öpüştüğü ilk dokunduğu vs karşı cinstim... dudağıma küçücük bi öpücük kondurur biz öpüştük diye mutluluktan ölürdü, bense sinir olurdum nasıl erkek bu diye... ayaklarım geri geri giderdi buluşacağımız zaman, zorlu bir ilişkiden çıkmıştım ve onda beni çeken tek şey huzurdu o zamanlar...
kendimi zorladım diyebilirim, çok acı çektim bu iyi insanı hakediyorum dedim, bana hediye olarak bu kdr anlayışlı bir erkek gönderdi rabbim bana dedim... o elimi tuttuğunda heyecandan ölürken ben ona öpüşmeyi öğrettim, yakın durdum, sen erkeğimsin dedim.. hoşlandığım davranışlarını yine davranışlarımla belli ettim, sevmediklerimi ise yine davranışlarımla körelttim... bir bayana ne hediye alınır bilmezdi, artık biliyor... yani daha anlatamadığım buraya sığmayacak bir sürü şey...
bana beni sevmesi yetmişti çabalamam için... ben yanlış insanla acı çekerken o senelerce beni sevmiş, uzaktan beni izlemiş, hep beni beklemiş...
sevgilimken çabaladım, eşiniz olduğu için sizin de bir tık daha çabalamanız gerektiğini düşünüyorum...
şimdi o 2bçk sene önce buluşmaya ayaklarım geri geri giden adama deliler gibi aşığım... saat sayıyorum yanına gideceğim zaman geliyor diye... kokusunu duyunca cennetteyim sanıyorum... baktıkça bakasım öptükçe öpesim geliyor, o benim hediyemmiş cidden, bunu 2bçk sene önce biliyordum, iyi ki çabalamışım...
inanın eşinizle ilgili anlattığınız huyları birebir aynıydı, ona erkek olduğunu hatırlattım hep, yeri geldi sırnaştım yeri geldi masumu oynadım... o da der zaten beni sen şekillendirdin diye...
demek istediğim eğer isterseniz, eğer verdiği huzura tutanabiliyorsanız olmayacak şey değil ona tutku duymanız.. hele ki sizin istediğiniz değişikliklere sıcak bakıyorsa... siz çaba sarfedecek gücü kendinizde buluyorsanız eminim bulutların üzerinde bir ilişki yaşayacaksınız...
başta dediğim gibi ben evli değilim, umarım evlenirim erkek arkadaşımla şu an planlarımız o yönde, aileler de tanıştı :) akıl vermek bana düşmez yani, ama benzer bulduğum için belki yardımım dokunur düşüncesiyle paylaştım... 10.sayfaya dek okuyup yazdım yorumumu, şimdi devamını okuyayım :))
.
Pimiento ,toparlamaya bak,ayrılmayı düşünme eşinden..İnan insan eskisi gibi olmuyor,eserekli bir hale geliyor..Bazı kişilerin evliliği boşanmasından hayırlıdır,sende de öyle hissettim..Beni görüyorsun,o mu olsa bu mu olsa,beni seveni ben sevemiyorum ,cesaret edemiyorum;sevdiğim beni sevmiyor ,aşka layık olmuyor.Yaşadığım depresyon da cabası...20 li yaşlarda neyse de;bu yaşlarda bunlarla uğraşmak ayrı zor..
evli değilim ama eşinizle benzer özelliklere sahip biri ile sevgiliyim-sevgiliydim.. sevgiliydim derken hala birlikteyiz fakat sevgilim eskisi gibi değil... hmmmm nasıl anlatsam bilemedim,
....................başta dediğim gibi ben evli değilim, umarım evlenirim erkek arkadaşımla şu an planlarımız o yönde, aileler de tanıştı :) akıl vermek bana düşmez yani, ama benzer bulduğum için belki yardımım dokunur düşüncesiyle paylaştım... 10.sayfaya dek okuyup yazdım yorumumu, şimdi devamını okuyayım :))
.