Sorunumuz cinsellik mi, cinsellik sorun mu? Bitirmeli miyim?

2buçuk senede 3-4 kere birlikte olmanıza rağmen eşiniz hala size iyi davranıyosa gerçekten iyi bir adammış. 1 gece bile birlikte olmak istemediği için dayak yiyen dayak yem,yosada kötü davranılan kadınlar var. eşin seni boşamayı düşünmüyomu acaba. senin onu sevmediğini anlar akılsız değil ya bu adam kendini sevmeyen arzulamayan bi kadınla niye yaşasın.

eylül arkadaşim bana şu işin sırrını bi anlativer. ya sevaptır valla

cinsellik ilişkinin olmazsa olmazı değil bence. ama olursa da güzel olur. eşiniz nasıl yapacağını bilmiyor demişsiniz. konuştunuz mu isteklerinizi. belki rahat olamıyordur. rahat hissettirmeyi dene.
herkesin bi damarı varı vardır. hassas yönünü bul işler düzelir bence.

Canım benim madem kocan istediğin gibi olamıyorsa sen olduracaksın bide öyle dene. yani kocan bilmiyor yapamıyor isteğini çekinmeden söyle böyle olsa şöyle olsa de... Yoksa sendemi kocandan utanıyorsun?

Canım benim madem kocan istediğin gibi olamıyorsa sen olduracaksın bide öyle dene. yani kocan bilmiyor yapamıyor isteğini çekinmeden söyle böyle olsa şöyle olsa de... Yoksa sendemi kocandan utanıyorsun?

bence de , hani eskiden doğruluk mu cesaret mi diye bi oyun vardı ya. sırayla ikiniz ne istediğinizi söyleyin.

sizi kırmak niyetiyle yazmıyorum ama bence eşinizde hiçbir sorun yok. sizde de yok. çevremde cinsellikle ilgili bilgisi olmadan evlenen çok erkek var. daha doğrusu arkadaşlarimin eşleri var. zamanla oturtuyorlar. sizinki tamamen ten uyumsuzluğu. yani yazdıklarınızda eşinizi sürekli suçlayıcı olmuşsunuz farkında olmadan. önsevişme süresi konusunda hakli olabilirsiniz ama onun dışında nerdeyse ten uyumsuzluğunuızun nedeni bile eşiniz. siz öyle görüyorsunuz. adamcaaz da üzülüp üzülüp içine atiyo. bence ne ona ne kendinize bunu yapın. hani huy olsa orta yol bulunur dicem de ten uyumsuzluğu asla değiişmez. zaten bence evlilikte cinsellik yoksa bitmelidir. hastalık bela gibi durumlarda tabi ki cinsellik yok diye bitmez ama bu durumda bence kesinlikle tek celse diyorum. maalesef. ayrıca evlilik için de hiçbi zaman geç dğeil. hayat karşımıza ne çıkarır bilemeyiz. tabi sizin göze almanız lazım ömür boyu evlenemeyebilirsiniz de evlenip gayet ateşli bvi cinsel yaşaminiz olabilir de.

şöyle bişey de olabilir. konuşmaya utanıyorsanız. yazın . mesajlaşın. mesajlaşırken çok rahat oluyor insan. ne istiyorsan rahat rahat yazabiliyor insan.

Benim sözlümlee hep hadii ayaklarımızı birleştirelim diyorum :) sonra yukarı kaldırıyoruz.Kızz ne bücürük bişeysin diyo sonra yiyo beni gıdıklıyo.Sende ona dee şirinlikler yap

cinsellik zaten sürekli merak edilen bişeydir. çok merak edip hiç konuşamamak olmaz heralde. merak ettiğiniz şeyleri sorarak, ya da mesaj atarak başlayabilirsiniz.

Madem kocani itiyorsun ama onun sana yaklasmasini da istiyorsun, ellerini ve gozunu baglat. Bu onun egosuna cok iyi gelecek, olay da sonuclanir ama sen bundan zevk alir misin bilemem.

İyi ki de çok yazmışsınız. Ne kadar tatlısınız.
Özellikle kırmızıyla boyadığım tespitleriniz, gözlerimi sulandırdı

Umarım bir bakış açısı olmuştur sizin için.

Bir mesajınızda ''eşim nasıl yapacağını bilmiyor'' gibi bir cümle vardı yanlış hatırlamıyorsam.
Ben böyle olduğunu düşünmüyorum açıkçası;sizin baskılarınız,eşinizin özgüvenini yaralamıştır diye düşünüyorum.
O artık zaten hiçbirşeyden emin değildir,doğru bildiği herşeyin yanlış olduğunu düşünüyor olabilir.
Sevişmeden zevk almayı değil,sözlüye girmiş ama dersine az çalışmış öğrenci gibi hissediyordur.
Acaba bu sınavdan kaç not alacağım,pimiento bana ne diyecek,yarım mı bırakacak yoksa gerginlik mi olacak,şu işten yüzümün akıyla çıksaydım..
Düşünsenize bunca gerilimin içinde o sizi memnun etmek zorunda,strese bakın!

Belki de sevişme esnasında siz gevşeseniz,gerilmeseniz ve bunu hissettirmeseniz,o da kendisini daha erkeksi hissedecektir.
Bir erkek için cinsel güç ve performans aslında herşey demek;
ama siz bunu zedeledikçe,eşiniz elbette ki daha pasif ve çekingen kalacaktır :44:

Son düzenleme:
evli değilim ama eşinizle benzer özelliklere sahip biri ile sevgiliyim-sevgiliydim.. sevgiliydim derken hala birlikteyiz fakat sevgilim eskisi gibi değil... hmmmm nasıl anlatsam bilemedim, şöyle diyeyim ben onun ilk öpüştüğü ilk dokunduğu vs karşı cinstim... dudağıma küçücük bi öpücük kondurur biz öpüştük diye mutluluktan ölürdü, bense sinir olurdum nasıl erkek bu diye... ayaklarım geri geri giderdi buluşacağımız zaman, zorlu bir ilişkiden çıkmıştım ve onda beni çeken tek şey huzurdu o zamanlar...

kendimi zorladım diyebilirim, çok acı çektim bu iyi insanı hakediyorum dedim, bana hediye olarak bu kdr anlayışlı bir erkek gönderdi rabbim bana dedim... o elimi tuttuğunda heyecandan ölürken ben ona öpüşmeyi öğrettim, yakın durdum, sen erkeğimsin dedim.. hoşlandığım davranışlarını yine davranışlarımla belli ettim, sevmediklerimi ise yine davranışlarımla körelttim... bir bayana ne hediye alınır bilmezdi, artık biliyor... yani daha anlatamadığım buraya sığmayacak bir sürü şey...

bana beni sevmesi yetmişti çabalamam için... ben yanlış insanla acı çekerken o senelerce beni sevmiş, uzaktan beni izlemiş, hep beni beklemiş...

sevgilimken çabaladım, eşiniz olduğu için sizin de bir tık daha çabalamanız gerektiğini düşünüyorum...

şimdi o 2bçk sene önce buluşmaya ayaklarım geri geri giden adama deliler gibi aşığım... saat sayıyorum yanına gideceğim zaman geliyor diye... kokusunu duyunca cennetteyim sanıyorum... baktıkça bakasım öptükçe öpesim geliyor, o benim hediyemmiş cidden, bunu 2bçk sene önce biliyordum, iyi ki çabalamışım...

inanın eşinizle ilgili anlattığınız huyları birebir aynıydı, ona erkek olduğunu hatırlattım hep, yeri geldi sırnaştım yeri geldi masumu oynadım... o da der zaten beni sen şekillendirdin diye...

demek istediğim eğer isterseniz, eğer verdiği huzura tutanabiliyorsanız olmayacak şey değil ona tutku duymanız.. hele ki sizin istediğiniz değişikliklere sıcak bakıyorsa... siz çaba sarfedecek gücü kendinizde buluyorsanız eminim bulutların üzerinde bir ilişki yaşayacaksınız...

başta dediğim gibi ben evli değilim, umarım evlenirim erkek arkadaşımla şu an planlarımız o yönde, aileler de tanıştı :) akıl vermek bana düşmez yani, ama benzer bulduğum için belki yardımım dokunur düşüncesiyle paylaştım... 10.sayfaya dek okuyup yazdım yorumumu, şimdi devamını okuyayım :))

.

işte tam olarak bundan bahsediyorummmm !! :)

Ben azimli olamadım...O da olamadı..İlişkimiz dün bitti..O bitirdi,''beni sevmediğini sevmeyeceğini ''anladım diyerek..Üzüldüm aslında,iyi birini mi kaçırıyorum diye..Bir de o üzülüyor diye..Zaman istedim,morali çöktü zaman vermedi..Evlen desen evlenesim yok ama bırakasım da yoktu..Daha fazla umut vermeden doğrusu budur belki..Arkadaş olarak görüşelim dedim,kabul etti..

Son düzenleme:
Pimiento ,toparlamaya bak,ayrılmayı düşünme eşinden..İnan insan eskisi gibi olmuyor,eserekli bir hale geliyor..Bazı kişilerin evliliği boşanmasından hayırlıdır,sende de öyle hissettim..Beni görüyorsun,o mu olsa bu mu olsa,beni seveni ben sevemiyorum ,cesaret edemiyorum;sevdiğim beni sevmiyor ,aşka layık olmuyor.Yaşadığım depresyon da cabası...20 li yaşlarda neyse de;bu yaşlarda bunlarla uğraşmak ayrı zor..

Tulüpacım seninki en azından bitmiş ben sözlümle hala devam ediyorumn ve her geçen gün ayrılmak daha zor geliyor.Dün bi yere gidecektim arabayla bulamam die endişe ettim tarif etmesi için sözlümü aradım tarifide anlamadım.Hemen bi benzinciye gir beni bekle dedi.İşten çıktı hemen geldi benzinciye, bana önden eskortluk yaptı, gideceğim yeri bulabilmem için bide uzak bi yerdi.Zaten geç kalıyorum doğru düzgün teşekkür edemedim bile girdim içeri o da evine döndü.O yolda o önden giderken ve benim aracımı gözden kaybetmemek adına sağ sol yaparken dedimki bu düşünceli adam benim sözlüm ve lanet olsun ona duymadığım aşka..Şimdi gel de ayrıl..

Ne kadar olgun davranmışsınız bende kendimi olgun sanırdm..Tebrik ederim umarım çok mutlu olursunuz...Bende bunu yapmaya çalışıyorum ama zaman gösterecek sonucu..

Merhaba,
Yazdıklarınızı okurken kendimi gördüm sizde.Ben boşandım.Benim boşanma sebebim bu değildi.Ama dediğiniz şeyleri bizde yaşadık.Aynen bende bakımlı,hoş bir bayanım.Kendime dikkat ederim,beden temizliğime önem veririm.Evlenme sürecimiz hızlı oldu.Evlendikten sonra iş nedeniyle 6 ay ayrı kaldık.Ama ben bu arada belki birşeyler olur umuduyla yanına bile gittim.-Gitmez olaydım :)- Dediğiniz gibi süslü püslü giyiniyorum adam yüzüme bakmıyor,bir hareketlilik yok!Eve geldiğinde bir yorgunluk,bir bezmişlik.Benim yatıp uyumamı bekler.Bu arada kucağında loptop maç izler devamlı.Dışarıda da dediğiniz gibi.Yatakta arkadaş gibi iyi geceler der döner uyur.Neticede ben şöyle düşünüyordum "demek ki evlilik bu,o zaman kadınlar kocalarını neden aldatıyor ki" Bu arada devamlı ailesi problem.Ben biraz neşelensem annesini babasını atıyor ortaya.Zaten ayrılık sebebi de onlara olan bağımlılığı oldu.Şimdi iyi ki ayrılmışız diyorum.Çünkü çok samimi bir kaç arkadaşımla konuştuğumda cinselliğin ne kadar önemli bir şey olduğunu öğrendim.Sizinki gibi o da neyin nasıl olacağını bilmiyordu.Bende aramızda birşey geçti bile diyemiyorum.Bence oturup mantıklı bir şekilde düşünün.Çünkü eşinizin tercihi bu,değişmez.Ailesine aşırı düşkün mü?

Arkadasim yazdigin mesajlari okudum 16. Sayfaya kadar sorun esine degil sende.
Simdi tlfondan cevap yaziyorum ah klawye elimin altinda olaydi neler yazardim.
Sen bu adama bir erkek olarak asik degilsin ne yazik ki.
en dibe indigin zamanda siginacak bir liman olarak gormussun onu.
O senin ici sadece bir siginak ama erkek degil..
Bir abi bir kardes hatta bir baba sevgisi bulmussun sen onda ve simdi aksi oldugunda beynin bunun tersini soylese de
Vicudun haykiriyor.
On sevisme dedigin nedir adam zaten gelip ensenden orandan buranan opuyor ama sen itiyorsun istemiyorum isteeydim yataga giderdik diyorsun.
Istemihorsjn cunku onu erkek olarak gormediginden Icin kaldirmiyor.
Sen batak bir asktan kalbini ve ruhunutek basina onaramayacagindan korktugundan eline uzatilan ilk dala ilerde severim umuduyla sarilmissin.
Gercekleri gorsen bile hala duzelebiliriz umuduyla goz ardi ediyorsun.
Ama soylemesi gercekten aci fakat esini sevmeyen ( yani bir erkek kadin iliskisinde ki sevgiden bahsediyorm)sensin..
Bunu degistirebilecegine inaniyorsan devam et ama aksi durum ikinizinde hayatini cehenneme cevirir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…