eylül arkadaşim bana şu işin sırrını bi anlativer. ya sevaptır valla
♥gözyaşı♥;27031832 .!.:Arkadasim yazdigin mesajlari okudum 16. Sayfaya kadar sorun esine degil sende.
Simdi tlfondan cevap yaziyorum ah klawye elimin altinda olaydi neler yazardim.
Sen bu adama bir erkek olarak asik degilsin ne yazik ki.
en dibe indigin zamanda siginacak bir liman olarak gormussun onu.
O senin ici sadece bir siginak ama erkek degil..
Bir abi bir kardes hatta bir baba sevgisi bulmussun sen onda ve simdi aksi oldugunda beynin bunun tersini soylese de
Vicudun haykiriyor.
On sevisme dedigin nedir adam zaten gelip ensenden orandan buranan opuyor ama sen itiyorsun istemiyorum isteeydim yataga giderdik diyorsun.
Istemihorsjn cunku onu erkek olarak gormediginden Icin kaldirmiyor.
Sen batak bir asktan kalbini ve ruhunutek basina onaramayacagindan korktugundan eline uzatilan ilk dala ilerde severim umuduyla sarilmissin.
Gercekleri gorsen bile hala duzelebiliriz umuduyla goz ardi ediyorsun.
Ama soylemesi gercekten aci fakat esini sevmeyen ( yani bir erkek kadin iliskisinde ki sevgiden bahsediyorm)sensin..
Bunu degistirebilecegine inaniyorsan devam et ama aksi durum ikinizinde hayatini cehenneme cevirir.
Arkadaşlar, 28 yaşındayım, Ocak'ta iki senedir evli olacağım. Ancak başlığımdan da anlaşılacağı üzere kafam karışık; evlendiğimden bu yana şöyle iç huzuruyla, aynı şeyleri kafamda evirip çevirip durmadan bir gün dahi geçirmedim. Yaklaşık iki senedir süren bu durum tüm yaşam enerjimi bu konuya yöneltmeme neden oluyor, mutlu-huzurlu olamıyorum, işimde bile performansım çok daha iyi olabilecekken düşüyor.
Sorunuma gelince; biz eşimle 2,5 senelik bir flörtün sonunda evlendik. Üniversite mezunuyuz, çalışıyoruz, gelirlerimiz Allah'a şükür. Evlendiğimiz (Ocak ayı) gece çok üşüdüm ve o geceyi resmen zangır zangır titrereyerek on kat yorganın altında geçirdim, aramızda bir şey olmadı, bu normaldi. Sonra balayına gittik, 1 hafta süren balayında ilişkiye girmeyi denedik ama olmadı, giremeden geldik. Sonraki süreçte zamanımız kah deneyerek kah pes ederek ancak çokça tartışarak geçti. Evlendiğimizden 5 ay sonra (yani uzun olmayan bir süreçte) evlilik terapistine gittik. Çok tatlı, yol gösterici, rahatlatıcı bir insandı. Arkadaşlar bu arada ben vajinismus değilim, eşimde de ereksiyon problemi falan yok. Terapistin verdiği ödevleri yaptık ama onu istemiyordum, içim onu almıyordu sanki. Sonra onun işi ile ilgili atlatması gereken çok önemli bir süreç başladı ve bu olay geri plana atıldı. O süreç geçti, yine normal bir cinsellik olmadı, olmadı, olmuyor. Ten uyumu diye bir şey duymuşsunuzdur, bizim aramızda da resmen ten uyumsuzluğu var. Eşimle hiç ilişkiye giremedik değil, 3-4 kere oldu sanırım ama hem kısa sürdü, hem de benim asıl sorunumu sanki çok mekanik bir şey oluyor, filmlerdeki gibi olsun demiyorum ama hiç hiç sevişme yok. Sanki ne yapacağını bilmiyor, beceremiyor, bir şey yapıyor duraklıyor. Çok itici.
O beni çok beğeniyor, siz şimdi bakımlı ol falan diyeceksiniz, zaten sokakta gören dönüp bir daha bakıyor, güzelim, bakımlıyım, evde de öyleyim, güzel iç çamaşırlarım da var da, işte cinsellik bu kadar basit bir formüle sahip değil ne yazık ki. Benim, boşanmalı mıyım ya da boşanayım diye düşünmediğim bir gün olmuyor resmen. Huzursuzluğumu siz düşünün. Eşim çok iyi denebilecek bir insan. Bu kural mıdır, bir erkeğin iyi huyları varsa ilişkisi ölü gibi, kötüyse ilişkisi heyecanlı olur diye. Ben ne yapmalıyım, boşanıp yoluma mı bakmalıyım? Bu şekilde evlilik gider mi, ömür geçer mi? Annem olmadığı için anne olmayı, o sıcaklığı yavrum/yavrularımda bulmayı çok istiyorum. Boşanırsam anne olabilme ihtimalim olur mu bir daha? Ama ömrümü bu şekilde geçirmek de korkunç geliyor.
Uzun oldu, daha uzatmayım, içtenlikle yardım etmek isteyen arkadaşlara şimdiden teşekkürler. Bu arada bu konuyu açsam mmı diye nerdeyse iki senedir düşünüyordum.
Ben azimli olamadım...O da olamadı..İlişkimiz dün bitti..O bitirdi,''beni sevmediğini sevmeyeceğini ''anladım diyerek..Üzüldüm aslında,iyi birini mi kaçırıyorum diye..Bir de o üzülüyor diye..Zaman istedim,morali çöktü zaman vermedi..Evlen desen evlenesim yok ama bırakasım da yoktu..Daha fazla umut vermeden doğrusu budur belki..Arkadaş olarak görüşelim dedim,kabul etti..
Ne kadar olgun davranmışsınız bende kendimi olgun sanırdm..Tebrik ederim umarım çok mutlu olursunuz...Bende bunu yapmaya çalışıyorum ama zaman gösterecek sonucu..
2buçuk senede 3-4 kere birlikte olmanıza rağmen eşiniz hala size iyi davranıyosa gerçekten iyi bir adammış. 1 gece bile birlikte olmak istemediği için dayak yiyen dayak yem,yosada kötü davranılan kadınlar var. eşin seni boşamayı düşünmüyomu acaba. senin onu sevmediğini anlar akılsız değil ya bu adam kendini sevmeyen arzulamayan bi kadınla niye yaşasın.
eylül arkadaşim bana şu işin sırrını bi anlativer. ya sevaptır valla
gercekten iyi bir adam
ama cinselligin sadece erkeklerin ihtiyaci oldugunu dusunen sizsiniz kendine bunu layik goren
dolayisiyla boyle bir durumda sizin kocaniz olsa sizi bosardi
herkes hakettigini yasamaz mi
hani burada dayak yiyen ama bunu normal karsilayan ya da baskasinin yemesini normal karsilayan tipler oluyor ya onlara da aynini diyorum. siz yiyin zaten isabet olmus. sen de oyle hakeden tiplerdensin mesela
esimin beni bosamayi dusunup dusunmedigini istersen kendisine sor
nasil bir cevap alacaginin garantisini veremem yalniz
bir kadının cinselliği yaşaması onun en doğal hakkıdır,ilerde annelik hakkını bile bu yüzden kaybedebilirsin..ben anlattıklarının aynısını yaşadım üstelik tam 5 yıl evli ve bakire olarak kaldım,eşimle doktora çok gittik ama onun hiç bir zaman çabası olmadı hep ben çabaladım ama olmadı işte..Bir süre sonra eşin kısır döngüye girecek ve ereksiyon problemi başlayacak ve daha sonrasında senin isyanların olacak,ben o süreci en ağır şekilde yaşadım arkadaşım,kızlığım doktor masasında gitti ama eşimle hiç ilişkiye giremedik ve sonunda pes ettim ve boşandım,sonuç ne mi annelik hakkımı onu beklerken yaşım ilerleyerek kaybettim ve yaşayamadığım kadınlığım,cinsel hayatım yok olup gitti..Bir süre sonra sevgi,saygı sabır hiç birinde eser kalmıyor sadece eşine merhamet ederek devam ediyorsun o kadar..Bu durum tedaviyle de olsa istediğin gibi hiç bir zaman olmaz,sabrını dene ve gör..
Çok üzüldüm. En çok da anne olamamanıza. Şartlarınızı tam olarak bilmiyorum tabi ki ama şimdi artık tıp da ileri ne bileyim, yine anne olursunuz belki. İnşAllah. Cinsellik dediğiniz gibi bir kadının da en doğal hakkı ama özellikle annelik kısmı beni çok üzdü. Bu aralar aramızda kıvılcımlar var, benim düşünce ve dolayısıyla davranış tarzım değişince o bunu hissetti sanki. Konunun tümüne baktıysanız benim de büyük hatam var çünkü. Ama umarım her şey çözülür, içimde umut kalmamıştı, şimdi çok var. Allah büyük.
kendini neden zorluyorsun ki daha 18 sin acelen ne ????akışına bırakArkadaşlar merhaba yaşim 18. 11 aylık ilişkim var ve birbirimizi çok seviyoruz. Bakireyim ve cinsel ilişkiye girmek istiyorum ancak bir türlü cesaret edemiyorum. Geçen gün yapmaya karar verdik ancak ne kadar istesem de hep kendimi geri çektim ve saatlerce aynı şey tekrarlandı.Bir türlü yapamadık. Okuduğum duyduğum heryerde acısından söz ediliyor ve acıya karşı hiç tahammülüm yok. Bu sorunu bir türlü aşamıyoruz ve ilişkimizi etkilemesinden korkuyorum. Yardım ederseniz çok sevinirim simdiden teşekkürler.
kendini neden zorluyorsun ki daha 18 sin acelen ne ????akışına bırak