Sorunumuz cinsellik mi, cinsellik sorun mu? Bitirmeli miyim?

eylül arkadaşim bana şu işin sırrını bi anlativer. ya sevaptır valla

:))) vallahi işin sırrı önce sabır ,
malzemeler ; iyi bir dinleme kapasitesine sahip erkek ,ne istediğini bilen bir kadın ,sakin sessiz dingin bir ortam
yapılışı ; öncelikle kavga etmeden ,hatta araya aşk sözcükleri katarak ne istediğini ,seni neyin mutlu ettiğini güzelce karşı tarafın beynine empoze etmek,tabi zamanla
sonrasında gelecek planları yapmak ,birlikte 20 yıl sonra nerede ne yapıyor olduğunuzu ara sıra konuşmak ,bu insana güven verir ,yıllar sonra da onunla olmak istediğini bilir erkek.
aslında aslolan aşktır.sevdiğinin gözlerine hala aşkla bakabiliyorsan o zaman olmayacak şey yoktur

benim eşim farklı bir karakterdi kıskanır-kıskanmaz ,sever belli etmez,kızar-ama yüze güler ,çocuk gibi kalbi var ama bir o kadar kabaydı ,ben diyordum ki yahu sen nasıl bir adamsın ,içindekini ben biliyorum ama dışardaki sen sen değilsin ,yani bir ortamda ben eşimi yüceltecek bir dünya laf sayarken, sen benimle ilgili tek kelime etmiyorsun ,
eylül böyle işte deyip geçiyorsun hep zoraki hep yapmacık ,görenler mutluluk oyunu oynuyoruz sanar.en samimi arkadaşlarımızla bile otururken bir durum oluştu diyelim yanaktan bi makas aldım hani öylesine yaparız ya ,bana çek şu elini diye bağırabilecek kapasitedeydi .
eve geldiğimizde yanıma sokulur kedi gibi beni sev derdi yani bu denlide çocuk kalpliydi ,
en sonunda isyan ettim ve çalışmalara başladım ,şakalarımı ,esprilerimi yapmadım ,soğuk davranışlar sergiledim ,hep bir durgunluk halindeydim ,tabi hunları yapmam zor oldu çünkü ben aslında çok neşeli cıvıl cıvıl yerinde duramayan biriyimdir ..
sonra baktım eşim ara ara neyin var ,noldu sana gibi şeyler söylüyor ,tabi saygıda kusur yok bende görevlerimi yapıyorum kadın olarak ,yatakta daha az şehvet gösteriyorum ,daha naif bir hal takındım ,baktım bu beni neşelendirmek için şebeklikler yapıyor ,dışarda filanda hep böyleyim yani ,yaklaşık 3-4 ay sürdü benim bu oyunum ,hep hanımefendi hep durgun düşünceli ,tv izlemez ,pc ye bakmaz ,sürekli kitap okuyan biri oldum çıktım ,korktum da üzerime yapışacak diye
baktım eşim sen artık beni sevmiyorsun varsa yoksa kitapların filan demeye başladı.sevgini göstermiyorsun eskisi gibi ,sarılıp durup dururken öpmüyorsun ,hoplayıp zıplamıyor ,sırtıma atlamıyorsun demeye başladı ,dedim ki en sonunda ne kadar çekilmezim dimi ,evet dedi ben seni böyle istemiyorum eski eylülü istiyorum ,bende o zaman lafı suratına tokat gibi çarptım bak işte ben kaç yıldır bu çekilmez adamla yaşıyorum ,benim karakterime zıt bir adamla ,ne olur biraz sevgini göstersen ,ne olur biraz çocuk olsan ,zaten yaşlanıcaz bunları yapamıycaz ,deli çağlarımız bitince zaten köşemize çekilcez ,bırak yaşımızda yaşayalım dedim ,adam zamanla değişmeye başladı ,sevdiğim dergileri bi yerlerden bulup beni mutlu etmeler ,işyerime gelip süpriz yapıp beni almalar ( ki hiç iş yerime gelmişliği yoktu 2 yılda )telefon açıp kırmızı mı beyaz mı diye sormalar ,kırmızı dersem iş yerime bir buket kırmızı gül yollamalar ,arkadaşları yanında sarılıp aşkım bu benim yaa deyip mıncıklamalar yani anlayacağın duvarları olan ,önyargıları olan bir adamın duvarlarını böyle yıktım .7 yıldır evliyim ilk yıllarım elbette çok güzeldi ama şimdi çok daha mutluyum ,28 ekim evlilik yıldönümümüz ve ilk defa organizasyonu eşim yapmış genelde ben yaparım parasını o öder bu sefer ikisi de ondan ,2 güblük bir tatil ,ikimize de iyi gelecek eminim
yanı kıssadan hisse ,birşeyleri yıkmak yerine, yapmak daha zor belki ama sonu daha keyifli.

Ne kadar güzel analiz yapmışsınız kelimesi kelimesine hepsi doğru bende konu sahibi arkadaşım canım eğer düzelemez diye düşünüyorsan eşini bir erkek olarak arzulamıyorsa zaman kaybetmeden kendin için en doğru olanı yapmalısın ALLAH yardımcın olsun

Canım çok üzüldüm, belki yanlış anlaşılacağım ama ben açık açık düşüncemi söylemeliyim. Bence cinsellik evlilikte en önemli şeylerden biri. O tutku, o birbirine olan çekim, ten uyumu sırf evlilikte değil, sevgili döneminde de gayet önemli. Ben arada o uyum olmayan biriyle evlenmeyi değil, sevgili bile olabileceğimi sanmıyorum.
Evlilikte insanları birbirine bağlayan şeyleri ben saygı, huzur, çocuk, ve cinsellik olarak görüyorum. Aşkın belli yerden yerini alışkanlık, bağlılık ve saygıya bıraktığını sanıyorum.
Benim fikrime göre, bu 3 öğe olmadan huzur gelmez. Zaten seninde için rahatsızmış kaç zamandır, huzursuzsun.
Cinsellik olmadan, tam bağlılık olmaz bence.. İnsanın sevdiği insanla beraber olması, o hazzı alması ve en özeli paylaşması bence dünyanın en güzel şeyi.

Aranızda o çekim yoksa, bunla ilgili terapistlere, psikologlara, bilmiyorum yardım alınacak heryere gidilmesi lazım. 2 buçuk sene de geçmiş gerçi, bu iki buçuk sene de hala isteklerin olmuyorsa, bence bu evliliği yeniden düşünmelisin.

herkesin hakkında hayırlısı olur inşallah, şöyle ki ben çabaladım sabredebildim, demek ki onları yaşamam gerekiyormuş... kişi kendini çok rahatsız hissediyorsa tabi ki çabalama konusunda ısrar etmemeli...

ben annemin bir sözünü paylaşmak isterim sizinle, 'sevdiğinle değil seni sevenle ol, ancak o şekilde mutlu olursun' belki bencilce ama gerçekten de öyle sanırım... şimdiye kdr aşık olup başladığım 2adam da bana zarar verdiler çünkü...

arkadaş olarak görüşmek istediğine emin misin peki? bu şekilde bir daha geri dönüşü zor olabilir çünkü hani 'iyi birini mi kaçırıyorum' cümlene istinaden söylüyorum.

Ne kadar olgun davranmışsınız bende kendimi olgun sanırdm..Tebrik ederim umarım çok mutlu olursunuz...Bende bunu yapmaya çalışıyorum ama zaman gösterecek sonucu..

inşallah :) hepimiz çok mutlu oluruz inşallah...

verdiğin örneği okudum, evet o ilk başlarda yaşadıklarıma çok benzer birşey anlatmışsın... masada karşılıklı otururduk, o başka birşeyle ilgilenirken ben yüzünü inceler 'bu adama niye aşık değilim ki' diye çok sorgulardım, üzülürdüm... yaptığı bazı hareketler batardı falan... terslerdim, ne bileyim... o da benim her türlü davranışıma rağmen pes etmedi...

bi nevi sınadım galiba kendimce onu... siz de söz aşamasına gelebildiğinize göre hiç sevmiyor değilsin gibi... düşün, ömür boyu böyle olacak, ömür boyu senin gözünün içine bakacak ve önemseyecek üzerine titreyecek... (tabi ki hiçbir şeyin garantisi yok ama)

hakkında hayırlısı ne ise o olsun inşallah... önemli kararlar çünkü bunlar... sen omuzlarına yük bindirme ama, mümkün olduğunda düğün tarihini ileri at ve duygularından emin olmadan evlenme... ki sen bunu düşünmüşsündür zaten uyarım için beni mazur gör, sadece objektif bakan birinden duy bil istedim :)

.

gercekten iyi bir adam
ama cinselligin sadece erkeklerin ihtiyaci oldugunu dusunen sizsiniz kendine bunu layik goren
dolayisiyla boyle bir durumda sizin kocaniz olsa sizi bosardi
herkes hakettigini yasamaz mi
hani burada dayak yiyen ama bunu normal karsilayan ya da baskasinin yemesini normal karsilayan tipler oluyor ya onlara da aynini diyorum. siz yiyin zaten isabet olmus. sen de oyle hakeden tiplerdensin mesela
esimin beni bosamayi dusunup dusunmedigini istersen kendisine sor
nasil bir cevap alacaginin garantisini veremem yalniz

eylül arkadaşim bana şu işin sırrını bi anlativer. ya sevaptır valla

e karsiliki beraber olunamadigi icin kadinin dovulmesi ya da bosanilmasi gerektigini soyleyen mesaji begenmissin arkadasim
bu isin sirrinin olduguna nereden inandin
ye dayagini otur di mi

arkadaslar tatildeyim 5 gundur yokum
nete otelden giriyorum bugun ilk kez
donunce okuyup ayrntili cevap yazacagim
su dovmeli bosamali mesaja ve uslubuna sinirlendim kusura bakmayin
dusunup mesaj yazan herkese tesekkurler
bu arada aramiz bayagi iyi ona erkek oldugunu hissettirmeye calisiyorum sizlerden ogrendigim sekilde
olumsuz mesajlari da hepsini dikkate aliyorum merak etmeyin
bu kadar uzun suredir devam eden bir durumun 2 gunde cozulmeyecegini de farkindayim
onu uzmuyorum ama
bu olay iyi ya da kotu bir sonuca baglanacak bir 2 sene daha boyle gitmeyecek Allahin izniyle
dedigim gibi tatilden donunce ayrintili dusunup mesaj yazacagim
yukarida yazdiklarim da sinirlendigim icin onlar da kusura bakmasinlar bayram bayram
herkesin bayrami mubarek olsun

pimiento sinirlenmeni anlıyorum, bende şu aralar çok bunaldım tüm bu düşücelerden kaçıp gidesim var..Allah yardımcımız olsun ama sen en azından bir yönde gidiyorsun iyide olacak ben inanıyorum.Ben bi iyiyim bi kötü.bayramın kutlu olsun canım..

hem kocanı istemediğini arzulamadaığını söylüyosun ama adamın seni boşamasınada tahamülün yok başkasının ihtimal vermesini dahi kaldıramıyosun. ama sen onu istemeyip boşanmayı düşünüyosun.
dayak yiyen insanlar var ama ben dayak yemeyimi hakediyorum yada hiç yemişmiyim onuda sen gel kocama sor diyicem ama neyse demiyorum senin verdiğin bu cevaba çok güldm çünkü kendimide aynı duruma düşürmeyim:26:.
ama kocanla ilgili yazdıklarını falan okuyunca senin bencil olduğunu anladım. evlilik cinsellik üzerine kurulmaz ama cinsellikte çok önemlidir. erkekler için daha önemli olma nedenide gerektiği kadar cinsellik yaşamayan bi adam için sağlık problemleri ilerleyen yaşlarda kaçınılmazdır. kadınlar için böyle bi durum söz konusu değil. sen eşini cinsel anlamda kendine yakın bulmıycan bu yüzden birlkte olmıycan onun ne hissettiğiyle değilde kendinin ne hissettiğini önemsiyceksin. kendinde bu hakkı görüyosun ama herşeye rağmen çocuk sahibi olmak için bu evliliği sürdürüceksin. adamcağızı kullanmış olmuyomusun. bence sen erkek olsaydın kesin eşine şiddet gösterirdin. çünkü şu an eşine yaptığında şiddetin başka bir versiyonu. anlatılanlarda bana biraz ütopik geldi zaten. ama böyle bi adam varsa allah ona gerçekten yardım etsin.

bir kadının cinselliği yaşaması onun en doğal hakkıdır,ilerde annelik hakkını bile bu yüzden kaybedebilirsin..ben anlattıklarının aynısını yaşadım üstelik tam 5 yıl evli ve bakire olarak kaldım,eşimle doktora çok gittik ama onun hiç bir zaman çabası olmadı hep ben çabaladım ama olmadı işte..Bir süre sonra eşin kısır döngüye girecek ve ereksiyon problemi başlayacak ve daha sonrasında senin isyanların olacak,ben o süreci en ağır şekilde yaşadım arkadaşım,kızlığım doktor masasında gitti ama eşimle hiç ilişkiye giremedik ve sonunda pes ettim ve boşandım,sonuç ne mi annelik hakkımı onu beklerken yaşım ilerleyerek kaybettim ve yaşayamadığım kadınlığım,cinsel hayatım yok olup gitti..Bir süre sonra sevgi,saygı sabır hiç birinde eser kalmıyor sadece eşine merhamet ederek devam ediyorsun o kadar..Bu durum tedaviyle de olsa istediğin gibi hiç bir zaman olmaz,sabrını dene ve gör..

Benim evliliğiminde bitme sebeplerinden biri buydu.
benim eski eşim aklının annesinde kaldığını onun için böyle olduğunu söylüyordu. Ve yapamadığı için çok hırcın ve sinirliydi saldırgandı.
Eşim anlayışlı sakin olsaydı anakuzusu şiddet yanlısı bi adam olmasaydı ben boşanmazdım diye düşünüyorum.
iyi anlaşıyorsanız bu sorun çözülebilir bence boşanmayı düşünmeyin....

Çok üzüldüm. En çok da anne olamamanıza. Şartlarınızı tam olarak bilmiyorum tabi ki ama şimdi artık tıp da ileri ne bileyim, yine anne olursunuz belki. İnşAllah. Cinsellik dediğiniz gibi bir kadının da en doğal hakkı ama özellikle annelik kısmı beni çok üzdü. Bu aralar aramızda kıvılcımlar var, benim düşünce ve dolayısıyla davranış tarzım değişince o bunu hissetti sanki. Konunun tümüne baktıysanız benim de büyük hatam var çünkü. Ama umarım her şey çözülür, içimde umut kalmamıştı, şimdi çok var. Allah büyük.

Allah her kadına anne olmayı nasip etmiyor,umarım sizin sorunlarınız çözülür kadınlığınızı hem anne olarak hemde cinsel olarak yaşarsınız inşallah....

Bugun tv de gordugum bir sahnede aklima sen geldin

Toparlanabildiniz mi nasil gidiyor evlilik ve yatak odasi problemi?

Arkadaşlar merhaba yaşim 18. 11 aylık ilişkim var ve birbirimizi çok seviyoruz. Bakireyim ve cinsel ilişkiye girmek istiyorum ancak bir türlü cesaret edemiyorum. Geçen gün yapmaya karar verdik ancak ne kadar istesem de hep kendimi geri çektim ve saatlerce aynı şey tekrarlandı.Bir türlü yapamadık. Okuduğum duyduğum heryerde acısından söz ediliyor ve acıya karşı hiç tahammülüm yok. Bu sorunu bir türlü aşamıyoruz ve ilişkimizi etkilemesinden korkuyorum. Yardım ederseniz çok sevinirim simdiden teşekkürler.

kendini neden zorluyorsun ki daha 18 sin acelen ne ????akışına bırak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…