Sorunumuz cinsellik mi, cinsellik sorun mu? Bitirmeli miyim?

İyi ki de çok yazmışsınız. Ne kadar tatlısınız.
Özellikle kırmızıyla boyadığım tespitleriniz, gözlerimi sulandırdı

Allahım ne kadar güzel analiz bu, evet bence de öyle.
Bunları okudukça kendimden soğudum, nasıl zor bir insanmışım ben.

Sizi suçlamak için yazmadım. Sadece hayatı biraz akışına bırakın, eşinize bağlanmak onu benimsemek için kendinize izin verin, bu onda da pozitif yönde ilerleme sağlayacak bence. Biriyle evlenme kararı almışsanız,ki bence bu kolay alınacak bir karar değil, o insanı seviyorsunuz demektir. Ama sevmek de tek başına yeterli değil, emek de lazım bir ilişki için. Detaylara takılırsanız üzerinize düşenler konusuna emek vermeniz zorlaşır, isteksiz olursunuz normal olarak.

Senin konunu okuyunca, yorumlarini okuyunca aklima bi arkadasim geldi,
bana birgün demistiki, "kocam odun gibi, sevismeyi bile bilmiyor, basimi oksamaya calisiyor ama odun gibi" diyordu :)
benziyor sanirim anlattiklariniz, yani seninde esinin sevisme stili hosuna gitmiyor ve soguyup iteliyormussun,
sanirim benzer seyler bunlar,
esini biraz yönlendirmeye calis, cünkü gercektne bunca sene icinde sirf 3-4 kere normal birlesme yasamak hic normal bir sayi degil,
esini sevdigini düsünüyorum, onunda seni sevdigini düsünüyorum,
biraz emek vermek lazim, eminimki cok ugrastin ama belki dogru yöntemlerle degil..
burdaki arkadaslar sana güzel tavsiyeler vermeye calisti, onlara uymaya calis,
esini biraz sen yönlendir, simdi bekar halimle sana tavsiye veriyormus gibi oluyorum ama :) biraz cinsellikte sen aktif olmaya calis,
umarim sorununuzu giderirsiniz..
En önemlisi Esini gercekten Esin gibi görmeye calis,
O senin kocan, sevgilin, askin,
onu öyle kabul et..

İyi ki de çok yazmışsınız. Ne kadar tatlısınız.
Özellikle kırmızıyla boyadığım tespitleriniz, gözlerimi sulandırdı

Sekerim, cok ozel olmazsa soyle diyeyim, esin cinsellik konusunda deneyimli mi ? Evlenmeden once bir seyler yasamis mi, yani yatakta ne yapacagini biliyor mu? Ne yapacagini pek bilmiyorsa, deneyimsizse sen de yakiniyorsan iyice gozu korkmus ve bu isten sogumus olabilir.

Cinsellik evliliğin yapı taşlarından birisi,olmazsa evliliğin diğer taşları da yerinden oynuyor maalesef.. Siz uzun süre flört etmişsiniz hiç mi anlamadınız ona karşı bir cinsel arzunuz olmadı mı yani ne bileyim.. Ama cinsel hayatınız evli çiftlerde olması gerektiği gibi değilse,mutlaka sorunlar olacak,size surat asacak kavga edeceksiniz vs.. Ten uyumu ve karşılıklı cinsel arzu çok önemli,eğer böyle sürekli tıkanıp kalacaksa ilişki,çocuk filan da yok madem,bence ona da zindan etmeyin evliliği,kendinize de.. Tabii eşiniz boşanma konusunda ne düşünecektir onun da fikri önemli.

pimiento,
hiç gelişme yokmu denedinmi bişeyler mesela?:) sonuç?

Mümkün olmadı :) Dün aşkam ne yazık ki acildeydik.
Önemli bir şey değil çok şükür ama yine de akşamımız öyle geçti.
Ama onun dışında benim düşünce tarzım değiştiği için ilişkimizde kesinlikle gelişme var, mutluyum, Allah bozmasın.

sevgili pimiento tatil sana yaramış ama iyi görünmüyorsun.........nacizane tavsiyem psikiatristten bir randevu al belki herşey yoluna daha kolay girer

geçmiş olsun canım önemli bir şey yoktur inşallah.

gelişme olmasına gerçekten çok sevindim. Arkası da gelir inşallah.

İşiyle ılgılı atlatması gereken surec cınsellıge mı engel oluyor,şaşırdım dogrusu.Bakır kocan herhalde.
Benım kocam da bakırdı ama hıc öyle sorun yasamadık,kımseyle denemeden mı evlenmıs acaba.?
2,5 yılda 3-4 kere ılıskınız olduysa keske baslamadan bıtırseymıssınız!

O zamanlar seni tanımıyordum ama, başlamış bulunduk bir kere :)

Keşke ben evliyken bunaldığımda kk yı tanısaymışımYol gösterecek kimse yoktu..

Son düzenleme:
Eşini yönlendirmezsen o ne bilsinki senin neyden zevk alıp almadığını bunu sen ona öğreteceksin çünkü senin vücudunu en iyi tanıyan sensin o değil ona tanıtacaksın sadece is yatağa yatıp hadi is sende demekle olmaz asıl yöneticilik sizde o size dokunursan ve siz ona dokunurken o sizi yönetmeli...
Evet cinsellik zor bir donem ama birbirinizin vücudunu tanımalisinizki ozaman iste nelerden hoşlanın zevk aldığınızı birbirinizin öğrenir ve cinsellik önemli bir yer alır hayatınızda.

İlk mesajınızı okuyarak yorum yapıyorum, gelişme var mı bilemiyorum...
Ten uyumu çok önemlidir...Cinsellik evliliğin çok ama çok büyük bir kısmını oluşturuyor...
Ten uyumu olmayan bir evlilik çok zor yürür...Aşık olmadığınız biriyle ite kaka sürdürerek hayatı kendinize zehir etmeyin...Yapabileceğiniz her şeyi yapmışsınız..

Cok tatli, cikolotayi cok abartma gaz yapar. Guldurdun beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…