- 18 Nisan 2013
- 942
- 1.561
- 313
- 37
- Konu Sahibi Gamzecannn
-
canım inşallah sanada diğerlerinede olur, bende hiç belirti olmadı, hemde hiç, sadece dünden beri kasıklarm batıyo adet olcam gibi aynı, ilişki bu ay artık bıkkınlığımıza geldiği için sadece yumurtlama gününden 3 önce ve 1 önce başka yokAyyyy insaLALAH darisi bana da olur canim cok sevindim senin adina peki belirti yasadin mi hic? bir de iliski sıklığınız nasil oldu her gun mu gunasiri m
Ayni bikkinligi bu ay biz de yasadik nedense ya bu ay da olmicak diye sartlanmisim :) ama sen umut oldun bana. insaALLAH RABBim bizlerin se yuzlerini guldurur. sen de sagsalim kucagina alirsin mutlulugun kaylanir insaLALAH:)canım inşallah sanada diğerlerinede olur, bende hiç belirti olmadı, hemde hiç, sadece dünden beri kasıklarm batıyo adet olcam gibi aynı, ilişki bu ay artık bıkkınlığımıza geldiği için sadece yumurtlama gününden 3 önce ve 1 önce başka yokama Allah isteyince oluyomuş onu gördüm, umutsuzluk yok yani devam kızlar
Yumurtlamadan 3 gün önce ve 1 gün sonra mi demek istedin bu arada canim :)canım inşallah sanada diğerlerinede olur, bende hiç belirti olmadı, hemde hiç, sadece dünden beri kasıklarm batıyo adet olcam gibi aynı, ilişki bu ay artık bıkkınlığımıza geldiği için sadece yumurtlama gününden 3 önce ve 1 önce başka yokama Allah isteyince oluyomuş onu gördüm, umutsuzluk yok yani devam kızlar
ayy canım benim yaa inan olacak sende alkcaksın haberi bigün, hiç beklmediğin anda, Allahım hepinize yaşatsın bu müthiş duyguyu, teşekkür ederim iyi dileklerin için canımmAyni bikkinligi bu ay biz de yasadik nedense ya bu ay da olmicak diye sartlanmisim :) ama sen umut oldun bana. insaALLAH RABBim bizlerin se yuzlerini guldurur. sen de sagsalim kucagina alirsin mutlulugun kaylanir insaLALAH:)
Yeter ki RABBim istesin vallahi olmayacak degil. bu ay sonunu iple cekiyorum cok merak ediyorum hayirlisi ile olur İNSAALLAH ALLAH hepimizin gonlune gore versin :) iyi dilek ve dualarin icin de cok tesekkur ederim :)ayy canım benim yaa inan olacak sende alkcaksın haberi bigün, hiç beklmediğin anda, Allahım hepinize yaşatsın bu müthiş duyguyu, teşekkür ederim iyi dileklerin için canımmyumutlamadan 3 gün önce ve yumurtlamadan 1 gün önce yaptık, yumurtlama günü kavga ettiğimiz için bidahada yapmadık ya Allah yazdıysa o ay bi kerede yapsan denk getiriyo işte, çok yıpratmamıza gerek yok kendimiz aslnmda,sende üzme kendni bol dua canımm
canım benn şoktayım, dün bugün test yaptım silik çizgi çıktı, kan verdim bugün Allahım hepimize nasip etsin
aynen canım Allahım bana da nasip etti çok mutluyum teşekkür ederim, Allah isteyen herkese nasip etsin,sizede bana sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsinbakkk gördün müüüü hemen öyle 5-6 ayda umutsuzluğa kapılmıştınnn...
tebriklerrr :) darısı tüm isteyenlerin başına inşallah tez zamanda..
Olumlu dusun cnm hayirlisi olsun hakkinda ben 11 ay denedim ve 12 ay hamile kaldim suan oglum 1 aylik kucagimda herseyin hayirlisini isteArkadaşlar geçen ay rahim filmi çekildim. Sorun yok dedi doktor. Ama rahim filminden sonra bu ay çok iyi değerlendirdim. Çok ümitliydim. Bugün bat günümdü ve geldi de. Hormonlar herşey iyi çıktı. Rahim filmi çekilince de kanallar açılıyor hamilelik oranı artıyor diyorlardı. Allahım nolur yardım et artık gelsin bebeğim:-(
Nasıl oldu canım. Neler yaptın da oldu. Tabi Allah veriyor ama yinede ugrasmalıyızOlumlu dusun cnm hayirlisi olsun hakkinda ben 11 ay denedim ve 12 ay hamile kaldim suan oglum 1 aylik kucagimda herseyin hayirlisini iste
Yani Çatlatma iğnesi klomen hapı vs kullandunmıOlumlu dusun cnm hayirlisi olsun hakkinda ben 11 ay denedim ve 12 ay hamile kaldim suan oglum 1 aylik kucagimda herseyin hayirlisini iste
Cnm biz her ay denedik doktora gittim kac kere sorun yok dediler enson ozelde bi doktora gittim orda rahim kapali dediler ve acildi o ay sekiz gun iliski yasaklandi sonra 3 gun ust uste iliski oldu yumurtlama tarihine yakin ve o ayin sonunda hamile kaldimNasıl oldu canım. Neler yaptın da oldu. Tabi Allah veriyor ama yinede ugrasmalıyız
Allahım bana da nasip etsin inşallah. Sana da sağlıkla büyütmek nasip etsin canımCnm biz her ay denedik doktora gittim kac kere sorun yok dediler enson ozelde bi doktora gittim orda rahim kapali dediler ve acildi o ay sekiz gun iliski yasaklandi sonra 3 gun ust uste iliski oldu yumurtlama tarihine yakin ve o ayin sonunda hamile kaldim
Rahim acilinca catlatma ignesi olduYani Çatlatma iğnesi klomen hapı vs kullandunmı
Catlatma iğnesi oldugun ay mı hamile kaldın canım.Rahim acilinca catlatma ignesi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?