- 26 Aralık 2015
- 11.734
- 18.924
- 298
- 34
- Konu Sahibi Gamzecannn
-
Vallahi ayni durumdayız senle 5.ayimdayom bata 10 gun civari kaldi. kullanmadigim yol yordam kalmadi. demek ki zamani var diyorum..bende 5. ayım içindeyim batada bi haftadan az kaldı ama yine umudum yok, yani bizde böyle sizin gibi beklemedeyiz, her türlü yöntem denedik, ovulasyon takibi ,günaşırı, rasgele ,ama yokbir çözüm varsa bulalım tabi :) en azından yalnız olmadığımızı bilmek birbirimize güç verir
canım benn şoktayım, dün bugün test yaptım silik çizgi çıktı, kan verdim bugün Allahım hepimize nasip etsinVallahi ayni durumdayız senle 5.ayimdayom bata 10 gun civari kaldi. kullanmadigim yol yordam kalmadi. demek ki zamani var diyorum..
Bende bugün doktora geldim ultrasonla baktı.Yine kan verdim.ama öğleden sonra sıkışıkken gel dedi. bide piko olsa gorunurdu demi dedim gorunurdu dedi. bi sorun olabilir mi dedim olabilir zaten adetin düzensiz dedi. bide sıkışık olmamla ultrasonda neyi gorcek anlamadimCanım 39 günde bitti bugun itibarı ile henüz olmadım aksam yaptım test cıkmadı ama zaten ne zaman adet olacagım belli olmuyokihergün yapıcam heralde adet olana kadar
canim benim. ben de cok gec hamile kaldim. her kez baski yapiyodu. her gelen soruyodu cocuk mocuk ne alemde. sanki dogurup onlara hediye edicem. cok stres yapiyordum.surekli sitelerde kimler hamile kalmak icin neler yapti onlari okuyorum. ama Allah ne zaman isterse o zaman veriyor demekki. inshAllah sen de bir an once o guzel haberi alip eshine soylersin.uzulme sakin.6.5 aydır deli gibi çocuk istiyoruz ama olmuyor
Allah allah peki adetin geçti mi canımBende bugün doktora geldim ultrasonla baktı.Yine kan verdim.ama öğleden sonra sıkışıkken gel dedi. bide piko olsa gorunurdu demi dedim gorunurdu dedi. bi sorun olabilir mi dedim olabilir zaten adetin düzensiz dedi. bide sıkışık olmamla ultrasonda neyi gorcek anlamadim
Normalde adetim düzenli değil ama iki aydır tam 16sinda oluyordum.belki dün olurum diye bugün için randevu almıştım ama henüz olmadimAllah allah peki adetin geçti mi canım
canim benim. ben de cok gec hamile kaldim. her kez baski yapiyodu. her gelen soruyodu cocuk mocuk ne alemde. sanki dogurup onlara hediye edicem. cok stres yapiyordum.surekli sitelerde kimler hamile kalmak icin neler yapti onlari okuyorum. ama Allah ne zaman isterse o zaman veriyor demekki. inshAllah sen de bir an once o guzel haberi alip eshine soylersin.uzulme sakin.
canım benn şoktayım, dün bugün test yaptım silik çizgi çıktı, kan verdim bugün Allahım hepimize nasip etsin
Test yapmadın mı pekiiNormalde adetim düzenli değil ama iki aydır tam 16sinda oluyordum.belki dün olurum diye bugün için randevu almıştım ama henüz olmadim
canım benim çok sağol, beraber umutsuzluğa kapılmıştık ak odu, olabiliyormuş, oyüzden sen de üzülme umutsuz olma, gelecek bebişin yakında inanıyorum benAyyy tebrik ederim canımmm Allah kucağına almayı nasip etsin darısıda tüm isteyenlere inşallah :)
canım benim çok sağol, beraber umutsuzluğa kapılmıştık ak odu, olabiliyormuş, oyüzden sen de üzülme umutsuz olma, gelecek bebişin yakında inanıyorum ben
Gamzecan bugun 40.gün sabah ilk idrarla test yaptımm yine negatif noluyo ya off:) biliyormusun bende inanıyorum artık nedense bana umut oldun keyfim yerinde şuan
Gamzecan bugun 40.gün sabah ilk idrarla test yaptımm yine negatif noluyo ya off
Üstüne görmüş olmayasın kızzzHadi yaaa bendede bi haller ben anlamıom adetim kesildi ped tertemiz ya
Ayyyy insaLALAH darisi bana da olur canim cok sevindim senin adina peki belirti yasadin mi hic? bir de iliski sıklığınız nasil oldu her gun mu gunasiri mcanım benn şoktayım, dün bugün test yaptım silik çizgi çıktı, kan verdim bugün Allahım hepimize nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?