- 1 Eylül 2016
- 864
- 1.387
- 28
- 30
- Konu Sahibi Gamzecannn
-
Bzm bi sayı işte 1 sene değilde 2 sene de olur demiş doktor. Bnm bu gittğm doktor çok nalet bnde ddm kvga edrz ama yok etmedk eczaneye test almaya eşimi gönderiyorum bnde genelde bde eczane değiştryorz sürekli aynı yerden olmasın dyegörümcem de labaratuvarda testi de ona yaptryorum ücretsz o söylüyo gerçi iki kere yaptrdm ama iyi oluyo o açıdan
Ay bende öyle yapacam ya olursa olur dediğin gibi stres ediyoruz istiyoruz olmuyor sadece kendimize zarar duaların için tşk ederim rabbim Şen'inde yardımcın olsun hayırlısıyla güzel Doğum nasip etsin inşallah bizde bursan müjdelerimizi yazarızSağol canım amin inşallah.. allah bir an önce sana da beklediğin mujdeli haberi versin inş.
ilk aylar kafama çok takıyordum. Olmayacak mı acaba , olmayacaksa bir an önce tedavi mi görsem vs. diye.
Doktora gitmiştim. Muayene oldum herşey normaldi. inan bana artık amannn boşverrrr yaa olursa olur olmazsa olmaz napalım dünyanın sonu mu diip kendimi rahat bıraktıktan sonra ki hamile kalmışım..
Kızlarrr bende 6. Ayımdayım herseyi denedim gün aşırı ilişki,ovulasyon testleri kısmet olmayınca olmuyor demekki... Aralık ayından sonra doktora gidicem klomenmi verir aşılamama mı yapar direk tüp bebek mi der yeterki olsun hepsine razıyım... Etrafında psikolojik baskı yapması beni dahada strese sokuyor... Ben bebek düşünürken düşünmeyen arkadaşlarım hamile kaldılar cinsiyetlerini bile öğrendiler.... Bat 28 kasım tabiii umudum yok ama bekliyor işte insan umutsuzcada olsa...
Biraz once test yaptim negatifBenim bidahaki adet 13 aralıkta
Biraz once test yaptim negatif
Yaklastikmi bilmiyorum 14. Aydan devamÜzülme canım aralık ayı beraber takip edelim beraber destek olalım birbirimize bu sefer. Olacak inşallah biraz daha yaklaştık en azından
Yaklastikmi bilmiyorum 14. Aydan devam
Insallah arkadasimYaklaştık inan bana güzel arkadaşım :) inşallah az kaldı bebeklerimize bi adım daha yaklaştık
Vlla bnmde mide bulantım var bi kç gündr bide öksürürkn hapşırırkn kasıklarıma ağrı gryo :s ama sigaradan tiksinme yok dha bnde dikkt et adet dönemi de hormonlr değişiyo ondn da olabilir cnmAhaha aynı benbende hemen sinirleniom kız bişey dicem benim habire başım bulanıyo resmen sigara içince önce olmuyordu niyeki adetim diyemi acaba normal de bi paket içiyordum günde 3 gündür günde 2-3 dal içer oldum
Canım benim inşallah hepimiz burdan müjdeli haberlerimizi paylaşırızİnşaallah olur
Vlla bnmde mide bulantım var bi kç gündr bide öksürürkn hapşırırkn kasıklarıma ağrı gryo :s ama sigaradan tiksinme yok dha bnde dikkt et adet dönemi de hormonlr değişiyo ondn da olabilir cnm
Kızlar bende 7 aydır istiyodum olmuyordu 6.ayimda vitamin başladım 7.aya hamileyim.vitamin eksikliği gebeliğe engel oluyormuş derlerdi hep doğruymuş tavsiye ederim
Ben dün aldım 30lu set 7 gebelik testi hediye 23tl gelsn bklyrm inş gerek klmaz kullanmama :)Söndürdüm geldim yatağıma uzandım en azından sancım olmasın diye dinleniyom ağrı kesici aldım ilk günü kötü geçer çünkü önlemimi aldım ama :) çok şükür yarın da gitmem işe yTarım iyi değilim çünkü şimdiden ov. Testine bKayım ne kadarmış
Canım ben supradyn all day kullandım daha genel tüm vitaminlerden olduğu için ama sen başka bi vitamin de kullanabilirsin. 40 a almıştım 30 lu tabletiAdı ne canım? Bide ne kadara aldın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?