Sorunlarım bitmiyor,bitmedi,bitemeyecek..

girerim ama ben daha önce çok zor şartlar altında çalıştım şimdi hafta sonum tatil, belli saatlerde çalışıyorum, servisim yemeğim var ,emreden yok masa başı işim ne bileyim böyle iş zor bulurum
İhtimalleri düşünelim, evden ayrıldın kendi hayatını kurdun diyelim. Baban o işyerinde seni de o adamı da rahat bırakmaz. Çok yüksek ihtimalle işten çıkarılırsın bir de evden kovulduğunla kalırsın. En iyi çözüm babayı ikna etmekten geçiyor. Nişanlın istiyorsa çıkacaksın işten diyen bir babayı nasıl ikna edebilirsin işte onu bilmiyorum. Babanın pek kişisel tercihlere önem vermediği sonucu çıkıyor zaten ortaya. Kavga ederek değil de çalışma şartlarından bahset, annen konuşsun gerekirse.

Adam zamanında yanlış birşeyler yaptı diye sizi mi siliyor nisanliniz.size güveni yok mu yani ne babanız ne nisanliniz kimse size güvenmiyor işten çıkarıp eve kapatınca tam istedikleri gibi biri mi olacaksınız. Asıl sorun bu bence
Bu şüphelendiği adam biz kavga edince nişanlıma kızıyordu üzme onu falan diyordu yurt dışına gittiğinde sürekli çikolata falan getiriyordu ama ben hiç art niyet aramadım bazen servis kalkmıyor aynı güzergahta oturduğumuz için beni o bırakıyordu falan bir de benim nişanlımın kendi dükkanı var orada hem satış hem tamir yapıyor bana sen beni beğenmiyorsun o adam gibi birisi olsun istiyorsun falan derdi ama ben ona yağlı iş kıyafetleri varken özellikle bilerek sarılırdım üstün kirlenir derdi ne olacak derdim bankacı olmamı ister miydin onlar gibi giyinmemi derdi yoo senin işin bence güzel derdim anneme kızın o adam gibi birilerini istiyordu demiş beni beğenmiyordu demiş yazıklar olsun para önemli değil diye binlerce defa dedim arabasını değiştireceğini söylüyordu senin araban gayet güzel ne gerek var daha yüksek modeline derdim ama karşılaştığım duruma bak

Daha önceki konularımı biliyorsunuz zaten benim dertlerimden size bile gına geldi farkındayım ama bir de beni düşünün.Kusura bakmayın lütfen sizden fikir almak iyi geliyor.
Ufak bir hatırlatayım nişanlımla eften püften sebeplerden bile kavga ediyoruz diye ayrılmıştık.
Babamla babalar günü için babasının yanına gitmiştik o esnada babası ''işten çıkmadığın için kavga ediyorsunuz'' dedi ''oradan birisinden şüpheleniyor sen onun odasına girip konuşuyor musun diye''dedi (şüphelendiği adam nişanlımın uzak akrabası ve geçmişte hataları olmuş diye) babamda bana ''nişanlın istemiyorsa işten çık'' dedi.Babasının yanında beni destekleyeceğine hem de bize gelin bu konuları konuşalım dedi.
Babam 3 gün onları bekledi gelmediler nişanlıma babası söylememiş beklediğimizi hoş ben değil babam bekliyordu sonra nişanlım öğrenip babamı aradı geleceğiz diye dün akşam geleceklerdi ama dün bana mesaj attı ''akşam gelmeyeceğim seni görmek istemiyorum' diye baban madem ayrıldığımıza inanmak istemiyor ben konuşurum iş yerine geldim baban yok yazmış.Ben arkadaşına eşyaları vermek istiyorum yazdım diye kızdı bu sanırım bana neden yazmadın falan demişti.Benim de nişanlıma anlatmam gereken bir konu vardı,''seninle yüz yüze konuşmam lazım ama barışmak asla niyetim değil'' dedim.'Senin yüzünü görmek istemiyorum, sensiz daha mutluyum ,zor olan sana katlanmak,mutsuzluğum için uğraştın ama başaramadın'' gibi bir sürü şey yazdı aradım açmadı ''sesini duymak istemiyorum''yazdı ''Nişanlını dinlemeyecek misin'' dedim ''sen benim nişanlım değilsin'' dedi.Sinir krizleri geçirdim iş yerinde ağlamaktan burnum falan kanadı o şüphelendikleri insan yani benim müdürüm eve bırakayım seni dedi ben de babamın yanına bırakın dedim hani belki halimi görür de anlar diye keşke gitmez olaydım.Nişanlımda o arada sana acımıyorum da şu pırıl pırıl ailene üzülüyorum akrabaların onlar hayalimin de ötesinde iyi insanlardı falan yazmış sen umrumda değilsin yazmış engelledim onu her yerden.
Nişanlım annemi aramış babam sinirlidir anne sen konuş istemediğimi söyle demiş senin kızın şöyle senin kızın böyle hakkımda bir sürü şey söylemiş o kadar çok şey var ki neyse zaten uzun oldu.

Asıl kısıma gelelim.
Babam dün bana neden o adamla geldin nişanlının sevmediği bir insanla neden geldin dedi o bana 'sen benim nişanlım değilsin dedi' dedim dinlemedi.Ay sonuna kadar işten çıkacaksın dedi ben çıkmayacağım deyince 'çıkmazsan defol git bu evden' dedi.

Servise binmek için 15-20 dakika yürüdüğüm yolu yol üstü olduğu için servis yerine babam bırakıyordu.Bu sabah beni bırakıp gitmiş oruç olduğum halde.Sanırım nişanlımı aldattığımı düşünüyor.Yemin ederim o hayatımdayken başkasına başka niyetle göz ucuyla bile bakmadım.Vebalime girdiler bununla nasıl yaşayacaklar bakalım,babama da yazıklar olsun evden gitmeyi düşünüyorum gitsem de babam peşimi bırakmaz ne yapacağım daha önce de çok kovdu çünkü gitmeye kalktım izin vermedi bana bir akıl verin dertlerim bitmiyor.

nişanlın babandaki horozluğu bildiğinden bunu çok güzel kullanmış babanda sapın tekiymiş daha küfür ederim ama neticede spermini vermiş sözde baba olmuş..

Valla artık bakmayayım diyorum gene girdim baktım içim şişti ya.
Bu kadar mı zor bitirmek.
Resmen kangren kolla hala süründürüyorsun kendini.
Baban zaten artık şaşırtmıyor beni. Hala nişanlına kızını yamar gibi.

Çok mu zor eşyaları kargo ile gönder yine gönder onlar yüzüğünü göndermezse sadakam olsun de bitir gitsin artık .
neyin davası bu?
annem babanın haberi olmadan eşyaları verme dedi dur şimdilik sessiz kal bekle dedi

o an çok kötüydüm ne yaptığımı bilmiyorum keşke eve bıraksaydı gene de babamın yanına bıraktırmasaydım adamla aramda yanlış bir şey olmadığı için ben yanlış bir şey görmedim.
Siz neden sadece buraya takıldınız ?

Bakin anlatilmak istenen sey baska,nisanlinizi ve babanizi anlamadiginiz gibi bizi de anlamiyorsunuz...
Siz nisanlisiniz, hal hareketlerinize dikkat etmeniz gerekiyor. Bu kadar problemlere neden olan bir adam var ortada,nisanlindan ayrilmaya kadar goturmus bir adam var, nisanlin ve ailesi o adamdan hoslanmiyor. Ki mutlaka bir sebebi vardir hoslanmamalarinin. Siz ayrilik asamasina gelmissiniz o adam yuzunden,bir de inadina yapar gibi kendinizi eve,babanizin is yerine ya da is yerine ya da x biyere biraktiriyosunuz...nereye biraktigi onemli degil. Onemli olan kimin biraktigi...

Tamam isden cikmayacak olabilirsiniz, nisanlinizdan da ayrilabilirsiniz, ama bu kadar problem olmus bir adamin arabasiyla o ya da bu sekilde,o ya da bu nedenle HALA seyahat etmek niye??? İnadina yapar gibi...

Babaniz cok hakli...Nisanliniz da hakli bence. Yuruyerek giderim yine de o arabaya binmezdim. Ben olsam ben de ayrilirdim sizden kusura bakmayin...

İhtimalleri düşünelim, evden ayrıldın kendi hayatını kurdun diyelim. Baban o işyerinde seni de o adamı da rahat bırakmaz. Çok yüksek ihtimalle işten çıkarılırsın bir de evden kovulduğunla kalırsın. En iyi çözüm babayı ikna etmekten geçiyor. Nişanlın istiyorsa çıkacaksın işten diyen bir babayı nasıl ikna edebilirsin işte onu bilmiyorum. Babanın pek kişisel tercihlere önem vermediği sonucu çıkıyor zaten ortaya. Kavga ederek değil de çalışma şartlarından bahset, annen konuşsun gerekirse.
O bizi asla dinlemez zaten 23 yıldır bizimle konuştuğunu bilmem yani konuşur ama ya söver ya bağırır durum bu böyle bir adamla gel de konuş gülünce gülüyoruz diye kızan bir adamdan bahsediyorum.

Bu şüphelendiği adam biz kavga edince nişanlıma kızıyordu üzme onu falan diyordu yurt dışına gittiğinde sürekli çikolata falan getiriyordu ama ben hiç art niyet aramadım bazen servis kalkmıyor aynı güzergahta oturduğumuz için beni o bırakıyordu falan bir de benim nişanlımın kendi dükkanı var orada hem satış hem tamir yapıyor bana sen beni beğenmiyorsun o adam gibi birisi olsun istiyorsun falan derdi ama ben ona yağlı iş kıyafetleri varken özellikle bilerek sarılırdım üstün kirlenir derdi ne olacak derdim bankacı olmamı ister miydin onlar gibi giyinmemi derdi yoo senin işin bence güzel derdim anneme kızın o adam gibi birilerini istiyordu demiş beni beğenmiyordu demiş yazıklar olsun para önemli değil diye binlerce defa dedim arabasını değiştireceğini söylüyordu senin araban gayet güzel ne gerek var daha yüksek modeline derdim ama karşılaştığım duruma bak

nişanlında aşağılık kompleksi var canım.
bence işten çıkman filanda gerekmiyor.
sonuçta işten çık deyince çıksan ortalık durulsa evlensen bile bu adam bu kafayla sana daha çok sorun çıkarır.
girdiğin başka işlerde de başka problemler bulur.
sen kendinden eminsen niye gül gibi işini bırakacaksın.
bence sorun senin babanda, oturup adam akıllı konuşman lazım.

Bakin anlatilmak istenen sey baska,nisanlinizi ve babanizi anlamadiginiz gibi bizi de anlamiyorsunuz...
Siz nisanlisiniz, hal hareketlerinize dikkat etmeniz gerekiyor. Bu kadar problemlere neden olan bir adam var ortada,nisanlindan ayrilmaya kadar goturmus bir adam var, nisanlin ve ailesi o adamdan hoslanmiyor. Ki mutlaka bir sebebi vardir hoslanmamalarinin. Siz ayrilik asamasina gelmissiniz o adam yuzunden,bir de inadina yapar gibi kendinizi eve,babanizin is yerine ya da is yerine ya da x biyere biraktiriyosunuz...nereye biraktigi onemli degil. Onemli olan kimin biraktigi...

Tamam isden cikmayacak olabilirsiniz, nisanlinizdan da ayrilabilirsiniz, ama bu kadar problem olmus bir adamin arabasiyla o ya da bu sekilde,o ya da bu nedenle HALA seyahat etmek niye??? İnadina yapar gibi...

Babaniz cok hakli...Nisanliniz da hakli bence. Yuruyerek giderim yine de o arabaya binmezdim. Ben olsam ben de ayrilirdim sizden kusura bakmayin...
evet çok büyük bir hata etmişim ben de sonra farkında vardım daha önce de gelip gidiyorum diye sürekli kavga ediyorduk ama bu konuda hata ben de

O adamla gizli sakli iliskiniz olsa kuytu köselerde buluşurdunuz. Babanizin dukkanina birakmazdi zaten sizi dikkat cekmemek icin.
Ama yok illa fesatlanip durumu yanlis anlayacaklar.
Bu mevzuyu bile sorun eden sizi bu mesele icin terkeden nisanliniz, evlenseniz basiniza ne isler acardi. Ananizdan emdiginiz sutu ailece burnunuzdan getirirlerdi.
Isinide birakma yeni is bulamazsan babana muhtac olursun.
Sen kendinden eminsin onlarda zamanla sana iftira attiklarini anlarlar.

Sen nişanlısın hareketlerine dikkat et diyenler var da nişanlı olmasan sen bilmiyor musun nasıl hareket edeceğini kiminle arkadaşlık edeceğini onlardan mı öğreneceksin.kendi ekmeğini kazanıyorsun işin gücün yerinde onlar yol gostermese sen bilmiyor musun yanlışı doğruyu. Elin adamı ne hata yaparsa yapsın sen bu adamın karısı olsan sürekli seni mi itham edecek aklına estikce

O adamla gizli sakli iliskiniz olsa kuytu köselerde buluşurdunuz. Babanizin dukkanina birakmazdi zaten sizi dikkat cekmemek icin.
Ama yok illa fesatlanip durumu yanlis anlayacaklar.
Bu mevzuyu bile sorun eden sizi bu mesele icin terkeden nisanliniz, evlenseniz basiniza ne isler acardi. Ananizdan emdiginiz sutu ailece burnunuzdan getirirlerdi.
Isinide birakma yeni is bulamazsan babana muhtac olursun.
Sen kendinden eminsin onlarda zamanla sana iftira attiklarini anlarlar.
Evden işe gider işten eve gelirim babam dışarıya çıkmama izin vermediği için evde oluyorum sürekli nişanlımla gezmeme bile izin vermezde şimdi neden ona olan sevdası anlamıyorum bir şey yapacak olsam yalanlar söyler bir şekilde eve geç gider buluşurdum anlamıyorum ya ben karısı da beni çok seviyor çocukları desen zaten sürekli sırf beni görmek için işe geliyorlar öyle olsa karısı benden şüphelenir beni sevmezdi herhalde

Neden yollayacaksınız eşyaları.
Neden illa aksiyon??
sanki eşyalar bendeyken hala bir şeyler bitmemiş gibi hissediyorum bana taktıkları takıları vermek istemediğimi düşünsünler istemem bana aldığı telefonu da temizledim vereceğim yani her şey eşyalar gidince netlik kazanacak gibi hissediyorum o yüzden

Sen nişanlısın hareketlerine dikkat et diyenler var da nişanlı olmasan sen bilmiyor musun nasıl hareket edeceğini kiminle arkadaşlık edeceğini onlardan mı öğreneceksin.kendi ekmeğini kazanıyorsun işin gücün yerinde onlar yol gostermese sen bilmiyor musun yanlışı doğruyu. Elin adamı ne hata yaparsa yapsın sen bu adamın karısı olsan sürekli seni mi itham edecek aklına estikce
inan ki sıkıştım kaldım ne desem birileri üstüme geliyor hatayı ben de buluyorlar tamam benim hatalarım var ama hem ailemin hem onun üstüme gelmesini kaldıramıyorum

sanki eşyalar bendeyken hala bir şeyler bitmemiş gibi hissediyorum bana taktıkları takıları vermek istemediğimi düşünsünler istemem bana aldığı telefonu da temizledim vereceğim yani her şey eşyalar gidince netlik kazanacak gibi hissediyorum o yüzden

Öyle düşünseler eşyaları göndermenizi isterlerdi zaten..
Az ağır olun..
Acele etmenizi gerektirecek bir durum yok..

inan ki sıkıştım kaldım ne desem birileri üstüme geliyor hatayı ben de buluyorlar tamam benim hatalarım var ama hem ailemin hem onun üstüme gelmesini kaldıramıyorum
İnanan inanır inanmayan yol alır. Siz kendinizi biliyorsunuz babanızda olsa kimseye birşey açıklamak zorunda değilsiniz onlar olmasa siz bilmiyor musunuz namusu.bu adamla ömür geçmez bakkala gitsen bakkala iyi günler desen senden şüphelenir bu adam ömrün bu adama açıklama yapmakla mı geçecek babanda çok seviyorsa kendi evlensin tövbe tövbe

Bu iş senin için fırsat sakın ola konuşalım edelim diye arama ben beni biliyorum seninde bana biraz güvenin varsa gelir özür dilersin de.eğer şimdi sen onun peşine düşersen bu adam böyle gider aklınca böyle yaparak yola getirdim der.sana güvenmediği için suçlu olan o sen değilsin

X