- 24 Şubat 2020
- 2.812
- 7.679
- 88
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Ne bilmiyoru ya.Umutsuz çok ciddi söylüyorum, bir nöroloğa git. Çok basit kelimelerin anlamlarını bilmiyor olman yetmiyormuş gibi bir de google kullanmayı da bilmiyorsun, burda şu ne bu ne diye soruyorsun. Ciddi anlamda beyninde bir problem olabileceğini düşünüyorum, gelişim bozukluğu mudur nedir artık bilemem.
Desene zarı esnek olanlar, çocuk doğurmazsa bakire ölüyor. Kafaya bak, vergisini veriyor musun?Yani kizlik zari saglam olanlara bakire denir.
Surtunme yoluyla iliskiyi de evlilik oncesi iliskiyi tercih etmeyenler yapar bakireler yani
Vergiden muaf o ablasıDesene zarı esnek olanlar, çocuk doğurmazsa bakire ölüyor. Kafaya bak, vergisini veriyor musun?
Pembe kırmızı yada neyse niye geldi durup dururkenBenden gelen pembemsi bir kandi
Bekaret kani bayrak kirmizisi diye biliyorum dogruysa
Çok sürtüşmekten yara almış olabilirsin tatlım, korkma.Selam canlarim
Erkek arkadasimla 2 hafta once gorusmek icin sozlestik.
Sabahtan islerim vardi onu hallettim, o da toplantiya girmis uzamis bundan dolayi biraz gec buluştuk.
Bende trip attim sinirlendim o da ozur dileyip gönlümü aldi.
Neyse ondan sonra basbasa kalalim seni cok ozledim dedi. Bende hayir olmaz zaten stresliyim birde onun stresini cekemem seninde tadini kaçırırım dedim.
Israrla istedi bende birsey demedim.
Neyse gittik yakinlasma oldu biraz sonra korkup durmasini soyledim kan geldi sandim.
Sinirlendi tartistik biraz.
Ondan sonra yine istedi ben olmaz diyince kalk gidelim dedi sinirli bir sekilde.
Bende ordan cikmadan lavobaya girdim.
Sonra klozette kan gordum.
Şoka ugradim ona gosterdim klozeti birsey yasamadik bu benden dolayi degil kendini sorgula bence dedi.
Sonra sakinlestirmesi gerekirken birde dalgaya aldi. Sen en iyisi metroda falan dogum kontrol hapi tasi. Yanyana oturmaktan birsey oldugu nerde gorulmus falan dedi.
Bende ona sesimi yukselttim nasil konusuyorsun benle diye.
Birde bu konularda cok bilincsizim.
Ona sordum neden kan geldi o zaman diye o da ben daha once hic bu sekilde ilişki yasamadim nerden bileyim jinekolog muyum falan dedi.
Anlayacaginiz beni suclu psikolijisine soktu resmen.
Neyse o gun şok olmustum kani gorunce ama birsey yasamamistik hakkaten ama bu konularda bilincsiz oldugumdan korktum.
Neyse gorusme bitti ciktiktan sonra beni birakana kadar soguk yapti elimi tutmadi falan vs.
Aksam mesaj atti eve gectin mi hayatim diye.
Bende evet dedim.
O gun o korkuyla hic uyuyamadim sabah kalkar kalkmaz jinekologa gittim.
O da bi sıkıntı yok dedi icim rahatladi.
Neyse aradan bi kac gun gecti aradi acmadim cunku bende ona sinirliydim konusasim yoktu.
Ertesi gun tekrar aradi teli acmadim diye trip atti normal samimi bir sekilde konustuk.
Ondan sonra aradan 1 gun gectikten sonra ben aradim bu sefer mesgule atip dönüş yapmadi ustelik.
Bir haftadir falan da hic konusmadik.
Benim anlayamadim evet gorustugumuzde tatsizliklar yasadik ama o arayip mesaj atti hic birsey olmamis gibi konusuyorken neden simdi hic sesi cikmiyor.
Fikirlerinizi bekliyorum.
Öyleyse de çok zavallıca bir eğlence anlayışı değil mi? Yazık yani, dalga geçiyorsa da geçmiyorsa da tam umutsuz vaka :)Ne bilmiyoru ya.
Salak sanıyor milleti, eglenirim giderim kafasında.
Bu anasının gözü mü bilmeyecek bir şeyi ?
Sen beni geçer bu konularda.
Yani kizlik zari saglam olanlara bakire denir.
Surtunme yoluyla iliskiyi de evlilik oncesi iliskiyi tercih etmeyenler yapar bakireler yani
Yarın başka biriyle evlenirken, elime erkek eli değmedi, çok saf ve dokunulmamışım diye mi anlatacaksınız adama olayı? Yoksa ön sevişme yaptık, penis vajinama temas etti ama sadece giriş olmadı diye mi anlatacaksınız? Bir de sadece o zar orada bozulmadan durursa kişi farklı şekilde bir birleşmeyi tercih etmişse yine temiz bir bakire mi oluyor? Yani genel toplumda bakire tanımı sadece zarla mı ilişkili yoksa hiç erkek bir şahısla yakınlaşmamakla mı ilişkili?Yani kizlik zari saglam olanlara bakire denir.
Aynen oyle olmus tatlimÇok sürtüşmekten yara almış olabilirsin tatlım, korkma.
Yani kizlik zari saglam olanlara bakire denir.
Ara ara , az rezil olduydun, tam olsun.Ben bi arasam mi acaba
Tam boyuttaAynen oyle olmus tatlim
Sen sevgiliyken ne boyutta yasamistin iliski
Senin zar zedelendiğine göre sürtünmemin bi üst levelı olmalı yaşadığın. Ucumu değdi yanlışlıkla acaba?Yani kizlik zari saglam olanlara bakire denir.
Kesemezsin çünkü bi orası kaldı umutsuz, ilerde kocana anlatamayacağın şeyler yaşayıp hicbir şeyin ahkamını kesemezsin.Hayir oyle birsey olmadi
O yuzden bekaret diye ahkam keserim
Tabi canım tamı tamına bayrak kırmızısı. Türk bayrağı mı Japon mu ama, bak orası önemli.Benden gelen pembemsi bir kandi
Bekaret kani bayrak kirmizisi diye biliyorum dogruysa
Bekaret kanı hango renkte oluyor
e belki boyle evlenir benimle demis kendi kendine ama olmamis.Hic merak etmiyorum aslinda ama, ne yasamis olabilirsiniz ki siz bu yaşadığınızdan kan geldiğini dusunebilirken, sevgiliniz otobuste yanina oturandan dakorun o zaman diyerek alay ediyor. Eger sevgiliniz hakliysa, ki öyle gibime geldi, bu denli bu konularda cahilken yaptiginiz ne cesaret? Ustune bir de adami suclamis bir de gunlerce trip atmissiniz. Saka misiniz hanimefendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?