Sonunda Olanlar Oldu

Umutsuz çok ciddi söylüyorum, bir nöroloğa git. Çok basit kelimelerin anlamlarını bilmiyor olman yetmiyormuş gibi bir de google kullanmayı da bilmiyorsun, burda şu ne bu ne diye soruyorsun. Ciddi anlamda beyninde bir problem olabileceğini düşünüyorum, gelişim bozukluğu mudur nedir artık bilemem.

Ne bilmiyoru ya.
Salak sanıyor milleti, eglenirim giderim kafasında.
Bu anasının gözü mü bilmeyecek bir şeyi ?
Sen beni geçer bu konularda.

Yani kizlik zari saglam olanlara bakire denir.
Surtunme yoluyla iliskiyi de evlilik oncesi iliskiyi tercih etmeyenler yapar bakireler yani
Desene zarı esnek olanlar, çocuk doğurmazsa bakire ölüyor. Kafaya bak, vergisini veriyor musun?

Çok sürtüşmekten yara almış olabilirsin tatlım, korkma.

Ne bilmiyoru ya.
Salak sanıyor milleti, eglenirim giderim kafasında.
Bu anasının gözü mü bilmeyecek bir şeyi ?
Sen beni geçer bu konularda.
Öyleyse de çok zavallıca bir eğlence anlayışı değil mi? Yazık yani, dalga geçiyorsa da geçmiyorsa da tam umutsuz vaka :)

Surtunme yoluyla iliskiyi de evlilik oncesi iliskiyi tercih etmeyenler yapar bakireler yani
Yarın başka biriyle evlenirken, elime erkek eli değmedi, çok saf ve dokunulmamışım diye mi anlatacaksınız adama olayı? Yoksa ön sevişme yaptık, penis vajinama temas etti ama sadece giriş olmadı diye mi anlatacaksınız? Bir de sadece o zar orada bozulmadan durursa kişi farklı şekilde bir birleşmeyi tercih etmişse yine temiz bir bakire mi oluyor? Yani genel toplumda bakire tanımı sadece zarla mı ilişkili yoksa hiç erkek bir şahısla yakınlaşmamakla mı ilişkili?

Senin zar zedelendiğine göre sürtünmemin bi üst levelı olmalı yaşadığın. Ucumu değdi yanlışlıkla acaba?

e belki boyle evlenir benimle demis kendi kendine ama olmamis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…