- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
- 173
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Simdi de herseyi yasamissin nasil bakireyim diyorsun olaylarina hic girmeyelimO kadar seviş seviş sonra da bakireyim de. Oldu canım.Bir de doktor onayladı diyor.
Suç sende değil senin burda rahatça dalga geçebilmendeOf nasil ya
Anlayamadim hakkaten
Bakirelik kizlik zarinin yirtilmamasi demek
Benimkide yirtik degil
Bu konuda dalga gecmek yapacağım en son seySuç sende değil senin burda rahatça dalga geçebilmende
Yoooo basbayağı olay bu.Simdi de herseyi yasamissin nasil bakireyim diyorsun olaylarina hic girmeyelim
Yani kizlik zarina birsey olmamasi ve ilk gece kani gelmemesi bakire oldugumu gosterir bana ve cogu kisiye gore bu boyledir.Yoooo basbayağı olay bu.
Bir erkekle seviştin mi? Evet. Bu bir cinsel aktivite mi? Evet. Peki cinsel ilişki sadece penetrasyonla mı gerçekleşiyor. Hayır.
Yani buradan varacağımız sonuç belli.
Avut kendini böyle, iyi uykular.Yani kizlik zarina birsey olmamasi ve ilk gece kani gelmemesi bakire oldugumu gosterir bana ve cogu kisiye gore bu boyledir.
Olani söylüyorumAvut kendini böyle, iyi uykular.
Bekaret kanı hango renkte oluyorAdam Abaza, iki sevişirim diyor. Bunum neyini anlamıyorsun acaba
Yooo olan bu değil. Anket açsak benim gibi düşünen birçok kişi çıkar buradan.Olani söylüyorum
Şirek misin bacım bu nasıl soru? Yeşil oluyor.Bekaret kanı hango renkte oluyor
Bekaret kanı hango renkte oluyor
Ne alaka
Doktor bir sıkıntı yok dedi
Adam cinsel ilişkiye girdiyse yada yeltendiyse eminim anlarsın.daha önce yaşayıp yaşamamakla ne ilgisi var.ayrica toplantı uzadı diye trip atmaniz saçma olmusDedigim gibi ben daha once boyle birsey yasamadigim icin bilincsizim bilgim yok.
Ondan dolayi evham yaptim tabi o cok dahatti
Umutsuz cidden bunu soruyormusunBekaret kanı hango renkte oluyor
Aha desene iyice evde kaldınAbartma yahu 10 yil yaşlandim bu olay yuzunden
Yani kizlik zari saglam olanlara bakire denir.Eki Görüntüle 3047929
Sen adamla aynı yatağa girip soyunup sevişmedin mi? Kızlık zarın sağlam olabilir ama bakire değilsin üzgünüm. Bakireyim diyerek ancak kendini kandırırsın.
Benden gelen pembemsi bir kandiUmutsuz cidden bunu soruyormusun
Ya bir şey diyecem ben niye bu konuna inanmadım acaba
Offf git ötede oyna umutsuz ya.Yani kizlik zari saglam olanlara bakire denir.
Surtunme yoluyla iliskiyi de evlilik oncesi iliskiyi tercih etmeyenler yapar bakireler yani
Umutsuz bence sus ya açıklama yaparken iyice batırdınYani kizlik zari saglam olanlara bakire denir.
Surtunme yoluyla iliskiyi de evlilik oncesi iliskiyi tercih etmeyenler yapar bakireler yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?