- 14 Haziran 2019
- 14.800
- 72.299
- 598
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Yanlış biliyorsunuz hepiniz ferrari kırmızısı olurTabi canım tamı tamına bayrak kırmızısı. Türk bayrağı mı Japon mu ama, bak orası önemli.
e sonucta el degmemis sulak topraklara bir fetih yapiliyor tabi bayrak renginde olacak.Benden gelen pembemsi bir kandi
Bekaret kani bayrak kirmizisi diye biliyorum dogruysa
Neticede kan gelmiş mi gelmiş. Gitmiş bakirelik.Yanlış biliyorsunuz hepiniz ferrari kırmızısı olur
3 gram aklı varsa aramazAnlattiklarima gore izlenimlerini soyle diyorum cicis
Fal bak demedik sana
Arar arar yokluktan işi düşer elbet :)Ahahah canim yaaa
Adam arayacak mi aramayacak mi onu de
benimki mordu yanlış biliyorsunBenden gelen pembemsi bir kandi
Bekaret kani bayrak kirmizisi diye biliyorum dogruysa
Kan nasil gelmistiTam boyutta
Dalga dalga.Kan nasil gelmisti
Dalga gecme ama
Kan nasil gelmisti
Dalga gecme ama
Salağa anlatır gibi anlatacak şimdiSence şu sorunun dalga geçmeden cevaplanabilme ihtimali var mı?
Beyle ılık ılık, mahzun, boynu bükük.Kan nasil gelmisti
Dalga gecme ama
Uzak yoldan at sırtında gelmişti. Oturttuk, su ikram ettik.Kan nasil gelmisti
Dalga gecme ama
Sen olayi cok yanlis anlamışsınsen daha dün konuşmuyoruz demiyormuydun yahu? sen cidden burdaki insanlarla kafa buluyorsun buna emin oldum artık.seninle dalga geçmek için bile cevap yazmak insanın kendisine hakaret ( bende yazmasaydım keske diyorum ve kaçiyorum)
Umutsuzcum kusura bakma ama iğrenç bir düşünce biçimi bu. Midem bulandıYani kizlik zari saglam olanlara bakire denir.
Surtunme yoluyla iliskiyi de evlilik oncesi iliskiyi tercih etmeyenler yapar bakireler yani
Neyden bahsediyorsun anlamadimBu konuyu açana kadar düşe kalka iyi götürüyordu .
Ama bu konu onun bitişi gibi bir şey oldu fkjjafhhfb
Evlilik öncesi ilişki yaşamamış oldun yani şimdiYani kizlik zari saglam olanlara bakire denir.
Surtunme yoluyla iliskiyi de evlilik oncesi iliskiyi tercih etmeyenler yapar bakireler yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?