• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sonunda Olanlar Oldu

Simdi de herseyi yasamissin nasil bakireyim diyorsun olaylarina hic girmeyelim
Yoooo basbayağı olay bu.
Bir erkekle seviştin mi? Evet. Bu bir cinsel aktivite mi? Evet. Peki cinsel ilişki sadece penetrasyonla mı gerçekleşiyor. Hayır.
Yani buradan varacağımız sonuç belli.

Yoooo basbayağı olay bu.
Bir erkekle seviştin mi? Evet. Bu bir cinsel aktivite mi? Evet. Peki cinsel ilişki sadece penetrasyonla mı gerçekleşiyor. Hayır.
Yani buradan varacağımız sonuç belli.
Yani kizlik zarina birsey olmamasi ve ilk gece kani gelmemesi bakire oldugumu gosterir bana ve cogu kisiye gore bu boyledir.

Ne alaka
Doktor bir sıkıntı yok dedi
0855EBF6-AE7A-4A17-90AC-10DE2F97EBE6.jpeg

Sen adamla aynı yatağa girip soyunup sevişmedin mi? Kızlık zarın sağlam olabilir ama bakire değilsin üzgünüm. Bakireyim diyerek ancak kendini kandırırsın.

Dedigim gibi ben daha once boyle birsey yasamadigim icin bilincsizim bilgim yok.
Ondan dolayi evham yaptim tabi o cok dahatti
Adam cinsel ilişkiye girdiyse yada yeltendiyse eminim anlarsın.daha önce yaşayıp yaşamamakla ne ilgisi var.ayrica toplantı uzadı diye trip atmaniz saçma olmus

Ay yok artık... iki hafta önceki olayı niye şimdi yazıyorsun bu bir, ikincisi penetrasyon olmadığı halde nasıl kan gelebileceğini düşünüyorsun? Bu kadar cahil olduğuna inanmıyorum, bence 13 yaşında bir erkek bile olabilirsin, yazdığın şeyler 30 yaşında kadının yazacağı şeyler değil kesinlikle.

Eki Görüntüle 3047929

Sen adamla aynı yatağa girip soyunup sevişmedin mi? Kızlık zarın sağlam olabilir ama bakire değilsin üzgünüm. Bakireyim diyerek ancak kendini kandırırsın.
Yani kizlik zari saglam olanlara bakire denir.
Surtunme yoluyla iliskiyi de evlilik oncesi iliskiyi tercih etmeyenler yapar bakireler yani

Back