- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
- 173
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Yasamis oluyorum ama bekaretimi korudum diyelimEvlilik öncesi ilişki yaşamamış oldun yani şimdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yasamis oluyorum ama bekaretimi korudum diyelimEvlilik öncesi ilişki yaşamamış oldun yani şimdi
İtfaiye hortumu gibi tazyikli, fışkırıyor. Alın bunu buradan ya, odası apış arası kokan, sivilceli, gelecek cevaplarla kendini tatmin eden yeni yetme ergen değilsen hiçbir şey bilmiyorum.Kan nasil gelmisti
Dalga gecme ama
Valla hiç küfür eden bir insan değilim ama şu cevabına içimden küfür ettim sen anla artık ne kadar iğrenç olduğunu.Yasamis oluyorum ama bekaretimi korudum diyelim
Cinsel ilişkide bulunmamış diyor tanımda, cinsel ilişki sırasında tam penetrasyon gerçekleşmemiş demiyor. Cinselliğinden utanma, utanacaksan kendini yanlışlayacaksan da yapma. Yaptıktan sonra yok aslında öyle değil tam girmedi ben zarım duruyor ben bakireyim demek sadece komik oluyor.Yani kizlik zari saglam olanlara bakire denir.
Surtunme yoluyla iliskiyi de evlilik oncesi iliskiyi tercih etmeyenler yapar bakireler yani
ayy dayanamadım yazayım .... kan gelmiş ya neyi korudun gitti giden .... bakire değilsin artık hemen git diktir tazeyken dikiş tutar derlerYasamis oluyorum ama bekaretimi korudum diyelim
İnsan önce manevi duygularını korumalı be Umutsuz.Yasamis oluyorum ama bekaretimi korudum diyelim
KorudunYasamis oluyorum ama bekaretimi korudum diyelim
Yasamis oluyorum ama bekaretimi korudum diyelim
MuneValla hiç küfür eden bir insan değilim ama şu cevabına içimden küfür ettim sen anla artık ne kadar iğrenç olduğunu.
Umarım bir gün becerebilir de evlenirse evleneceği adam her çiçekten bal alırım ama karım bakire olsun kafasında en az kendi kadar iğrenç bir adam olur. O da becerebilirse işte...İnsan önce manevi duygularını korumalı be Umutsuz.
Sen hiçbir şey korumuş olmuyorsun aslında bir gün olur da evlenirsen evlendiğin kişiden anlarsın korumadıklarını
Korudun
Leş gibi bir mantık.
Sevişin sevişin bakireyim diye ortalıkta gezinin.
Noldu bebeğim gerçekler canını mı acıttı?Mune
Bu yoruma gereginin yapılmasını rica ediyorum
O kadar lafa ragmen çizgimi bozmadim ama sabrimi zorluyor resmen
Hakarete maruz kalmak icin konu acmadim
Benimki tavana vurdu dicrktim ki şaka saka bende hić gelmedi tabi simdi ven doğuştan bakire olamiyorum tabiDalga dalga.
Sular seller.
Foşur foşur.
Tıngır mıngır.
efil efil.
Bi git kızım ya :)Mune
Kafası mı çarpmış ki ben heç anlamadım o zedelenme kısmınısevişebildiğini sanmıyorum sürttürmüş anca
Mune
Nasıl süttürdüyse tahriş olmuşturKafası mı çarpmış ki ben heç anlamadım o zedelenme kısmını
Bence tampona hafiften değmiş olabiler.Nasıl süttürdüyse tahriş olmuştur