• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sonunda Olanlar Oldu

Kan nasil gelmisti
Dalga gecme ama
İtfaiye hortumu gibi tazyikli, fışkırıyor. Alın bunu buradan ya, odası apış arası kokan, sivilceli, gelecek cevaplarla kendini tatmin eden yeni yetme ergen değilsen hiçbir şey bilmiyorum.

Yani kizlik zari saglam olanlara bakire denir.
Surtunme yoluyla iliskiyi de evlilik oncesi iliskiyi tercih etmeyenler yapar bakireler yani
Cinsel ilişkide bulunmamış diyor tanımda, cinsel ilişki sırasında tam penetrasyon gerçekleşmemiş demiyor. Cinselliğinden utanma, utanacaksan kendini yanlışlayacaksan da yapma. Yaptıktan sonra yok aslında öyle değil tam girmedi ben zarım duruyor ben bakireyim demek sadece komik oluyor.

İnsan önce manevi duygularını korumalı be Umutsuz.
Sen hiçbir şey korumuş olmuyorsun aslında bir gün olur da evlenirsen evlendiğin kişiden anlarsın korumadıklarını
Umarım bir gün becerebilir de evlenirse evleneceği adam her çiçekten bal alırım ama karım bakire olsun kafasında en az kendi kadar iğrenç bir adam olur. O da becerebilirse işte...

Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye.
Bu yoruma gereginin yapılmasını rica ediyorum
O kadar lafa ragmen çizgimi bozmadim ama sabrimi zorluyor resmen
Hakarete maruz kalmak icin konu acmadim
Bi git kızım ya :)
Yeni yetme ergen gibi yok adet kanı ne renk yok bakirelik kanı ne renk.
Yok klozette kan gördüm, yan yattım, düz battım.
Yok bekaretimi korudum, bakireyim, isteyeni keklerim.
Neyin kafası bu ?
Tatlım canım yazınca sempatik mi oldugunu sandın da gelişine gelişine yazıp çiziyorsun :)
Gerçekler acıdır işte bak kudra sana ne güzel söylemiş HKAKHKHG

Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye.
Bu yoruma gereginin yapılmasını rica ediyorum
O kadar lafa ragmen çizgimi bozmadim ama sabrimi zorluyor resmen
Hakarete maruz kalmak icin konu acmadim

dilekçe yaz umutsuz.
senin kendine ettiğin hakareti hepimiz toplansak edemeyiz. gidip beraket kontrolü yaptırmışsın.
ama o kadar eril bir kafan var ki ne yaptğının bile farkında değilsin.

Back