- 10 Kasım 2020
- 7.942
- 66.197
- 498
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Yani umarım trolllüyordurBide gel bak kan diye gostermiş herife hahahaha ulan bu nasıl hayatlar ya
iyi ki polis cagirilmamis olay yerine :)Yani umarım trolllüyordurUmutsuz cidden geçmişinde bir naneler yedin de pişman olup bakire kız ayaklarına yatıp, regl kanınla erkekleri kandırmaya çalışmıyorsundur inşallah? Allasen kan göstermek nedir?
Tuvalete gidip bi yerlerini kesmiş bile olabilir şu durumdaYani umarım trolllüyordurUmutsuz cidden geçmişinde bir naneler yedin de pişman olup bakire kız ayaklarına yatıp, regl kanınla erkekleri kandırmaya çalışmıyorsundur inşallah? Allasen kan göstermek nedir?
Off sorma yaaAma bak sürtüneyim derken zedeleyivermiş zarı. Az daha sürtünseymiş bozulacakmış. Umutsuz ile evlenmeye beş dakika kalmış Kudra.
Kaçtı fırsat di mi, offff.Off sorma yaa
Abartma yahu 10 yil yaşlandim bu olay yuzundeniyi ki polis cagirilmamis olay yerine :)
Ne firsatiKaçtı fırsat di mi, offff.
Bilmem sen neyin kafasını yaşıyorsun?Ne firsati
Neyin kafasıni yasiyorsun
Artık bakire değilsin biliyorsun değil mi?Abartma yahu 10 yil yaşlandim bu olay yuzunden
Ne firsati
Neyin kafasıni yasiyorsun
Tam da bunu yazacaktim konu sahibine :"Vajinusmus olacaksın " diyecektim.Ben konuyu çok dalgaya alamıyorum. Ben de benzerini yaşadım. Bir gün ilk yakınlaştığım kişiyle ön sevişme olarak sürtünüyorduk. Üzerimizde kıyafetler vs. Canım yandı ve ıslaklık hissettim. Canım acıdığı için devam etmeyip eve gittim. Evde koyu renk kanamam olduğunu gördüm. Bunun bekaretle alakalı olmadığını bilsem de sağlığım için, sonrasında ilişki yaşamakta zorlanır mıyım vs diye endişelendim. Doktora gitmeye korkuyordum. Sonra da vajinusmus yaşadım zaten.
Ne alakaArtık bakire değilsin biliyorsun değil mi?
Bakirelik oyle birşey değil ciddiiii yani bye byeNe alaka
Doktor bir sıkıntı yok dedi
O kadar seviş seviş sonra da bakireyim de. Oldu canım.Bakirelik oyle birşey değil ciddiiii yani bye bye
Of nasil yaBakirelik oyle birşey değil ciddiiii yani bye bye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?