- 15 Nisan 2022
- 54
- 49
- 18
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Artık bi yol alsın bi kendini aklını bi toparlasın kimseye degil olan kendine olacak farkında degil halaYol aldım demek istedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Artık bi yol alsın bi kendini aklını bi toparlasın kimseye degil olan kendine olacak farkında degil halaYol aldım demek istedi
O yüzden gibi bir şey dedi zaten
Yol aldım demek istedi
"Yol verdim gibi bişey oldu" ne demek ya? Elimde başka yok, mecbur bunu kanırtıcam demiyor da.Yol aldım demek istedi
Ne farkeder ben hayatimda onu istemiyorum artikYol aldım demek istedi
Hıhı istemiyorsun. Adam gel dese koşa koşa koynuna gireceksin, bilmiyoruz sanki.Ne farkeder ben hayatimda onu istemiyorum artik
Bu yol vermek degil de ne
Yol vermek bu degil ama sen bilirsin ahshdhNe farkeder ben hayatimda onu istemiyorum artik
Bu yol vermek degil de ne
Yol vermek bu degil ama sen bilirsin ahshdh
Adam "öf önümden çekilir misin" demiş, umutsuz da kenara geçip yol vermiş işte
Hicte bile sogudum adamdanHıhı istemiyorsun. Adam gel dese koşa koşa koynuna gireceksin, bilmiyoruz sanki
Koynuna girecek ama sürtünecek.Hıhı istemiyorsun. Adam gel dese koşa koşa koynuna gireceksin, bilmiyoruz sanki.
Senin herhangi bir erkek cinsinden soğuman mümkün değil bebeğim. Erkek kedi seninle ilgilense ona bile aşık olursun.Hicte bile sogudum adamdan
Hicte bile sogudum adamdan
Bunun için bile yengenin buzdolabını kullanmışsındır sen.
Ahahaha manyakBunun için bile yengenin buzdolabını kullanmışsındır sen.
Adam "öf önümden çekilir misin" demiş, umutsuz da kenara geçip yol vermiş işte
Saldim adami ne hali varsa görsün tam bir ayiTrip atmak ne ki... Tokat atmalıydınız bence... Hem sizinle dalga geçiyor... istemiyorsunuz diye sinirleniyor... bide üstüne trip atıyor ve siz hala orda mısınız... Bırakın canı cehenneme...