• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğimden çok pişmanım

Ablam var bende öyle yapmayı düşündüm ama aklım eşimde kalıyor onu gerçekten çok seviyorum o üzülmesin diye bu binaya gelmeyi kabul ettim 2 yıldır mutlu olduğum anlar sayılıdır sürekli ailesi yönetmeye çalışıyor evlilik değil de sanki çalışan olarak almışlar beni
Seni döven, sana küfürler eden ezdiren adamın nesini seviyorsun kendine gel yahu. Annenin evine dön çalış para kazan boşan

Ablam var bende öyle yapmayı düşündüm ama aklım eşimde kalıyor onu gerçekten çok seviyorum o üzülmesin diye bu binaya gelmeyi kabul ettim 2 yıldır mutlu olduğum anlar sayılıdır sürekli ailesi yönetmeye çalışıyor evlilik değil de sanki çalışan olarak almışlar beni
Ya bu kadınların kocam sevdası beni bitiriyor. Pardon kocamın abisi bana nasıl küfredebilir yada annesi iş yapmadığım için beni döver? Eşiniz arkanızda durup benim karıma Böyle davranamazsınız deseydi kim cesaret edebilirdi. Hala bu adamı seviyorum bırakıp gidemem mi diyorsunuz adam siZi gözden çıkaralı çok olmuş ama. Aklınca ayrı yatarak size göz dağı veriyor sindirmeye çalışıyor anlamıyor musunuz? Çalışıyor musunuz? Gidecek bir yeriniz var mı? Bilmiyorum ama kaçın kurtulun o evden
Üstüme çok geliyorsunuz ben zaten evlendim hemen hamile kaldım boşanmak istiyorum tabiki ama başlarda bana vurmasını bende hata varda yapıyor sanmıştım çünkü hamileyim duygusalım aklım karışık evet sizler çok güçlüsünüz ama ben öyle davranamadım lütfen birde burda beni aşagılamayın
Burda kimse “şiddet görüyorum ama kocamı seviyorum”derseniz “ aa ne büyük aşk tamam o zaman sana hak verdik demez ki akıl var mantık var. Siz de biraz mantığınızı kullanın
Bırak eşinin savunmasını, kendisini bile savunmamış. Bakmışlar ki bu kız herşeye susuyor, biri küfreder öbürü döver, öbürünün (eşinin) umrumda olmaz.
insan önce kendine değer vermeli ki başkasından değer görsün.

Allah aşkına aklınız başında mı? Ne demek eşim üzülmesin? O siz dayak yiyince, kayinbiraderden bile laf yiyince üzülüp durduruyor mu ailesini? Hala eşimi çok seviyorum diyorsunuz, aklım onda kalıyor diyorsunuz. Onun aklı hiç sizde kalmıyor ama haberiniz olsun. Anlamadıysanız da biz söyleyelim.
Boşayın bu koca müsvettesini lütfen, o manyak aileden de size sahip çıkıp arkanızda durmayan eşten de kurtulun.

kendini sevmeyeni kimse sevmez. kendine değer vermeyen asla değer görmez. bunlar psikolojik. maalesef sağlıklı düşünemiyorsunuz.

Sevginizin bir kaşılığı ve değeri yok.Sizi sevse şiddet uygulayabilir mi ? Ayrı yatıyor ediyor sevse ayrı kalabilir mi? Üstelik tüm aile söz hakkına ve şiddete sahip.Siz hala seviyorum diyorsunuz.Bu sevgi olamaz ya çaresizlik ya korku bilmiyorum ne ama sevgi olamaz.Lütfen bebeginizinde selameti icin o evden ve o insanlardan kurtulun.Onların size layık görmediği sevgiyi ve degeri kendinize ve bebeğinize verin.

Arkadaşlar gecenin bu saatinde ağlayarak anlatıyorum çok kırgınım ve üzgünüm. Eşimle 2 yıla yakındır evliyiz ve aile binasına geldim geldigim günden beri kavga hakaret beni dövmeleri hiç bitmedi. Annesi temizlik yapmıyorum diye neler neler yaptı hamile halimle beni eşime şikayet etti ve çok dayaklar yedim zaten evlendikten 1,5 ay sonra hamileydim şimdide çocuğumla evimle anca ilgileniyorum bunları 2 yıldır hep yaşıyorum eltilerim görümcem hepsi düşman gibi bana ve evliliğime göz diktiler tek dertleri onlar gibi olmamam. Son yaşadığım olaydada eşimin abisi sırf annesi üzülüyor diye onların dediği olmuyor diye bana hırsından küfür etti bende kabul etmedim yeter artık dedim tartışma oldu aramız da ve aileme bana ağza alınmayacak şeyler saymaya başladılar eşimin annesi gidip anneme ses kaydı attı senin kızın terbiyesiz neden evlendirdin gibisinden annem üzüntüden kaç gün uyuyamadı bende bısey yok diyorum anneme sürekli çünkü hasta üzülmesini istemiyorum neyse bu olaydan beri de eşim benimle konuşmuyor yaklaşık 2 ay oldu ayrı yatıyor evde insan yokmuş gibi davranıyor ben zaten kesin boşanırız diyorum ama çok zor şeyler yaşıyorum artık onun ailesini normal göremem çok çaresizim
Zaten hayvana nile yapılmayacak muamele görüyorsunuz. Tek derdiniz ayrı yatmak ve konuşmamasımı?

Arkadaşlar boşuna kendinizi yormayın, kadını iki yıldır hem kocası hem sülalesi dayak manyağı yapmış , kadın hala kocasının yatak ayırmasını dert ediyor? Aklım kocamda kalacak diyor? Sizce bu kadın boşanır mı 😂😂😂

Back