• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sonunda Olanlar Oldu

67 sayfayı okuyamayacağım için sadece ilk entry'e dayanarak yorum yazıyorum, gelişme olduysa bilgim yok.

Neyse gittik yakinlasma oldu biraz sonra korkup durmasini soyledim kan geldi sandim.

Yakınlaşmadan kastın penisin vajinaya girmesi değilse kan gelmesi zor. Bazen öyle bile gelmiyor.

Sonra klozette kan gordum

Yav nasıl başardın umutsuz cidden, psikolojik gebelik vakaları duydum da psikolojik bekaret bozulma vakası hiç duymamıştım inan.

Benim anlayamadim evet gorustugumuzde tatsizliklar yasadik ama o arayip mesaj atti hic birsey olmamis gibi konusuyorken neden simdi hic sesi cikmiyor.

Senin "tatsızlık" olarak adlandırdığın şeyi o farklı yorumlayıp korkmuş senden muhtemelen.

67 sayfayı okuyamayacağım için sadece ilk entry'e dayanarak yorum yazıyorum, gelişme olduysa bilgim yok.

Yakınlaşmadan kastın penisin vajinaya girmesi değilse kan gelmesi zor. Bazen öyle bile gelmiyor.

Yav nasıl başardın umutsuz cidden, psikolojik gebelik vakaları duydum da psikolojik bekaret bozulma vakası hiç duymamıştım inan.

Senin "tatsızlık" olarak adlandırdığın şeyi o farklı yorumlayıp korkmuş senden muhtemelen.
Hic birsey kacirmadin Astoria'cim
Hersey stabil merak etme

Senin herhangi bir erkek cinsinden soğuman mümkün değil bebeğim. Erkek kedi seninle ilgilense ona bile aşık olursun.
Ahahahahah o kadar da degil ama bir şıpsevdi yanim var evet.
Bu arada yine olaylar olaylar.
Ama bu sefer dereyi görmeden pacalari sivamayacam akillandim artik.
Önümüzdeki pazar netlesecek durum ona gore tavsiye almak icin burda alirim solugu gene

Sinirlendi tartistik biraz.
Ondan sonra yine istedi ben olmaz diyince kalk gidelim dedi sinirli bir sekilde.
Aferin sana daha sana böyle davranan adam niye dönmedi diye düşünmeye devam et 👏👏
Sevildiğini, umursandığını mı düşünüyosun gerçekten?

Umudunu da asla kaybetmemen gerçekten takdir edilesi ama çok da şaşırtan bir şey.
Sürekli red ediliyorsun, kendi kendine gelin güvey oluyorsun fln senelerdir süren şu bekarlık olayına rağmen hala çabalıyorsun ya.
Şu konudaki azmini başka bir şeyde yapsan ohoo neler olurdun neler 😄😄

Umudunu da asla kaybetmemen gerçekten takdir edilesi ama çok da şaşırtan bir şey.
Sürekli red ediliyorsun, kendi kendine gelin güvey oluyorsun fln senelerdir süren şu bekarlık olayına rağmen hala çabalıyorsun ya.
Şu konudaki azmini başka bir şeyde yapsan ohoo neler olurdun neler 😄😄
Ya cidden muazzam bir azim. Bak KudrAlobar KudrAlobar biliyor, ben surada on gundur bir adamin pesindeyim ki adam da benim varligimdan haberdar ahshd on gündür pesindeyim simdiden darlandim, umutsuzun hayati yuzune iki gulen adamin peşinden kosmakla geciyor, inanilmaz bir sey.

Ya cidden muazzam bir azim. Bak KudrAlobar KudrAlobar biliyor, ben surada on gundur bir adamin pesindeyim ki adam da benim varligimdan haberdar ahshd on gündür pesindeyim simdiden darlandim, umutsuzun hayati yuzune iki gulen adamin peşinden kosmakla geciyor, inanilmaz bir sey.
Benim de tam 12 gündür sevgilim var. :KK53: Ben bile neyi nasıl yapacağım diye diye daraldım Lyanna kardeş. Dün günaydın mesajını o attı, bugün ben atayım. Yok efendim işte bu mesaja nasıl cevap verirsem hem zekice hem de komik olur diye beynimi yedim yav. :deli:

Benim de tam 12 gündür sevgilim var. :KK53: Ben bile neyi nasıl yapacağım diye diye daraldım Lyanna kardeş. Dün günaydın mesajını o attı, bugün ben atayım. Yok efendim işte bu mesaja nasıl cevap verirsem hem zekice hem de komik olur diye beynimi yedim yav. :deli:
Darısı başıma karşim. Alacam bu adami diye diye geziyorum ama darlandim valla simdiden, daha ne kadar sabrederim bilmiyorum :D
Nazar boncuğu falan as adama, umutsuzun konusunda sevgili yaptım dedin nazara gelme, birden "noldu ya resmin gitti" olmasin :D

Darısı başıma karşim. Alacam bu adami diye diye geziyorum ama darlandim valla simdiden, daha ne kadar sabrederim bilmiyorum :KK70:
Nazar boncuğu falan as adama, umutsuzun konusunda sevgili yaptım dedin nazara gelme, birden "noldu ya resmin gitti" olmasin :KK70:
Ayy maşallah diyelim kız o zaman. :nazar: :KK53: Darısı da başına karşim, amin.

Evlilik çok uzak bacım şu an, dağlar tepeler diyorum. O kadar yani. :deli:
umutsuzun konusunda sevgiliniz olduğunu niye yazıyorsunuz ayol?umutsuzummm yalan söylüyorlar yok sevgili mevgili ikisinde de.sen bulamadıktan sonra bunlar nasıl bulacaklar? :KK53: :KK45:

AA hayırlı olsun :)

Back