- 24 Mayıs 2020
- 3.922
- 13.573
- 138
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
- #1.021
Ne bekliyordunuz Beyaz atlı prens mi?Saldim adami ne hali varsa görsün tam bir ayi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne bekliyordunuz Beyaz atlı prens mi?Saldim adami ne hali varsa görsün tam bir ayi
Ay çok içimden geldi inşallah olsun bu işYa insallah olur dinimiz amin ya. Cok istiyorum bu sefer. Sinerji yaratalım hadi ahshhd
Sana da hayırlı olsun, EVLILIK NE ZAMAN ahshsh bayram ziyareti konsepti
Umutsuz'a ders verebilirim birine yürüme konusunda, iddialıyım.umutsuzun konusunda sevgiliniz olduğunu niye yazıyorsunuz ayol?umutsuzummm yalan söylüyorlar yok sevgili mevgili ikisinde de.sen bulamadıktan sonra bunlar nasıl bulacaklar?
prens olmasına atı olmasına gerek yok .umutsuz bir erkek bulsun da kurtulalım .tek dileğim buuuNe bekliyordunuz Beyaz atlı prens mi?
Ayy hadi insallah, cok tesekkur ederimAy çok içimden geldi inşallah olsun bu iş
Hamilenin duası tutarmış, hadi yine iyisin bebemAyy hadi insallah, cok tesekkur ederim
Woooww iddalisinUmutsuz'a ders verebilirim birine yürüme konusunda, iddialıyım.
Aklıma şey geldi. Benim erkek bir arkadaşım, eski sevgilisiyle birlikteyken kan gelmiş. Sadece sürtünüyorlar sanmış kız. Oysa çocuk içeri girmiş. Kızın haberi yok. Benim de ilk ilişkimde dışına bastırıyor sanarken erkek arkadaşım içerideymiş . O ana kadar anlamamıştım böyle bir şeyi kızın nasıl anlamadığını. En son kız kendini hâlâ bakire sanıyordu. Oysa tam birleşme dahi gerçekleşmiş.Ya bu uzun konuşmaları çok merak ettim ama çok uzun okuyamadım. Diyiverin hele o kan nerden niye gelmiş? Gerçek miymiş? Ortada hakkaten bir kan var mıymış? Son sayfadan anladığım kadarıyla ortada bir erkek var mıymış o da mı muamma.
Ay negatif testle hamile miyim diye sorup midem bulantısı baş dönmesi gibi psikolojik belirtileri sayanlara psikolojiktir bacım demeye alışmıştım ama 2 trip arası tuvalette görülen kana ne diyeceğimi bilemedim. Eee kan var mı hakkat
Hani pazar günü güncelleme var dedin kız, nerede?Woooww iddalisin
Hemen derslere baslayalim
Ne duruyoruz
Dur daha Pazar olmadi kizHani pazar günü güncelleme var dedin kız, nerede?
Ben konuyu geriden okuyordum ya. Geçen pazardan bahsediyorsun sanmışımDur daha Pazar olmadi kiz
Oha yaw oha.. bu nasil mumkun olabilir hele hele o halde diken ustundeyken.. hic inandirici degil bence.. kaldi ki kiz bakireyim anlamiyorum bu islerden ayagina yatmaya calismis bence yoksa kuyuya ignemi giriyor hissetmiyorAklıma şey geldi. Benim erkek bir arkadaşım, eski sevgilisiyle birlikteyken kan gelmiş. Sadece sürtünüyorlar sanmış kız. Oysa çocuk içeri girmiş. Kızın haberi yok. Benim de ilk ilişkimde dışına bastırıyor sanarken erkek arkadaşım içerideymiş . O ana kadar anlamamıştım böyle bir şeyi kızın nasıl anlamadığını. En son kız kendini hâlâ bakire sanıyordu. Oysa tam birleşme dahi gerçekleşmiş.
Bana göre bir erkekle soyunup yatağa giriyorsan, tam birleşme olsun olmasın, bakire değilsin. O ayrı. Kızın bundan haberi olmayıp kendini bakire sanmasına ayrı gülmüştüm.
30 yokum ama 29 varim bebegimKiz umutsuz sen kac yasindaydin?
Beni nasil veri plana atip geriden gelirsinBen konuyu geriden okuyordum ya. Geçen pazardan bahsediyorsun sanmışım
Edit: Ctesi buluşacak mısın yoksa adamla, ondan mı bu kadar emin yazdın?
ama niye cahilim bu konuda diyorsun? Bu yasta pratigin olmasa bile teorik bilgiler yeterince gorseller var. Ayrica bu kadar korkuyosan ayni yataga girmemen gerekir. Bu konudaki erkek senle cinsellik istemis ama bence seni sevdiginden degil.. cunku seven insan boyle yaklasmaz30 yokum ama 29 varim bebegim
Haklisin benim yaptiklarimi hic haketmiyorama niye cahilim bu konuda diyorsun? Bu yasta pratigin olmasa bile teorik bilgiler yeterince gorseller var. Ayrica bu kadar korkuyosan ayni yataga girmemen gerekir. Bu konudaki erkek senle cinsellik istemis ama bence seni sevdiginden degil.. cunku seven insan boyle yaklasmaz
Bence baska iliskilere ac kendini boylece seni ikna edemez ve sende cabuk unutursun. Mesgul et kendini yani.. kim bilir karsina seni hak edecek biri cikar..Haklisin benim yaptiklarimi hic haketmiyor
Bende ondan aşırı sogudum aklima bile gelmiyor hic
Oyle biriyle işim olmaz
Zaten 4 kere görüştük hepsinde ayni kiyafeti giymisti cok bakimsiz kendine hic bakmiyor sogudum baya ondan
Yok oluyor oyle. Ben de ilk sevismemde cok rahattim mesela, bir sure anlamamistim birlesme oldugunu. Hatta "olmuyor mu la acaba" demistim sonradan anladim tabii, ama kiz kasmiyorsa erkek de hemen bir arkadasa bakip ciktiysa hissetmemis olabilir.Oha yaw oha.. bu nasil mumkun olabilir hele hele o halde diken ustundeyken.. hic inandirici degil bence.. kaldi ki kiz bakireyim anlamiyorum bu islerden ayagina yatmaya calismis bence yoksa kuyuya ignemi giriyor hissetmiyor