• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SİZCE ?

Kızlar direk konuya geçiyorum bir arkadaşım benden X birşeyin satışını istedi benim işim bu X üzerine, arkadaşım olduğu için baya bir indirim yaptığım halde eşi paramız yok diyip sonradan vazgeçti. Ama bir iki gün sonra baktım başka yerden bu X şeyi almışlar.. Sonra baktım başka yerden devamlı olarak alıyorlar. Bugün de benden kendi eşinin işi için destek olma mı istedi destek dediysem açtığı bir yerle ilgili yorum atmak falan. Neyse bende destek oldum birşey demedim..Yine istedi, bu sefer de yazdım dedim ki siz de bana destek olabilirdiniz yanlış anlama benden almak zorunda değilsiniz ama hem destek olmayıp hem destek bekliyorsunuz ayıp ettiniz yazdım. Bu arada ben konuşmam da çiçeğimler,kardeşimler,canımlar,cicimler diye konuşuyorum. Arkadaş ne menfaatçiliğim kaldı ne paragözlüğüm kaldı. Yok iban at.. bilmem ne neye uğradığımı şaşırdım bir de tehtit ediyor 3aylardayız beddua edermiş. Benim tek kötü bir sözüm yok değer verdim falan diyorum o bana neler diyor...
Ya ben mi hata yaptım benimki bir sitem yani.. Bana gelince durumları yok ama başka yerden sürekli alıyorsunuz. Önce diyor ki hediye geldi ben de dedim ki her zaman mı hediye geliyor..Şaka gibi. Üstüne basa basa söyledim benden almak zorunda değilsiniz ama destek vermeyip destek bekliyorsunuz. Ya yanlış mıyım??? Neler dedi yaaa ne kadar ağır sözler biranda saldırdı resmen hak ediyor muyum bu sözlerini?
Haklısınız

O kadar paran varsa sosyal medyacı tutun o zaman insanların yakasına yapışacağına deseydin 😄

Kızlar direk konuya geçiyorum bir arkadaşım benden X birşeyin satışını istedi benim işim bu X üzerine, arkadaşım olduğu için baya bir indirim yaptığım halde eşi paramız yok diyip sonradan vazgeçti. Ama bir iki gün sonra baktım başka yerden bu X şeyi almışlar.. Sonra baktım başka yerden devamlı olarak alıyorlar. Bugün de benden kendi eşinin işi için destek olma mı istedi destek dediysem açtığı bir yerle ilgili yorum atmak falan. Neyse bende destek oldum birşey demedim..Yine istedi, bu sefer de yazdım dedim ki siz de bana destek olabilirdiniz yanlış anlama benden almak zorunda değilsiniz ama hem destek olmayıp hem destek bekliyorsunuz ayıp ettiniz yazdım. Bu arada ben konuşmam da çiçeğimler,kardeşimler,canımlar,cicimler diye konuşuyorum. Arkadaş ne menfaatçiliğim kaldı ne paragözlüğüm kaldı. Yok iban at.. bilmem ne neye uğradığımı şaşırdım bir de tehtit ediyor 3aylardayız beddua edermiş. Benim tek kötü bir sözüm yok değer verdim falan diyorum o bana neler diyor...
Ya ben mi hata yaptım benimki bir sitem yani.. Bana gelince durumları yok ama başka yerden sürekli alıyorsunuz. Önce diyor ki hediye geldi ben de dedim ki her zaman mı hediye geliyor..Şaka gibi. Üstüne basa basa söyledim benden almak zorunda değilsiniz ama destek vermeyip destek bekliyorsunuz. Ya yanlış mıyım??? Neler dedi yaaa ne kadar ağır sözler biranda saldırdı resmen hak ediyor muyum bu sözlerini?
Haklısın mesafeli olmakta fayda var

Sizi neyle tehtit ediyor
Beddua edeceklermiş hz şaban ile şabaniye
Bu beddua trend oldu valla şu ara 🤣herhalde 3 aylarda bi tek bu dileklerin kabul olacağı inancına büründüler 🤣🤣🤣🤣 ne ahları bitiyor ne veballeri ne bedduları
😅😅 Algı mi değişti, kendilerini üstün varlık mı sanıyorlar bilemiyorum. Ama önce Allah akıl fikir versin böylelerine en çok ona ihtiyaçları var.

Sizin hatanız şu ki dostlukla işi karıştırmamak lazım. Elbet insan dostundan destek bekleyebilir ama para ve iş nevi konular hassas konular. X malını sizden almak zorunda değil. Siz de örneğin sizden alacak diye indirim yapma gereği duymuşsunuz. Aslında bunlar normal ve beklenilen şeyler insan alacağı şeyi dostundan alır ki dostu kazansın. Dostuna satıyorsa herkese yaptığından daha fazla indirim yapar ama durum her zaman böyle olmuyor. Ben mesela istatistiksel veri analizi yapıyorum. El alem bana verilerini gönderiyor güveniyorlar vs ama en yakın arkadaşım para vererek başka bir kişiye yaptırıyor, ki ben ondan para da almazdım arkadaşım olduğu için. Ben buna bozulmuştum mesela. Eşimin de bir arkadaşı baskı işi vs yapıyor eşim bu tür işlerini hep ona yaptırır, hediye alacağımız zaman da o kazansın diye ona hediyelik bir şeyler bastırırız vs. Her seferinde bir sorun çıkar ya geç teslim eder ya eksik ya da yanlış, eşim de çok bozulur. Halbüki her iki örnekte de bu kişiler çok sevdiğimiz arkadaşlar. Neyse öğrendim ki dost ile alışveriş olmamalı.

Back