Sonunda Olanlar Oldu

:) Ya bu denli evlenmek istemeyi anlayamıyorum. 29 yaşındayım, bekarım. Henüz öyle bir şey olmadı bana. Size oldu mu bekarsanız Lyanna Hanım?
26’yı doldurmak üzereyim. Hayatımda çok uzun süredir sevdiğim bir insan olduğu için evlilik düşünüyorum. Bir de malum, memuruz eş durumundan tayin almak birlikte yaşamamızın en erken ve kolay yolu.

Ama şu dakika sevgilimle ayrılsak hemen birini bulayım da evleneyim moduna girmem. Birkaç yıl birbirimizi tanıyalım, düzgün giderse birlikte yaşarız gerekirse evleniriz düşüncesindeyim. (Eş durumu muhabbetine gerek kalmasaydı da senelerce birlikte yaşar, çocuk sahibi olmak istediğimizde evlenirdim galiba) Böyle kişiden bağımsız, aman yeter ki evleneyim, yeter ki bir kocam olsun düşüncelerini sağlıksız buluyorum. Evlilik doğru kişiyi bulduğunu düşündüğünde, bu adamla çocuklarımızı büyütüp evden gönderdiğimizde sıkılmam diyebileceğin kişiyle olmalı bence

Ki kaparım mikroba elverişli bünyem var ondan de sevişmek istemiyorum kişisel tercih
Kâr-zarar dengesini iyi kurmak lazım. Kukumu temiz ve kuru tutup bol su içince geçecek bir şey için sevişmekten vazgeçmek pek akıl kârı durmuyor. Enfeksiyon, tahriş, akıntı vs bazen olabilecek durumlar. Bunları yaşamamak için seksten vazgeçmek pire için yorgan yakmak olur.

Bakireyken de hem idrar yolu enfeksiyonu hem de mantar çok geçirirdim. Bünyem her türlü enfeksiyona yatkın. Senede 4-5 kere gıda zehirlenmesi geçiririm . Az su içtiğim birkaç günden sonra hemen idrar yolu enfeksiyonu yaşıyorum. Bunun ilişki yaşamakla pek bir alakası yok.

Hymenin de enfeksiyondan koruduğuna inanmıyorum. Zaten bunu geçersiz gören de çok kadın doğum doktoru var. Hymeni olmayan sürekli enfeksiyon yaşasaydı annem gibi altı bağlı hastaların sürekli enfeksiyon geçirmesi gerekirdi.

Doğru kişi konusunda katılıyorum. Benim exlerin hepsi Allah'ın cezası olduğu için evliliği aklımın ucundan bile geçirmedim. Sorun benim çarpık ilişki geçmişimde olabilir. Hak verdim şimdi size Delfino Hanım.

Hymen enfeksiyondan korumuyor zaten enfeksiyon hymenin ön tarafına da yerleşebiliyor. Hymen arkaya ilerleyişe engel olabiliyor yapısına göre değişmekle beraber.

Hymen enfeksiyondan korumuyor zaten enfeksiyon hymenin ön tarafına da yerleşebiliyor. Hymen arkaya ilerleyişe engel olabiliyor yapısına göre değişmekle beraber.
Hymen ortadan 1 delikli ve esnek ise biraz zor içeriyi koruması o zaman.

Doktora neden böyle bir şey sorulur ki? Ben hiç bakireyken öyle çatal muayenesi olmadım
Ben kist yüzünden gittiğimde çok gerilmiş korkmuştum. 16 yaşındaydım. Akıntı var deyince doktor çamaşırıma bakmak istemişti kenardan çekiştirerek zar zor göstermiştim. 2 sene sonra vajinismus yaşamama şaşmamalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…