- 17 Şubat 2020
- 10.673
- 28.100
- 548
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Yol verdim gibi birsey olduAyy direk ayril bu ne boyle camis gibi
Saygı duydum ya, iki gün sonra cevap vermiş. Demek bir nebze de olsa hayatı varYahu yaz diyen mi var sana ayol
Az oteye git madem
Adam sollamış, sen yol versen nolurYol verdim gibi birsey oldu
HIMYM göndermelerin için bir ayrı seviyorum be Kudra seni
26’yı doldurmak üzereyim. Hayatımda çok uzun süredir sevdiğim bir insan olduğu için evlilik düşünüyorum. Bir de malum, memuruz eş durumundan tayin almak birlikte yaşamamızın en erken ve kolay yolu.:) Ya bu denli evlenmek istemeyi anlayamıyorum. 29 yaşındayım, bekarım. Henüz öyle bir şey olmadı bana. Size oldu mu bekarsanız Lyanna Hanım?
Camış mı? AHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAyy direk ayril bu ne boyle camis gibi
Sakin kalamiyorum boyleleri karsisindaCamış mı? AHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHkahkaha attım süpersin yivrum
Kâr-zarar dengesini iyi kurmak lazım. Kukumu temiz ve kuru tutup bol su içince geçecek bir şey için sevişmekten vazgeçmek pek akıl kârı durmuyor. Enfeksiyon, tahriş, akıntı vs bazen olabilecek durumlar. Bunları yaşamamak için seksten vazgeçmek pire için yorgan yakmak olur.Ki kaparım mikroba elverişli bünyem var ondan de sevişmek istemiyorum kişisel tercih
Öf şu kısaltmanın İngilizcesine o kadar alışkınım ki cybh ne diyorum hepTabi canım koca başka. İsterse önüne gelenle secmeden yatmış bir cybh bombası olsun, koca sonuçta.
Doğru kişi konusunda katılıyorum. Benim exlerin hepsi Allah'ın cezası olduğu için evliliği aklımın ucundan bile geçirmedim. Sorun benim çarpık ilişki geçmişimde olabilir. Hak verdim şimdi size Delfino Hanım.26’yı doldurmak üzereyim. Hayatımda çok uzun süredir sevdiğim bir insan olduğu için evlilik düşünüyorum. Bir de malum, memuruz eş durumundan tayin almak birlikte yaşamamızın en erken ve kolay yolu.
Ama şu dakika sevgilimle ayrılsak hemen birini bulayım da evleneyim moduna girmem. Birkaç yıl birbirimizi tanıyalım, düzgün giderse birlikte yaşarız gerekirse evleniriz düşüncesindeyim. (Eş durumu muhabbetine gerek kalmasaydı da senelerce birlikte yaşar, çocuk sahibi olmak istediğimizde evlenirdim galiba) Böyle kişiden bağımsız, aman yeter ki evleneyim, yeter ki bir kocam olsun düşüncelerini sağlıksız buluyorum. Evlilik doğru kişiyi bulduğunu düşündüğünde, bu adamla çocuklarımızı büyütüp evden gönderdiğimizde sıkılmam diyebileceğin kişiyle olmalı bence
Hymen enfeksiyondan korumuyor zaten enfeksiyon hymenin ön tarafına da yerleşebiliyor. Hymen arkaya ilerleyişe engel olabiliyor yapısına göre değişmekle beraber.Kâr-zarar dengesini iyi kurmak lazım. Kukumu temiz ve kuru tutup bol su içince geçecek bir şey için sevişmekten vazgeçmek pek akıl kârı durmuyor. Enfeksiyon, tahriş, akıntı vs bazen olabilecek durumlar. Bunları yaşamamak için seksten vazgeçmek pire için yorgan yakmak olur.
Bakireyken de hem idrar yolu enfeksiyonu hem de mantar çok geçirirdim. Bünyem her türlü enfeksiyona yatkın. Senede 4-5 kere gıda zehirlenmesi geçiririm. Az su içtiğim birkaç günden sonra hemen idrar yolu enfeksiyonu yaşıyorum. Bunun ilişki yaşamakla pek bir alakası yok.
Hymenin de enfeksiyondan koruduğuna inanmıyorum. Zaten bunu geçersiz gören de çok kadın doğum doktoru var. Hymeni olmayan sürekli enfeksiyon yaşasaydı annem gibi altı bağlı hastaların sürekli enfeksiyon geçirmesi gerekirdi.
Hymen ortadan 1 delikli ve esnek ise biraz zor içeriyi koruması o zaman.Hymen enfeksiyondan korumuyor zaten enfeksiyon hymenin ön tarafına da yerleşebiliyor. Hymen arkaya ilerleyişe engel olabiliyor yapısına göre değişmekle beraber.
Alıntıladığım üye inatla hymenin koruduğunu ve zarın bunun için kolay kolay vazgeçilemeyecek bir şey olduğunu savunmuştu daHymen enfeksiyondan korumuyor zaten enfeksiyon hymenin ön tarafına da yerleşebiliyor. Hymen arkaya ilerleyişe engel olabiliyor yapısına göre değişmekle beraber.
Ben kist yüzünden gittiğimde çok gerilmiş korkmuştum. 16 yaşındaydım. Akıntı var deyince doktor çamaşırıma bakmak istemişti kenardan çekiştirerek zar zor göstermiştim. 2 sene sonra vajinismus yaşamama şaşmamalıDoktora neden böyle bir şey sorulur ki? Ben hiç bakireyken öyle çatal muayenesi olmadım
Kiz adam seni sallamadi, aramadi telefonlarini acmadi. Nasil sen yol vermis oluyorsun.Yol verdim gibi birsey oldu
O yüzden gibi bir şey dedi zatenKiz adam seni sallamadi, aramadi telefonlarini acmadi. Nasil sen yol vermis oluyorsun.
Yol aldım demek istediKiz adam seni sallamadi, aramadi telefonlarini acmadi. Nasil sen yol vermis oluyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?