- 11 Aralık 2018
- 40.390
- 250.933
- 598
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Fobi sahibi yapar o insanı yav.Tlc- Hamile olduğumu bilmiyordum programını izlemeye davet ediyorum seni ahshs
Benim arkadaşım kalmıştıSurtusup hamile kalana mini cooper hediye ediyorum :)
Ankara beni bulsun :)
Çalışıp mini Cooper alma ihtimalimden yüksek kocamla sürtsem oluyor mu?Surtusup hamile kalana mini cooper hediye ediyorum :)
Ankara beni bulsun :)
İçeri girmeden, içeri sperm bırakmadan nasıl oluyor o yaBenim arkadaşım kalmıştıhemen haber vereyim minisini almaya gelsin
Valla olduİçeri girmeden, içeri sperm bırakmadan nasıl oluyor o ya
1 tane Mini cabrio ayirdim senin icin,umut olmadan da yasanmiyor sonucta :)Çalışıp mini Cooper alma ihtimalimden yüksek kocamla sürtsem oluyor mu?
Çocuk masrafı miniden daha pahalıya gelmese ben de denerdim mini aşkına1 tane Mini cabrio ayirdim senin icin,umut olmadan da yasanmiyor sonucta :)
Aslinda elektriklisi 1 milyon olmus :)Çocuk masrafı miniden daha pahalıya gelmese ben de denerdim mini aşkına
Bekaret kavramını eleştirmekle seks güzellemesi yapmak aynı şey değil. Belki ben sevişmiyorum bile, nerden biliyorsun?Kastım öyle cevaplar değil ama arada gördüm bu yüzyılda hala zarı mı savunuyorsunuz minvalinde cevaplardı. Kaçıncı sayfaydı hatırlamıyorum vallahi.
İsteyen istediği şekilde yaşar yada yaşamaz yani demek istediğim buydu
Çok fazla yazmama gerek yok.Selam canlarim
Erkek arkadasimla 2 hafta once gorusmek icin sozlestik.
Sabahtan islerim vardi onu hallettim, o da toplantiya girmis uzamis bundan dolayi biraz gec buluştuk.
Bende trip attim sinirlendim o da ozur dileyip gönlümü aldi.
Neyse ondan sonra basbasa kalalim seni cok ozledim dedi. Bende hayir olmaz zaten stresliyim birde onun stresini cekemem seninde tadini kaçırırım dedim.
Israrla istedi bende birsey demedim.
Neyse gittik yakinlasma oldu biraz sonra korkup durmasini soyledim kan geldi sandim.
Sinirlendi tartistik biraz.
Ondan sonra yine istedi ben olmaz diyince kalk gidelim dedi sinirli bir sekilde.
Bende ordan cikmadan lavobaya girdim.
Sonra klozette kan gordum.
Şoka ugradim ona gosterdim klozeti birsey yasamadik bu benden dolayi degil kendini sorgula bence dedi.
Sonra sakinlestirmesi gerekirken birde dalgaya aldi. Sen en iyisi metroda falan dogum kontrol hapi tasi. Yanyana oturmaktan birsey oldugu nerde gorulmus falan dedi.
Bende ona sesimi yukselttim nasil konusuyorsun benle diye.
Birde bu konularda cok bilincsizim.
Ona sordum neden kan geldi o zaman diye o da ben daha once hic bu sekilde ilişki yasamadim nerden bileyim jinekolog muyum falan dedi.
Anlayacaginiz beni suclu psikolijisine soktu resmen.
Neyse o gun şok olmustum kani gorunce ama birsey yasamamistik hakkaten ama bu konularda bilincsiz oldugumdan korktum.
Neyse gorusme bitti ciktiktan sonra beni birakana kadar soguk yapti elimi tutmadi falan vs.
Aksam mesaj atti eve gectin mi hayatim diye.
Bende evet dedim.
O gun o korkuyla hic uyuyamadim sabah kalkar kalkmaz jinekologa gittim.
O da bi sıkıntı yok dedi icim rahatladi.
Neyse aradan bi kac gun gecti aradi acmadim cunku bende ona sinirliydim konusasim yoktu.
Ertesi gun tekrar aradi teli acmadim diye trip atti normal samimi bir sekilde konustuk.
Ondan sonra aradan 1 gun gectikten sonra ben aradim bu sefer mesgule atip dönüş yapmadi ustelik.
Bir haftadir falan da hic konusmadik.
Benim anlayamadim evet gorustugumuzde tatsizliklar yasadik ama o arayip mesaj atti hic birsey olmamis gibi konusuyorken neden simdi hic sesi cikmiyor.
Fikirlerinizi bekliyorum.
Ogün Alibaş sen misin koçum?? Cin düğününü bir sen bir de Kavaklidereliler bilir. Bul beni yiğidimmmSayfaları okuyum dedim, kavaklıdere cin düğünü gibi ortam ne olduğunu tam anlayamadım yarıda bıraktım.
Lütfen böyle dengesiz ne konuştugunu bilmeyen, kişileri çokmu arıyorsunuz merak ediyorum.??Selam canlarim
Erkek arkadasimla 2 hafta once gorusmek icin sozlestik.
Sabahtan islerim vardi onu hallettim, o da toplantiya girmis uzamis bundan dolayi biraz gec buluştuk.
Bende trip attim sinirlendim o da ozur dileyip gönlümü aldi.
Neyse ondan sonra basbasa kalalim seni cok ozledim dedi. Bende hayir olmaz zaten stresliyim birde onun stresini cekemem seninde tadini kaçırırım dedim.
Israrla istedi bende birsey demedim.
Neyse gittik yakinlasma oldu biraz sonra korkup durmasini soyledim kan geldi sandim.
Sinirlendi tartistik biraz.
Ondan sonra yine istedi ben olmaz diyince kalk gidelim dedi sinirli bir sekilde.
Bende ordan cikmadan lavobaya girdim.
Sonra klozette kan gordum.
Şoka ugradim ona gosterdim klozeti birsey yasamadik bu benden dolayi degil kendini sorgula bence dedi.
Sonra sakinlestirmesi gerekirken birde dalgaya aldi. Sen en iyisi metroda falan dogum kontrol hapi tasi. Yanyana oturmaktan birsey oldugu nerde gorulmus falan dedi.
Bende ona sesimi yukselttim nasil konusuyorsun benle diye.
Birde bu konularda cok bilincsizim.
Ona sordum neden kan geldi o zaman diye o da ben daha once hic bu sekilde ilişki yasamadim nerden bileyim jinekolog muyum falan dedi.
Anlayacaginiz beni suclu psikolijisine soktu resmen.
Neyse o gun şok olmustum kani gorunce ama birsey yasamamistik hakkaten ama bu konularda bilincsiz oldugumdan korktum.
Neyse gorusme bitti ciktiktan sonra beni birakana kadar soguk yapti elimi tutmadi falan vs.
Aksam mesaj atti eve gectin mi hayatim diye.
Bende evet dedim.
O gun o korkuyla hic uyuyamadim sabah kalkar kalkmaz jinekologa gittim.
O da bi sıkıntı yok dedi icim rahatladi.
Neyse aradan bi kac gun gecti aradi acmadim cunku bende ona sinirliydim konusasim yoktu.
Ertesi gun tekrar aradi teli acmadim diye trip atti normal samimi bir sekilde konustuk.
Ondan sonra aradan 1 gun gectikten sonra ben aradim bu sefer mesgule atip dönüş yapmadi ustelik.
Bir haftadir falan da hic konusmadik.
Benim anlayamadim evet gorustugumuzde tatsizliklar yasadik ama o arayip mesaj atti hic birsey olmamis gibi konusuyorken neden simdi hic sesi cikmiyor.
Fikirlerinizi bekliyorum.
Yeni başlık aç bence böyle dikkat çekmiyor.Selaaaammm
Sahalara geri döndüm canlar
nerelerdeydin kızzzzz biz erkek olduğunu düşünmüştük artıkSelaaaammm
Selaaaammm
Yahu yaz diyen mi var sana ayolAy yemin ediyorum gına geldi canı sıkıldık kendi konularını hortlatiyor yazmayın suna ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?