- 4 Ekim 2012
- 16.359
- 31.970
- 798
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
İşte ilgili bölüme konu açabilir. Kendisi gibi kişileri orada daha rahat bulabilir. Buraya gelip gelip aynı konuları açmaktan daha verimli olur eminim. Çünkü niyeti başka. Maksat ben yalan uydurayım bu vesileyle millet güler eğlenir , ben de bana inananları keklemiş olurumİnternetten bakılır elbette ancak bire bir yaşayanlara anonim olmanın rahatlığı ile sormak çok daha farklı.
Şöyle bi örnek vereyim: Bipolar hastası olduğumda, kendi doktorlarımdan, internetten ve dahi pek çok kitaptan bilgi topladım. Ancak illa gittim, diğer yaşayanlardan da dinlemek-gözlemlemek-kıyaslamak istedim, açıktan da bunu soramıyordunuz tabii çünkü damgalama vardı o yıllarda. Benim için çok önemliydi bu konu.
Şimdi zar konusu da bu insanlar için önemli, çok önemli o zarın orada olup olmaması ki kadın (ilk kez) kan görünce doktora gitmiş kontrol ettirmiş (Umutsuz). Bu dahi yetmiyor ve burada bir de kan soruyor millete, kimde nasıl oldu anlattıracak bir de oradan mukayese edecek ve bunu da salağa yatarak yapmaya çalışıyor. Bilmemek değil. İnternette aratmıştır da kızlık kanı nasıl olur diye, onla da yetinememiştir.
Umutsuz ne kadar troll bir karakterdir bilemem ancak gerçekte asla var olamayacak biri değil.