• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sonunda Olanlar Oldu

İnternetten bakılır elbette ancak bire bir yaşayanlara anonim olmanın rahatlığı ile sormak çok daha farklı.
Şöyle bi örnek vereyim: Bipolar hastası olduğumda, kendi doktorlarımdan, internetten ve dahi pek çok kitaptan bilgi topladım. Ancak illa gittim, diğer yaşayanlardan da dinlemek-gözlemlemek-kıyaslamak istedim, açıktan da bunu soramıyordunuz tabii çünkü damgalama vardı o yıllarda. Benim için çok önemliydi bu konu.

Şimdi zar konusu da bu insanlar için önemli, çok önemli o zarın orada olup olmaması ki kadın (ilk kez) kan görünce doktora gitmiş kontrol ettirmiş (Umutsuz). Bu dahi yetmiyor ve burada bir de kan soruyor millete, kimde nasıl oldu anlattıracak bir de oradan mukayese edecek ve bunu da salağa yatarak yapmaya çalışıyor. Bilmemek değil. İnternette aratmıştır da kızlık kanı nasıl olur diye, onla da yetinememiştir.

Umutsuz ne kadar troll bir karakterdir bilemem ancak gerçekte asla var olamayacak biri değil.
İşte ilgili bölüme konu açabilir. Kendisi gibi kişileri orada daha rahat bulabilir. Buraya gelip gelip aynı konuları açmaktan daha verimli olur eminim. Çünkü niyeti başka. Maksat ben yalan uydurayım bu vesileyle millet güler eğlenir , ben de bana inananları keklemiş olurum😂

İnternetten bakılır elbette ancak bire bir yaşayanlara anonim olmanın rahatlığı ile sormak çok daha farklı.
Şöyle bi örnek vereyim: Bipolar teşhisi geldiğinde, kendi doktorlarımdan, internetten ve dahi pek çok kitaptan bilgi toplamaya başladım. Ancak illa gittim, diğer yaşayanlardan da dinlemek-gözlemlemek-kıyaslamak istedim, açıktan da bunu soramıyordunuz tabii çünkü damgalama vardı o yıllarda. Benim için çok önemliydi bu konu.

Şimdi zar konusu da bu insanlar için önemli, çok önemli o zarın orada olup olmaması ki kadın (ilk kez) kan görünce doktora gitmiş kontrol ettirmiş (Umutsuz). Bu dahi yetmiyor ve burada bir de kan soruyor millete, kimde nasıl oldu anlattıracak bir de oradan mukayese edecek ve bunu da salağa yatarak yapmaya çalışıyor. Bilmemek değil. İnternette aratmıştır da kızlık kanı nasıl olur diye, onla da yetinememiştir.

Umutsuz ne kadar troll bir karakterdir bilemem ancak gerçekte asla var olamayacak biri değil.
Ya zarı marı bilmem de, şey konularına anlam veremiyorum. Ayın bilmem kaçında sürtüştük, seviştik, ama korunmadık, hamile miyim? Yav jinekolog bile olsam buradan nasıl yardım edeceğim ki?
Ne zaman regl oldun, ovulasyon dönemin ne zaman, ilişkinin şekli vs. hiçbir detay bilmeden müneccim olmak gerekir yardım etmek için. Cidden anlam veremiyorum. Yani bu detayları bilsek bile, regl günün gecikirse bir gün bile olsa alıp test yapacaksın. Başka öğrenmenin yolu yok ki. Cidden anlamıyorum ya, bende mi sorun var?

İşte ilgili bölüme konu açabilir. Kendisi gibi kişileri orada daha rahat bulabilir. Buraya gelip gelip aynı konuları açmaktan daha verimli olur eminim. Çünkü niyeti başka. Maksat ben yalan uydurayım bu vesileyle millet güler eğlenir , ben de bana inananları keklemiş olurum😂

İnanıp inanmama mevzusu değil benim için Umutsuzun konuları, amacına bakmıyorum, eğlenmeme bakıyorum. Umutsuz zaten ilgi görme hastası bir karakter (Gerçek ya da değil ama böyle). BDVnin ortasına her konuyu getirir açar daha fazla insan görsün, daha fazla etkileşim alayım amacıyla. Arada da soracaklarını sorar. Bunu hep böyle yaptı. :) Ki başta zaten zarı da sormadı direkt, o doktordan almış güvenceyi rahatlamış, sonradan o gidiktir denildikçe sorma ihtiyacı hissetti :)

Ya zarı marı bilmem de, şey konularına anlam veremiyorum. Ayın bilmem kaçında sürtüştük, seviştik, ama korunmadık, hamile miyim? Yav jinekolog bile olsam buradan nasıl yardım edeceğim ki?
Ne zaman regl oldun, ovulasyon dönemin ne zaman, ilişkinin şekli vs. hiçbir detay bilmeden müneccim olmak gerekir yardım etmek için. Cidden anlam veremiyorum. Yani bu detayları bilsek bile, regl günün gecikirse bir gün bile olsa alıp test yapacaksın. Başka öğrenmenin yolu yok ki. Cidden anlamıyorum ya, bende mi sorun var?
Kan testi ver diyoruz 504004049 defa , gidip zorla bi kan testi veriyor, hala ikna olmuyor 😂

Ama saçma sapan şeyler konuşulmuş bekaretle ilgili. Kaç yaşındaydı umutsuz… internette artık her bilgi var, böyle taş devrinde yaşayan biriymişçesine sorular sorulmaz yani😂
Ve bütün hakaretlere aşağılamalara rağmen genede vazgeçmiyor
Bu şekilde cevaplara tahammül etmek için harbi problemli olmak lazım
Ben burdan bu kadar rahatsız oluyorsan nasıl bir zeka işleyişi var bunun konunun başından beri düşünüyorum
Ki eğitimsiz biri değil aptal olduğunuda düşünmüyorum
Geriye ya sahte bir kişiliktir yada dibine kadar problemlidir
Yalnız ne olursa olsun bir cazibesi var🤷‍♀️😂

Umutsuzun fake olduğunu düşünüyorsanız konularına yazmaz şikayet edersiniz. Ki etmişler ki banlandı.

Ben fake olduğunu düşünmüyorum. Hakkını yemeyeyim tutarlı kızcağız. 3 sene önce anlattığı konudan bişey sorsan cevap verebiliyor, bu da yalan olmadığını gösterir bence.

Ama burada yansıttığı kadar şaban kıvamında saf salak olduğuna da inanmıyorum. Katibimin dediği gibi saflık=temizlik sandığı için öyle davranıyor.

Ve bütün hakaretlere aşağılamalara rağmen genede vazgeçmiyor
Bu şekilde cevaplara tahammül etmek için harbi problemli olmak lazım
Ben burdan bu kadar rahatsız oluyorsan nasıl bir zeka işleyişi var bunun konunun başından beri düşünüyorum
Ki eğitimsiz biri değil aptal olduğunuda düşünmüyorum
Geriye ya sahte bir kişiliktir yada dibine kadar problemlidir
Yalnız ne olursa olsun bir cazibesi var🤷‍♀️😂
Hah işte duygularıma tercüman olmuşsun. Normal bulamıyorum muhabbetini anladın mı, dalga geçtiği için bu kadar rahat ve saçma diye düşünüyorum

Kan testi ver diyoruz 504004049 defa , gidip zorla bi kan testi veriyor, hala ikna olmuyor 😂
İkna olursa film biter..
Bu nedenle ikna olmuyor..
Olumsuz yorumlar da onemli degil kendisi icin..
Etkilesimi seviyor...Umursanmak,goz onunde olmak istiyor..
Sanal bile olsa,bu baslik altindaki fikir trafigi haz veriyor ona :)

İkna olursa film biter..
Bu nedenle ikna olmuyor..
Olumsuz yorumlar da onemli degil kendisi icin..
Etkilesimi seviyor...Umursanmak,goz onunde olmak istiyor..
Sanal bile olsa,bu baslik altindaki fikir trafigi haz veriyor ona :)
Umutsuz değil oradaki konu, sevgilimle 5 ay önce sürtüştük , hamile kalır mıyım konuları.

Ay vallahi var, kız 4-5 aydır test yapıyormuş her ay. Regl olmasına rağmen bir de. Hani şu hem regl oldum hem de hamileymişim, sonra tuvalette doğurdum haberleri yüzünden bence.
O haberlerin içinden çoğu zaman başka başka şeyler çıkıyor, kendi vücudunu az çok tanırsın, hamilelik kolay bir şey değil ki.

O haberlerin içinden çoğu zaman başka başka şeyler çıkıyor, kendi vücudunu az çok tanırsın, hamilelik kolay bir şey değil ki.
Ya valla bir ortamda anlaşılmayacağını ciddi ciddi savunanlarla muhatap oldum Katip, çok kötüydü. :(
Oğlum içinde bir şey büyüyor yav, nasıl fark etmezsin ki?
Velet bir ergenken bile içimde büyüyen kisti fark edip o salaklığıma rağmen doktora gitmeyi akıl etmiştim ben. Ulan bebeği nasıl fark etmezsin? Hadi 4-5 aya kadar karnın falan da büyümedi desek, ondan sonra karnın çıkar be.

Ya valla bir ortamda anlaşılmayacağını ciddi ciddi savunanlarla muhatap oldum Katip, çok kötüydü. :KK43:
Oğlum içinde bir şey büyüyor yav, nasıl fark etmezsin ki?
Velet bir ergenken bile içimde büyüyen kisti fark edip o salaklığıma rağmen doktora gitmeyi akıl etmiştim ben. Ulan bebeği nasıl fark etmezsin? Hadi 4-5 aya kadar karnın falan da büyümedi desek, ondan sonra karnın çıkar be.

Tlc- Hamile olduğumu bilmiyordum programını izlemeye davet ediyorum seni ahshs

Back