- 14 Haziran 2019
- 14.800
- 72.297
- 598
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Ya siz nasıl erkeklerle karşılaşıyorsunuz ya.Dediğiniz Türk erkeği mi neyse
Neresi saçma Allah aşkına , bekaret olayı bile mantıksızken tıp insanı senin surtunmenin derdinde mi ? Bir şey olmamıştır demiştir geçmiştir . İnanmissin sen deSacma yani soyledigin
Doktor neden rahatlatmak icin soylesin
O zaman hic bir hastaya da uzulmesin diye hastalığını soylememesi lazim
Hala da adam aramıyor diye üzülüyor, adam b.k gibi davrandı buna, hala ardından bakıyor , az üzülüyordum bu kıza ben, artık ne hali varsa görsün yav, kendi kendine ediyor , bi de nasıl emin kendinden. Hakikaten ne hali varsa görsün.Ya bir de Katip, adamla çok yüz göz oldular. Bak ben de 29 yaşındayım, az çok erkekleri tanıdım. Bir erkekle çok yüz göz olursan oradan hayır çıkmaz. Restleşmeler, pis pis konuşmalar, saygısız diyaloglar... Üf yani içim kalktı. Ben böyle bir adamı bir daha ciddiye de alamam, saygı da duyamam. Ne olursa olsun, ne kadar yakın olursan ol, bir sınır olacak ilişkide. Onu da aşmayacaksın. Aştıysan geçmiş olsun, ondan sonra gelecek türlü kepazeliklere hazır ol.
10+ senelik arkadaşım var. Kavga da ettik, birbirimizi de yedik. Ama sınırı aşmadık. Her şeyin bir dozu vardır.
Sizin aşık olasınız var , o erkekler neden bize bisey yapamıyor hep sizleri buluyor acaba?Bildiklerim çok çeşitli tehlikeli erkek türleri var sinsileri özellikle denk gelirseniz anlarsınız
Abla mültecilerle falan mı takılıyor ne yapıyorsa artık.Ya siz nasıl erkeklerle karşılaşıyorsunuz ya.
Geçmiş konuşulmaz, sorulmaz.
Ben de Türk kadınıyım, Türk erkeğiyle evliyim. Geçmişimi konuşmadım. Sormadı, soramazdı da zaten. Bakire de değildim neden sormasına müsade edeyim ya. Gerçekten ne tuhaf çevreleriniz var
Abla mültecilerle falan mı takılıyor ne yapıyorsa artık.
Dedesi zamanından kalma saçmalıklara prim verip kadının bir tarafından çıkan iki damla kana değer verecek erken ot kafalı biridir. Saygın fln olamaz.Çok güldüm hepsi saygın insanlar
Azcık eğitimli, makamı ve cebinde parası var diye şöyle zar kafalı denyoların peşinde heder olan kadınlara çok üzülüyorum.Dedesi zamanından kalma saçmalıklara prim verip kadının bir tarafından çıkan iki damla kana değer verecek erken ot kafalı biridir. Saygın fln olamaz.
Ben de buna çok güldüm bakÇok güldüm hepsi saygın insanlar
Siz sürekli sanaldan birilerini bulup sonra hepsini kaçırtan, darlayan üye değil misiniz? Biri telefon numarasını vermeyen evli biriydi, biri buluşmaları ekiyodu falan siz de habire sizi silenleri geri ekliyodunuz yanlış mıyım? Bunlar mı saygın ilişki saygın insanlar?Çok güldüm hepsi saygın insanlar
Çok saygınmış gerçekten. İnternet abazanları ve saygınlık. Ahahaah . Çok güldüm bu akşam neyse.Siz sürekli sanaldan birilerini bulup sonra hepsini kaçırtan, darlayan üye değil misiniz? Biri telefon numarasını vermeyen evli biriydi, biri buluşmaları ekiyodu falan siz de habire sizi silenleri geri ekliyodunuz yanlış mıyım? Bunlar mı saygın ilişki saygın insanlar?
Buluşmaya gelemeyecek kadar da egzantrik.Çok güldüm hepsi saygın insanlar
Siz sürekli sanaldan birilerini bulup sonra hepsini kaçırtan, darlayan üye değil misiniz? Biri telefon numarasını vermeyen evli biriydi, biri buluşmaları ekiyodu falan siz de habire sizi silenleri geri ekliyodunuz yanlış mıyım? Bunlar mı saygın ilişki saygın insanlar?
Buluşmaya gelemeyecek kadar da egzantrik.
Çok saygınmış gerçekten. İnternet abazanları ve saygınlık. Ahahaah . Çok güldüm bu akşam neyse.
Azcık eğitimli, makamı ve cebinde parası var diye şöyle zar kafalı denyoların peşinde heder olan kadınlara çok üzülüyorum.
Bu yaşadıklarınızı tatsızlık olarak mı düşünüyorsunuz gerçekten. Çok mu arıyorsunuz bu tipleri merak ediyorum gerçekten. Adam dalga geçiyor sizinle neden böyle davranıyor diyorsunuz tuhaf.Selam canlarim
Erkek arkadasimla 2 hafta once gorusmek icin sozlestik.
Sabahtan islerim vardi onu hallettim, o da toplantiya girmis uzamis bundan dolayi biraz gec buluştuk.
Bende trip attim sinirlendim o da ozur dileyip gönlümü aldi.
Neyse ondan sonra basbasa kalalim seni cok ozledim dedi. Bende hayir olmaz zaten stresliyim birde onun stresini cekemem seninde tadini kaçırırım dedim.
Israrla istedi bende birsey demedim.
Neyse gittik yakinlasma oldu biraz sonra korkup durmasini soyledim kan geldi sandim.
Sinirlendi tartistik biraz.
Ondan sonra yine istedi ben olmaz diyince kalk gidelim dedi sinirli bir sekilde.
Bende ordan cikmadan lavobaya girdim.
Sonra klozette kan gordum.
Şoka ugradim ona gosterdim klozeti birsey yasamadik bu benden dolayi degil kendini sorgula bence dedi.
Sonra sakinlestirmesi gerekirken birde dalgaya aldi. Sen en iyisi metroda falan dogum kontrol hapi tasi. Yanyana oturmaktan birsey oldugu nerde gorulmus falan dedi.
Bende ona sesimi yukselttim nasil konusuyorsun benle diye.
Birde bu konularda cok bilincsizim.
Ona sordum neden kan geldi o zaman diye o da ben daha once hic bu sekilde ilişki yasamadim nerden bileyim jinekolog muyum falan dedi.
Anlayacaginiz beni suclu psikolijisine soktu resmen.
Neyse o gun şok olmustum kani gorunce ama birsey yasamamistik hakkaten ama bu konularda bilincsiz oldugumdan korktum.
Neyse gorusme bitti ciktiktan sonra beni birakana kadar soguk yapti elimi tutmadi falan vs.
Aksam mesaj atti eve gectin mi hayatim diye.
Bende evet dedim.
O gun o korkuyla hic uyuyamadim sabah kalkar kalkmaz jinekologa gittim.
O da bi sıkıntı yok dedi icim rahatladi.
Neyse aradan bi kac gun gecti aradi acmadim cunku bende ona sinirliydim konusasim yoktu.
Ertesi gun tekrar aradi teli acmadim diye trip atti normal samimi bir sekilde konustuk.
Ondan sonra aradan 1 gun gectikten sonra ben aradim bu sefer mesgule atip dönüş yapmadi ustelik.
Bir haftadir falan da hic konusmadik.
Benim anlayamadim evet gorustugumuzde tatsizliklar yasadik ama o arayip mesaj atti hic birsey olmamis gibi konusuyorken neden simdi hic sesi cikmiyor.
Fikirlerinizi bekliyorum.
Neeeee? Siz mi diyorsunuz bunları? Ahahahahahah. Bak şimdi daha çok güldüm.Seks isteyen Abaza olmuyor
Seks isteyen abaza değil zaten, sadece seks isteyen abaza. Siz de hep abazaları bulup sonra “bana niye yazmadı, beni niye sildi, mesaj attım niye cevap vermedi” diye konular açan üyesiniz.Seks isteyen Abaza olmuyor
Ne büyük meziyet. Hiçbiri de sizi beğenmemiş heralde, kaçmışlarHepsiyle de buluştum sizin göremeyeceğiniz kadar erkekle görüştüm buluştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?