Sonunda Olanlar Oldu

Dediğiniz Türk erkeği mi neyse
Ya siz nasıl erkeklerle karşılaşıyorsunuz ya.
Geçmiş konuşulmaz, sorulmaz.
Ben de Türk kadınıyım, Türk erkeğiyle evliyim. Geçmişimi konuşmadım. Sormadı, soramazdı da zaten. Bakire de değildim neden sormasına müsade edeyim ya. Gerçekten ne tuhaf çevreleriniz var

Sacma yani soyledigin
Doktor neden rahatlatmak icin soylesin
O zaman hic bir hastaya da uzulmesin diye hastalığını soylememesi lazim
Neresi saçma Allah aşkına , bekaret olayı bile mantıksızken tıp insanı senin surtunmenin derdinde mi ? Bir şey olmamıştır demiştir geçmiştir . İnanmissin sen de

Hala da adam aramıyor diye üzülüyor, adam b.k gibi davrandı buna, hala ardından bakıyor , az üzülüyordum bu kıza ben, artık ne hali varsa görsün yav, kendi kendine ediyor , bi de nasıl emin kendinden. Hakikaten ne hali varsa görsün.

Abla mültecilerle falan mı takılıyor ne yapıyorsa artık.

Dedesi zamanından kalma saçmalıklara prim verip kadının bir tarafından çıkan iki damla kana değer verecek erken ot kafalı biridir. Saygın fln olamaz.
Azcık eğitimli, makamı ve cebinde parası var diye şöyle zar kafalı denyoların peşinde heder olan kadınlara çok üzülüyorum.

Çok güldüm hepsi saygın insanlar
Siz sürekli sanaldan birilerini bulup sonra hepsini kaçırtan, darlayan üye değil misiniz? Biri telefon numarasını vermeyen evli biriydi, biri buluşmaları ekiyodu falan siz de habire sizi silenleri geri ekliyodunuz yanlış mıyım? Bunlar mı saygın ilişki saygın insanlar?

Çok saygınmış gerçekten. İnternet abazanları ve saygınlık. Ahahaah . Çok güldüm bu akşam neyse.

Evet canım hepsi statülü insanlar yanıldığın hepsinin

aynı olmaması

Bu yaşadıklarınızı tatsızlık olarak mı düşünüyorsunuz gerçekten. Çok mu arıyorsunuz bu tipleri merak ediyorum gerçekten. Adam dalga geçiyor sizinle neden böyle davranıyor diyorsunuz tuhaf.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…