• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sonunda Olanlar Oldu

Bana soramıyorlar sorarlarsa sen ne yaşadın anlatmayacağına göre benim yaşamım da seni ilgilendirmez diyorum
Yav karşımdaki adam böyle avel olsa zaten niye muhatap olayım, benim kimle ne yaşadığımı sorsun, ona ne. O sizin bulduğunuz tiplerde olan bir şey. Onlara da siz kesin anlatıyorsunuzdur, şunla sürtündüm ama kan gelmedi, filan diye. Hı hım. Kimi kandırıyosunuz?

E 40 yaşında adam, liseli ergenler gibi kuş öpücüğü ile yetinecek hali yok. Hayallerde yaşıyorlar yav.
Ya bir de Katip, adamla çok yüz göz oldular. Bak ben de 29 yaşındayım, az çok erkekleri tanıdım. Bir erkekle çok yüz göz olursan oradan hayır çıkmaz. Restleşmeler, pis pis konuşmalar, saygısız diyaloglar... Üf yani içim kalktı. Ben böyle bir adamı bir daha ciddiye de alamam, saygı da duyamam. Ne olursa olsun, ne kadar yakın olursan ol, bir sınır olacak ilişkide. Onu da aşmayacaksın. Aştıysan geçmiş olsun, ondan sonra gelecek türlü kepazeliklere hazır ol.
10+ senelik arkadaşım var. Kavga da ettik, birbirimizi de yedik. Ama sınırı aşmadık. Her şeyin bir dozu vardır.

Hemen sormuyorlar zaten önce aşık edip
Bağlayıp sorup sonra terk ediyorlar iğrençler yani
Bence sizin seçimlerde sıkıntı var.
Aşık ediyorlar demişsiniz. Naçizane hemcins tavsiyesi olsun benden size. Başta çok pembe görünen, gerçek olamayacak kadar mükemmel bir ilişkiye zaten şüphe ile yaklaşın. Daha doğru düzgün tanımadan etmeden sevgi pıtırcığı halindeyse adam, size "love bombing" yapıyor demektir. Sizin deyiminizle aşık edecek, sonra da kıvama gelince "tavizler" vermenizi isteyecektir. Bu durum tehlikelidir.
Ha bunun dışında her ilişki isteyen de sapık ve iğrenç değildir.

Bildiklerim çok çeşitli tehlikeli erkek türleri var sinsileri özellikle denk gelirseniz anlarsınız
Aşık ediyorlar demişsiniz. Naçizane hemcins tavsiyesi olsun benden size. Başta çok pembe görünen, gerçek olamayacak kadar mükemmel bir ilişkiye zaten şüphe ile yaklaşın. Daha doğru düzgün tanımadan etmeden sevgi pıtırcığı halindeyse adam, size "love bombing" yapıyor demektir. Sizin deyiminizle aşık edecek, sonra da kıvama gelince "tavizler" vermenizi isteyecektir. Bu durum tehlikelidir.

Adamların love bombing yapmasına gerek yok ki rosa. Zaten kime aşık olsam diye diye geziyorlar ortada. Adamların da canına minnet tabi.

Adamların love bombing yapmasına gerek yok ki rosa. Zaten kime aşık olsam diye diye geziyorlar ortada. Adamların da canına minnet tabi.
Şimdi o da var. Canımcığım maalesef ki bazı erkekler nasıl desem, hemen yeşil ışık yakan kadınlara tuhaf bakıyorlar. Bunu itici bulanlar var. Ya da kullananlar var. Madem sevilmekle ilgili çözmeniz gereken şeyler var, onu çözüp öyle ilişkiye başlayacaksınız. Yoksa kimse travmalara falan bakmıyor. Baaal gibi de kullanan var bu durumu. Sevileceğim diye ne hallere düşüyorlar.

Dediğiniz Türk erkeği mi neyse
Ay vallahi var düzgün, beyin gelişimini tamamlamış, ufkunu geliştirmiş erkekler. Şaşırıyor inanamıyorsunuz ya üzülüyorum. Nasıl yabani bir erkek çevresine sahipseniz artık.

Dediğiniz Türk erkeği mi neyse
Avrupa ülkelerinden ithal etmiyoruz 😃 siz bence bulunduğunuz camiada kadın-erkek bu zihniyete sahip olduğunuz için kendinizi böyle görüyorsunuz. Kimseye bişey açıklamak zorunda değilimdir. Beni geçmişimle sorgulıcak adamda tekmeyi yer…

Şimdi o da var. Canımcığım maalesef ki bazı erkekler nasıl desem, hemen yeşil ışık yakan kadınlara tuhaf bakıyorlar. Bunu itici bulanlar var. Ya da kullananlar var. Madem sevilmekle ilgili çözmeniz gereken şeyler var, onu çözüp öyle ilişkiye başlayacaksınız. Yoksa kimse travmalara falan bakmıyor. Baaal gibi de kullanan var bu durumu. Sevileceğim diye ne hallere düşüyorlar.
Hemen yeşil ışık yakan demeyelim de umutsuz gibi, diğer pembik arkadaş gibi ortalıkta erkeeeğğğk erkeeğğk diye diye dolaşan ablaları bazı abiler itici bulup kaçıyor, bazıları da ohh kucağıma bir cıvır düştü keyfini çıkarayım diyor. Kendi değerlerini bilseler, erkeksiz de yaşayabileceklerinin farkına varsalar doğru düzgün adamlar çıkabilir karşılarına bir ihtimal.

Hemen yeşil ışık yakan demeyelim de umutsuz gibi, diğer pembik arkadaş gibi ortalıkta erkeeeğğğk erkeeğğk diye diye dolaşan ablaları bazı abiler itici bulup kaçıyor, bazıları da ohh kucağıma bir cıvır düştü keyfini çıkarayım diyor. Kendi değerlerini bilseler, erkeksiz de yaşayabileceklerinin farkına varsalar doğru düzgün adamlar çıkabilir karşılarına bir ihtimal.
Heh yeşil ışık derken bunu kast ettim.
Ya illa hayatında biri mi olmalı? Olmazsa ölecek gibi davranırsanız, zaafınızı görüp ona oynarlar işte.

Back