• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sonunda Olanlar Oldu

Neyse nasıl anlamak istiyorsanız öyle anlayın ben hayatımı yaşıyorum laf anlatamam kimseye
Seks isteyen abaza değil zaten, sadece seks isteyen abaza. Siz de hep abazaları bulup sonra “bana niye yazmadı, beni niye sildi, mesaj attım niye cevap vermedi” diye konular açan üyesiniz.

Bunu da sen salladın kaç evlilik teklifi alıp kabul etmedim inanamazsın herkes sen gibi değil tek eş bulup onunla tamah eden
50 tane konunuz var ayol, onunla konuştum aramadı, bununla seviştim bekaretimi istedi evlenmek istemedi, şununla 3 gündür konuşuyorum benimle görüşmüyor diye. Komik oluyorsunuz.

Fikir için açılmış konular hepsi farklı insanlar 50 sayısını bulmuşsunuz helal az daha zorlayın kaç kişiyle görüştüğümü bulursunuz buranın amacı fikir almak değilmi
50 tane konunuz var ayol, onunla konuştum aramadı, bununla seviştim bekaretimi istedi evlenmek istemedi, şununla 3 gündür konuşuyorum benimle görüşmüyor diye. Komik oluyorsunuz.

Eklentiler

• images (1).jpeg
    images (1).jpeg
    4,2 KB · Görüntüleme: 26
Back