• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sonunda Olanlar Oldu

Çok erkek çeşiti var saygınlarda da sorunlular var lafları alıp oraya buraya çekmeyin neyse uğraşamam işsiziniz sanırım işim var
Harbi bir dediğiniz bir dediğinizi tutmuyor. Şunu da yazan sizsiniz.

Karar verin, bu adamlar saygınlar mı değiller mi? İğrençler mi değiller mi? :deli:

Bunu da sen salladın kaç evlilik teklifi alıp kabul etmedim inanamazsın herkes sen gibi değil tek eş bulup onunla tamah eden
Bunun beyni yanmış. Hem tek eş bulup tamah etmiyor, hem sevişmiyor, hem bir sürü erkekle görüşüyor, hem de evlenmek istiyor.

Çok erkek çeşiti var saygınlarda da sorunlular var lafları alıp oraya buraya çekmeyin neyse uğraşamam işsiziniz sanırım işim var
Evet izindeyim şu an, bol bol vaktim var. :KK53: Müthiş bir hafızam ve analiz yeteneğimle sizlerleyim. Bol bol yazarım artık. :kahve:
Ha ne diyorduk, siz Türk erkeğinden genel olarak şikayetçiydiniz. Çünkü hepsinin aşık edip sonra da sevişmek istediğini ve bu durumu iğrenç bulduğunuzu söylemiştiniz. Hatta "normal" erkeklerin var olabileceğini inkar etmiştiniz. Diğer üyeler de o erkeklerin "hala" var olduklarını müjdelemişlerdi. Yani şu durumda geçmişteki söylemlerinizle şu anki iddialarınız asla birbirini tutmuyor. İdeal erkek kavramına inanmayan sizin bir anda evlenme teklifleri eden saygın erkeklerle dolu bir çevreniz oldu. İlginç!

Geniş bir çevreye sahibim hepsini internetten bulmadım o kadar vaktim yok zaten yoğun çalışıyorum
Evet izindeyim şu an, bol bol vaktim var. :KK53: Müthiş bir hafızam ve analiz yeteneğimle sizlerleyim. Bol bol yazarım artık. :kahve:
Ha ne diyorduk, siz Türk erkeğinden genel olarak şikayetçiydiniz. Çünkü hepsinin aşık edip sonra da sevişmek istediğini ve bu durumu iğrenç bulduğunuzu söylemiştiniz. Hatta "normal" erkeklerin var olabileceğini inkar etmiştiniz. Diğer üyeler de o erkeklerin "hala" var olduklarını müjdelemişlerdi. Yani şu durumda geçmişteki söylemlerinizle şu anki iddialarınız asla birbirini tutmuyor. İdeal erkek kavramına inanmayan sizin bir anda evlenme teklifleri eden saygın erkeklerle dolu bir çevreniz oldu. İlginç!

Geniş bir çevreye sahibim hepsini internetten bulmadım o kadar vaktim yok zaten yoğun çalışıyorum
Gerçekten bi sırayla yazdıklarınızı okur musunuz😂😂😂
Hem flörtöz hem namus bekçisi, hem evlenmek tek erkeğe tamah etmek oluyor hem evlenmek de istiyorsunuz 😂😂😂
Cidden sesli güldüm🤣🤣🤣

O zaman sevişmek istemeyen, sizin tabirinizle "iğrenç" olmayan taliplileriniz varsa, birkaç sayfa önceki sitemleriniz neden? E sorununuz yokmuş, "saygın" beyefendinin bir tanesiyle ideal bir ilişki yaşayabilirsiniz o zaman. Ne güzel!

Onlar sitem değil bu sitede Kadın kadın düşmanı daha konu açmıyorum çünkü sitede ne kadar stres atmak isteyen klavye şövalyeleri varsa toplanmış yazıyor ahahaha
O zaman sevişmek istemeyen, sizin tabirinizle "iğrenç" olmayan taliplileriniz varsa, birkaç sayfa önceki sitemleriniz neden? E sorununuz yokmuş, "saygın" beyefendinin bir tanesiyle ideal bir ilişki yaşayabilirsiniz o zaman. Ne güzel!

Başarısız olmadın denk olmadığımızı anladık evlenip boşanmaktansa ayrıldık yani en azından illa o diye tutturmuyorum başarı evlilikmi ahahahaha
Sırf evlenebilmek için tek tek 50 tane erkekle görüşüp mesai harcayanını da ilk defa duyuyorum. Üzücü bir yaşantı...

Back