- 23 Şubat 2019
- 1.616
- 851
- 123
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Seks isteyen abaza değil zaten, sadece seks isteyen abaza. Siz de hep abazaları bulup sonra “bana niye yazmadı, beni niye sildi, mesaj attım niye cevap vermedi” diye konular açan üyesiniz.
E siz yazmışsınız istedi vermedim diye. Niye şimdi yalan söylüyorsunuz?Bu senaryoyu da siz yazdınız hiçbiri zar istemedi
Ne büyük meziyet. Hiçbiri de sizi beğenmemiş heralde, kaçmışlar
E siz yazmışsınız istedi vermedim diye. Niye şimdi yalan söylüyorsunuz?
50 tane konunuz var ayol, onunla konuştum aramadı, bununla seviştim bekaretimi istedi evlenmek istemedi, şununla 3 gündür konuşuyorum benimle görüşmüyor diye. Komik oluyorsunuz.Bunu da sen salladın kaç evlilik teklifi alıp kabul etmedim inanamazsın herkes sen gibi değil tek eş bulup onunla tamah eden
Ay bu da o üyeydi değil mi?E siz yazmışsınız istedi vermedim diye. Niye şimdi yalan söylüyorsunuz?
Gören de sanacak Samantha.Bunu da sen salladın kaç evlilik teklifi alıp kabul etmedim inanamazsın herkes sen gibi değil tek eş bulup onunla tamah eden
Ay bu da o üyeydi değil mi?
Adam bekaretini bana ver istiyorum demişti kız da yok vermem demişti
Umutsuzun gözünü seveyim ya.50 tane konunuz var ayol, onunla konuştum aramadı, bununla seviştim bekaretimi istedi evlenmek istemedi, şununla 3 gündür konuşuyorum benimle görüşmüyor diye. Komik oluyorsunuz.
Kesinlikle katıldım. Bin beteri varmışUmutsuzun gözünü seveyim ya.
Ay daha iki saat evvel gömüyordunuz adamları. Şimdi de saygın insanlar olmuşlar. Madem saygınlardı, ne diye bıraktınız?Çok güldüm hepsi saygın insanlar
50 tane konunuz var ayol, onunla konuştum aramadı, bununla seviştim bekaretimi istedi evlenmek istemedi, şununla 3 gündür konuşuyorum benimle görüşmüyor diye. Komik oluyorsunuz.
Ben daha önce de sevdim Umutsuzun gözünü, şimdi üstüne cila geçtim ahah.Kesinlikle katıldım. Bin beteri varmış
Ahahahhah kahkaha attım ya. Hem namus bekçiliği yapıyor hem de sizin göremeyeceğiniz kadar erkekle buluştum diyor. Bir karar ver istersen?Hepsiyle de buluştum sizin göremeyeceğiniz kadar erkekle görüştüm buluştum
Kesinlikle katıldım. Bin beteri varmış
Çıkışta mı görüşelimBana yazma işine bak nasıl eğitimciysen profile gel
Ben daha önce de sevdim Umutsuzun gözünü, şimdi üstüne cila geçtim ahah.
Ahahahhah kahkaha attım ya. Hem namus bekçiliği yapıyor hem de sizin göremeyeceğiniz kadar erkekle buluştum diyor. Bir karar ver istersen?
Harbi bir dediğiniz bir dediğinizi tutmuyor. Şunu da yazan sizsiniz.Seks isteyen Abaza olmuyor
Karar verin, bu adamlar saygınlar mı değiller mi? İğrençler mi değiller mi?Hemen sormuyorlar zaten önce aşık edip
Bağlayıp sorup sonra terk ediyorlar iğrençler yani
Ahahahhah kahkaha attım ya. Hem namus bekçiliği yapıyor hem de sizin göremeyeceğiniz kadar erkekle buluştum diyor. Bir karar ver istersen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?