- 7 Haziran 2010
- 1.403
- 2.734
- 408
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Yav karşımdaki adam böyle avel olsa zaten niye muhatap olayım, benim kimle ne yaşadığımı sorsun, ona ne. O sizin bulduğunuz tiplerde olan bir şey. Onlara da siz kesin anlatıyorsunuzdur, şunla sürtündüm ama kan gelmedi, filan diye. Hı hım. Kimi kandırıyosunuz?
He bana vahiy indi siz yazmadınızOrda herşey yok laf kalabalığı yapıp çakalı oynamayın işinize bakın lütfen bu son yazışım
Sizin önünüze gelene aşık olma potansiyeliniz olduğundandır o. Benim öyle becerilerim yok maalesef.Hemen sormuyorlar zaten önce aşık edip
Bağlayıp sorup sonra terk ediyorlar iğrençler yani
Ya bir de Katip, adamla çok yüz göz oldular. Bak ben de 29 yaşındayım, az çok erkekleri tanıdım. Bir erkekle çok yüz göz olursan oradan hayır çıkmaz. Restleşmeler, pis pis konuşmalar, saygısız diyaloglar... Üf yani içim kalktı. Ben böyle bir adamı bir daha ciddiye de alamam, saygı da duyamam. Ne olursa olsun, ne kadar yakın olursan ol, bir sınır olacak ilişkide. Onu da aşmayacaksın. Aştıysan geçmiş olsun, ondan sonra gelecek türlü kepazeliklere hazır ol.E 40 yaşında adam, liseli ergenler gibi kuş öpücüğü ile yetinecek hali yok. Hayallerde yaşıyorlar yav.
Bence sizin seçimlerde sıkıntı var.Hemen sormuyorlar zaten önce aşık edip
Sizin önünüze gelene aşık olma potansiyeliniz olduğundandır o. Benim öyle becerilerim yok maalesef.
Valla ben sizin gibileri tek cümlesinden tanıyorum artık.Tanımadan yorumlarınızı kendinize saklayın ben sizi tanımıyorum ama aşırı saçma görüşlerinizi görüyorum komiksiniz
Bence sizin seçimlerde sıkıntı var.
Aşık ediyorlar demişsiniz. Naçizane hemcins tavsiyesi olsun benden size. Başta çok pembe görünen, gerçek olamayacak kadar mükemmel bir ilişkiye zaten şüphe ile yaklaşın. Daha doğru düzgün tanımadan etmeden sevgi pıtırcığı halindeyse adam, size "love bombing" yapıyor demektir. Sizin deyiminizle aşık edecek, sonra da kıvama gelince "tavizler" vermenizi isteyecektir. Bu durum tehlikelidir.
Ha bunun dışında her ilişki isteyen de sapık ve iğrenç değildir.
Valla ben sizin gibileri tek cümlesinden tanıyorum artık.
Adamların love bombing yapmasına gerek yok ki rosa. Zaten kime aşık olsam diye diye geziyorlar ortada. Adamların da canına minnet tabi.Bence sizin seçimlerde sıkıntı var.
Aşık ediyorlar demişsiniz. Naçizane hemcins tavsiyesi olsun benden size. Başta çok pembe görünen, gerçek olamayacak kadar mükemmel bir ilişkiye zaten şüphe ile yaklaşın. Daha doğru düzgün tanımadan etmeden sevgi pıtırcığı halindeyse adam, size "love bombing" yapıyor demektir. Sizin deyiminizle aşık edecek, sonra da kıvama gelince "tavizler" vermenizi isteyecektir. Bu durum tehlikelidir.
Ha bunun dışında her ilişki isteyen de sapık ve iğrenç değildir.
Yazmicam yazmicam deyip siz yazıyorsunuz yalnız.Yine bir önyargı cevap yazmayın kaale almıyorum kendiniz ve önyargılarınızla uzak kalın bana lütfen
Dürüstçe anlatamıyorsam kendim olamıyorsam ne diye eş seçiyorum ; adammı kalmadı dünyada?Eşiniz geçmişinizi sorsa dürüstçe anlatabilirmisiniz sanmam ama beni ilgilendirmez
Dürüstçe anlatamıyorsam kendim olamıyorsam ne diye eş seçiyorum ; adammı kalmadı dünyada?
Şimdi o da var. Canımcığım maalesef ki bazı erkekler nasıl desem, hemen yeşil ışık yakan kadınlara tuhaf bakıyorlar. Bunu itici bulanlar var. Ya da kullananlar var. Madem sevilmekle ilgili çözmeniz gereken şeyler var, onu çözüp öyle ilişkiye başlayacaksınız. Yoksa kimse travmalara falan bakmıyor. Baaal gibi de kullanan var bu durumu. Sevileceğim diye ne hallere düşüyorlar.Adamların love bombing yapmasına gerek yok ki rosa. Zaten kime aşık olsam diye diye geziyorlar ortada. Adamların da canına minnet tabi.
Ay vallahi var düzgün, beyin gelişimini tamamlamış, ufkunu geliştirmiş erkekler. Şaşırıyor inanamıyorsunuz ya üzülüyorum. Nasıl yabani bir erkek çevresine sahipseniz artık.Dediğiniz Türk erkeği mi neyse
Avrupa ülkelerinden ithal etmiyoruzDediğiniz Türk erkeği mi neyse
Hemen yeşil ışık yakan demeyelim de umutsuz gibi, diğer pembik arkadaş gibi ortalıkta erkeeeğğğk erkeeğğk diye diye dolaşan ablaları bazı abiler itici bulup kaçıyor, bazıları da ohh kucağıma bir cıvır düştü keyfini çıkarayım diyor. Kendi değerlerini bilseler, erkeksiz de yaşayabileceklerinin farkına varsalar doğru düzgün adamlar çıkabilir karşılarına bir ihtimal.Şimdi o da var. Canımcığım maalesef ki bazı erkekler nasıl desem, hemen yeşil ışık yakan kadınlara tuhaf bakıyorlar. Bunu itici bulanlar var. Ya da kullananlar var. Madem sevilmekle ilgili çözmeniz gereken şeyler var, onu çözüp öyle ilişkiye başlayacaksınız. Yoksa kimse travmalara falan bakmıyor. Baaal gibi de kullanan var bu durumu. Sevileceğim diye ne hallere düşüyorlar.
Sormalarını beklemeyin böyle şeyleri defalarca yaşıyorsanız.Hemen sormuyorlar zaten önce aşık edip
Heh yeşil ışık derken bunu kast ettim.Hemen yeşil ışık yakan demeyelim de umutsuz gibi, diğer pembik arkadaş gibi ortalıkta erkeeeğğğk erkeeğğk diye diye dolaşan ablaları bazı abiler itici bulup kaçıyor, bazıları da ohh kucağıma bir cıvır düştü keyfini çıkarayım diyor. Kendi değerlerini bilseler, erkeksiz de yaşayabileceklerinin farkına varsalar doğru düzgün adamlar çıkabilir karşılarına bir ihtimal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?