- 11 Aralık 2018
- 40.393
- 250.959
- 598
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Tam mahalle teyzesi kafası ama.ben umutsuzum teyzesi yaşındayım
umutsuzun kafa teyze yaşında ama
Daha önce sevişen bakirelerde kırmızı, ilk kez sevişen bakirelerde mor oluyorBekaret kanı hango renkte oluyor
O kişiden kişiye değişiyoo benimki de yeşildi meselaDaha önce sevişen bakirelerde kırmızı, ilk kez sevişen bakirelerde mor oluyor
Bekaretim gitmemiş rahat olalım yarın gel sevişiriz derseniz 30 saniye sonra ararAhahah canim yaaa
Adam arayacak mi aramayacak mi onu de
Vurdu gol olduuuu dakika 58Bekaretim gitmemiş rahat olalım yarın gel sevişiriz derseniz 30 saniye sonra arar
Kız forumu birbirine katıp katıp oturup yorumları okuyup üstüne bide umursamazca gidip çay içtiğine inaniyorum ben artıkumutsuzzzzz zarı diktirmeye mi gittin kısss nerdesiiiiinnnnnn
umutsuzun dikkatine bakire dikişi ayağınıza geldi ,5 dk da dikilir hemen teslim edilir
Recep İvedik'te diyordu ya ne görüyorsun Recep diye Gannn görüyorumm hocam kaan görüyorum vahşet görüyorum gergedana tecavüz eden orangutan görüyorum diyoduBu hymenlerin de artık psikolojisi bozuldu.. Kendi kendine kan ağlayıp duruyorlar.
Yani kendimle kıyaslama yaptım da, baya kuvvetli bir girişime bile direnmişti canım hymenim. Yeni nesilde artık sperm kendiliğinden çıkıp vajinayı selamlıyorRecep İvedik'te diyordu ya
Recep İvedik'te diyordu ya ne görüyorsun Recep diye Gannn görüyorumm hocam kaan görüyorum vahşet görüyorum gergedana tecavüz eden orangutan görüyorum diyoduAcaba diyorum Umutsuzda görüyor mu ki bunları? Ona göre konuyu ciddiye alcam artık
ben de bizimle dalga geçtiğine inanıyorumKız forumu birbirine katıp katıp oturup yorumları okuyup üstüne bide umursamazca gidip çay içtiğine inaniyorum ben artık
Baskasiyla karistiriyorsun sekerimYalnış mi hatırlıyorum bu üyenin bir konuştuğu vardı ona webcam açmıştı, arkada çocuk prezervatif ve bazı itemler falan görmüştü ?
İyi ki s.çmamis öncesinde,sadece işemişBide gel bak kan diye gostermiş herife hahahaha ulan bu nasıl hayatlar ya
Bence o panikle yine gösterirdi.İyi ki s.çmamis öncesinde,sadece işemiş
Önemli olan kan mıçsada farketmezİyi ki s.çmamis öncesinde,sadece işemiş
Ahahahahh icine mi dogdu kizKız forumu birbirine katıp katıp oturup yorumları okuyup üstüne bide umursamazca gidip çay içtiğine inaniyorum ben artık
Yok o zorunlualanYalnış mi hatırlıyorum bu üyenin bir konuştuğu vardı ona webcam açmıştı, arkada çocuk prezervatif ve bazı itemler falan görmüştü ?
Yüz de yok ki anacım, kösele mübarek.Ahahahahh icine mi dogdu kiz
Suan tamda yorumlari okuyup cayimi yudumluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?