- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
- 173
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Iyi seyirler canısıekşın var bu konuda kan var vahşett varr.çekirdeğimi aldım geldimmmmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyi seyirler canısıekşın var bu konuda kan var vahşett varr.çekirdeğimi aldım geldimmmmm
Çayını içerken kendini sorgulamayı da unutma :)Ahahahahh icine mi dogdu kiz
Suan tamda yorumlari okuyup cayimi yudumluyorum
tişikkerler canısı.biliyorsun sitede seni en çok seven benimmm.koca bile aradım da sana kandıramadım henüz biriniIyi seyirler canısı
Yaaa demek oyletişikkerler canısı.biliyorsun sitede seni en çok seven benimmm.koca bile aradım da sana kandıramadım henüz birini
Sana cekmisimYüz de yok ki anacım, kösele mübarek.
artık bulmuşsun aramamı durdurabilirim gönül rahatlığıylaYaaa demek oyle
Emege saygi duyuyorum tatlim en azindan aramissin
Valla sorma yaİyi ki s.çmamis öncesinde,sadece işemiş
Bulduysam kac gundur nerde bu adamartık bulmuşsun aramamı durdurabilirim gönül rahatlığıyla
neyyy bir de gösterdin mi adama?Valla sorma ya
O şokla nasil gosterdim halen inanamiyorum
Ama sonrasinda cok utandim yaptigimdan
Bu olayi hafizamdan silebilsem keskeneyyy bir de gösterdin mi adama?
Hah , olur da başkası ile evlenirsen aynen böyle dersin artık. Yani, inşallah derinlerde bir yerde kendine saygın kalmıştır da dersin.Sana cekmisim
Sevdigim adamla birseyler yasadim
Kime ne
Soylemesem anlar mi kiHah , olur da başkası ile evlenirsen aynen böyle dersin artık. Yani, inşallah derinlerde bir yerde kendine saygın kalmıştır da dersin.
İlkokul seviyesi eksikti o da geldi çok şükür.Sana cekmisim
Sevdigim adamla birseyler yasadim
Kime ne
E ödü koptu adamın, üstüne yıkılacaksın diye. İki sevisecem diye tonla sıkıntıya değmeyeceğini anladı sonunda. Bir de b.k gibi davranmış sana, hala da pesindesin , gerçi kime konuşuyorum? O yengenin ahı da çıkacak yer arıyor zaten, neyse çok da zorlamayayım.Bulduysam kac gundur nerde bu adam
Neden arayip sormuyor?
Anlar umutsuz. Neyse ki başarısız bir yalancısın.Soylemesem anlar mi ki
Sanmıyorum
anlar cicim bakınca direkt anlıyorlar boşa yalan söyleme kimseye dhmsslddnmdSoylemesem anlar mi ki
Sanmıyorum
İşeyip zçtığın haliyle gösterdin bi de yani?Valla sorma ya
O şokla nasil gosterdim halen inanamiyorum
Ama sonrasinda cok utandim yaptigimdan
Tam yazacaktım sonra dedim ki amaaaanİlkokul seviyesi eksikti o da geldi çok şükür.
Adam seni sevmiyor yalnız, öyle küçük minik bir ayrıntı var.
Sevdiğim adam diyor ama ortada sadece düdükleyip kaçan bi adam var ona da sevgilim denmez zaten ,kendi kendime kurup oynuyor işte arada da sürtünüyor yokluktan ,sonra da en bakire benim diye carlıyorİlkokul seviyesi eksikti o da geldi çok şükür.
Adam seni sevmiyor yalnız, öyle küçük minik bir ayrıntı var.