• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sonunda Olanlar Oldu

umutsuzzzzz zarı diktirmeye mi gittin kısss nerdesiiiiinnnnnn 🤣🤣🤪

umutsuzun dikkatine bakire dikişi ayağınıza geldi ,5 dk da dikilir hemen teslim edilir 🤣🤣🤣🤣
Kız forumu birbirine katıp katıp oturup yorumları okuyup üstüne bide umursamazca gidip çay içtiğine inaniyorum ben artık :D

Recep İvedik'te diyordu ya
Bu hymenlerin de artık psikolojisi bozuldu.. Kendi kendine kan ağlayıp duruyorlar.
Recep İvedik'te diyordu ya ne görüyorsun Recep diye Gannn görüyorumm hocam kaan görüyorum vahşet görüyorum gergedana tecavüz eden orangutan görüyorum diyodu :KK70: :KK70: Acaba diyorum Umutsuzda görüyor mu ki bunları? Ona göre konuyu ciddiye alcam artık :KK70:

Recep İvedik'te diyordu ya

Recep İvedik'te diyordu ya ne görüyorsun Recep diye Gannn görüyorumm hocam kaan görüyorum vahşet görüyorum gergedana tecavüz eden orangutan görüyorum diyodu :KK70: :KK70: Acaba diyorum Umutsuzda görüyor mu ki bunları? Ona göre konuyu ciddiye alcam artık :KK70:
Yani kendimle kıyaslama yaptım da, baya kuvvetli bir girişime bile direnmişti canım hymenim. Yeni nesilde artık sperm kendiliğinden çıkıp vajinayı selamlıyor :D

Back