• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sonunda Olanlar Oldu

Adam 40 yaşında mıymış abbauuuuvvc :KK70: :KK70: Yav şu forumda artık hicbiseye sasirmiycam. Susun teyzeler siz 40 olunca teyzesinin ama umutsuzun manitasi olursa o amca değil sevgili :KK70: :KK70:
Topiğin yüzde sekseni adamdan genç:D

Yok umutsuzun dokunulmazlığı var İngiliz asilzadesi olduğu içun onun sevgilisi 50de olsa amca olmaz. Ama başka 40liklar 50likler hep pis hep amca teyze :KK70: :KK70:
e eski zaman aklıyla madem bizler teyzeyiz kendi de eski zaman aklıyla evde kalmış o zaman :KK45:

Böyle deyince fena oldu ya , amca bile evlenmiyor,sevişip yol almanın peşinde. Tüh.
Dur dur yazayım madem de az nispet olsun. Bugün iki kişiyle birden tanıştım. Bir tanesi ne kadar güzel göründüğümü söyledi. :KK53: 40 yaşında da değildi, 26 yaşındaymış. Ben 29 ama olsundu. Ben daha küçük duruyorum adamdan zaten. :deli:

Dur dur yazayım madem de az nispet olsun. Bugün iki kişiyle birden tanıştım. Bir tanesi ne kadar güzel göründüğümü söyledi. :KK53: 40 yaşında da değildi, 26 yaşındaymış. Ben 29 ama olsundu. Ben daha küçük duruyorum adamdan zaten. :deli:
füze attın umutsuza etme eylemee :KK45:

e eski zaman aklıyla madem bizler teyzeyiz kendi de eski zaman aklıyla evde kalmış o zaman :KK45:
Huahhahahahahahha vallaha 31 yaşındayım ama hâlâ okuyo musun derler sosyal hayatta ilk kez beni görenler tüm ex manitalarim daş gibisin derlerdi huhuuv :KK70: Sıra sıra dizerim 40ımda da hepsini. Önemli olan bir kendinin kıymetini bilmek. He umutsuzun kafayı ben anlayamadim ama kendi kafa yapısına evde kalmış gibi o yüzden bu telaş bu tantana. Gider ayak durup durup belasını bulacak bu gidişnen ama du bakalım:KK70:

berbat hayatı olan kadınların tesellisi de yaşlarımız oldu burada.teyze diyerek abla diyerek akıllarınca ego tatmini yapıyorlar.valla ben de dahil çoğu teyzenin keyfi bey de yokk. :dondurma:
Yahu onemli olan guzel yas almak bence..Ben memnunum acikcasi..Hatta yasimdan da buyuk oldugumu dusunuyorlar,hic ses etmiyorum. :)
25 yasindasin,manken gibisin ama bir tutar dalin yok su hayatta..
Ne hurzurlu bir yuvan,ne hayirli bir kocan ne de seni seven bir tane insan..
E ne anladim ben o mankenlikten.. :) Sadece genc ve guzelsin..Nereye kadar ? Bu iki ozellikle nereye kadar :)

Hep guzel gorunmek zorunda degilim,tas gibi gorunmek gibi bir kaygimda olmadi hic..
Oldugumdan da buyuk gosteriyorum ancak kendimi cok mutlu hissediyorum.
Acaba sorun bende mi ? :)

Huahhahahahahahha vallaha 31 yaşındayım ama hâlâ oluyo musun derler sosyal hayatta ilk kez beni görenler tüm ex manitalarim daş gibisin derlerdi huhuuv :KK70: Sıra sıra dizerim 40ımda da hepsini. Önemli olan bir kendinin kıymetini bilmek. He umutsuzun kafayı ben anlayamadim ama kendi kafa yapısına evde kalmış gibi o yüzden bu telaş bu tantana. Gider ayak durup durup belasını bulacak bu gidişnen ama du bakalım:KK70:
valla ben 32 de evlendim keşke daha da geç evlenseydim derim.yaş kompleksli kadın da sevmem erkek de

Yahu onemli olan guzel yas almak bence..Ben memnunum acikcasi..Hatta yasimdan da buyuk oldugumu dusunuyorlar,hic ses etmiyorum. :)
25 yasindasin,manken gibisin ama bir tutar dalin yok su hayatta..
Ne hurzurlu bir yuvan,ne hayirli bir kocan ne de seni seven bir tane insan..
E ne anladim ben o mankenlikten.. :) Sadece genc ve guzelsin..Nereye kadar ? Bu iki ozellikle nereye kadar :)

Hep guzel gorunmek zorunda degilim,tas gibi gorunmek gibi bir kaygimda olmadi hic..
Oldugumdan da buyuk gosteriyorum ancak kendimi cok mutlu hissediyorum.
Acaba sorun bende mi ? :)
evinde şiddet var saygı yok ekonomik özgürlüğün yok eğitimin yok eve 1 saat geç gelemezsin korkudan.ne yapayım öyle gençliğii.senin gibi özgüvenli olsa keşke tüm gençler

valla ben 32 de evlendim keşke daha da geç evlenseydim derim.yaş kompleksli kadın da sevmem erkek de
Kızım zaten Türkiye şartlarında daha erken evlenmek pek mümkün değil:D Hele bide kafana göre adam bulacanda sevecende oda seni sevecekteee oohhhoooo...
Yada umutsuz gibi sevip sevip bırakadabilirler bilemedim şükür başıma gelmedi :D :D

berbat hayatı olan kadınların tesellisi de yaşlarımız oldu burada.teyze diyerek abla diyerek akıllarınca ego tatmini yapıyorlar.valla ben de dahil çoğu teyzenin keyfi bey de yokk. :dondurma:
Sadece ondan büyükler değil ki, her yaştan kadın eleştiriyor kendisini. Ben de ondan küçüğüm, ben de ona mı teyze diyeyim yani...

Back