• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sonunda Olanlar Oldu

Aslında hepimiz birden amaaaan deyip yazmayı kessek istediği ilgiyi bulamayınca gider belki 😂

Yerilmekten bu kadar zevk alan bir insan ömrümde görmedim ben çok acayip.
Sus kız mustehak buna adam evire çevire duvara vura vura seviiiip sevippppp birdaha bıraksın... Adam diyorum pardon bazen kusuruma bakmayın dil alışkanlığı:D Amceaaaa amceaaa koş sevvv bı şu kızı canımıza yetti ha...

Hah , olur da başkası ile evlenirsen aynen böyle dersin artık. Yani, inşallah derinlerde bir yerde kendine saygın kalmıştır da dersin.
Hmm hmm kesin der :KK53: diyeceğini söylim hiç bir karşı cinse elim eline dilim diline gözüm gözüne değmedi sadece seninim yiğidim 🤣

Aslında hepimiz birden amaaaan deyip yazmayı kessek istediği ilgiyi bulamayınca gider belki 😂

Yerilmekten bu kadar zevk alan bir insan ömrümde görmedim ben çok acayip.
İşte bunu hep ilgi saniyor böyle tanıdığım birinin kardeşi vardı ufaktı napar eder kendini dövdürur sonra rahatlardı resmen mutlu oluyordu bu durumdan 🤷🏼‍♀️

Şöyle anlatayım:
Buradaki konuna-sana vakit ayırıyoruz değil mi?
Sence hepimiz seni seviyor muyuz?
Kız seviyoruz sanıyor bence. Yoksa insan sevilmediğini bildiği yere niye inatla gelsin?

Adamın ilgisini de sevgi sanıyor, bizim ilgimizi de. Hayatında hiç sevgi görmemişse demek 🙄

Sevmedigini nerden anladin
Insan sevmedigi kisiyle neden vakit harcasin
Vakit harcamıyor, sevişesi var kimse yok. Biri eline düştü. İki meme emiklerim hiç yoktan oral yaptırırım diyor. Açık açık yazdırıyorsun zorla ya. Öf.

Yurdum erkekleri o zavallı "sürtüşme" için bile zerre sevmedikleri, elinden tutup da insan içine çıkarmayı dahi düşünmedikleri kadınlara ne zamanlar harcıyorlar ah bir bilsen umutsuz. :olamaz: O derece bir yokluktan bahsediyorum işte. Sevişmenin ihtimali bile neler yaptırıyor, neler söyletiyor bu erkeklere. Kaldı ki seni sevdiğini mi söyletmeyecek? O yokluk amaca ulaşana kadar adamı Mecnun eder. Ulaştıktan sonra da ayakları poposuna vura vura kaçar. Örnekte olduğu gibi.

Lannnnn hahahahshshahhshs bunun üzerine aklımaaa hemen bir parça düşer... 😂😂😂

Araaaaa beniiiiii
Öptüm seni seniiiii
Çok özledim deliiii gibiiii
Ara beniiiii
Öptüm seni seniiiii
Çok özledim
Deliii gibiii :KK8::KK8::KK8::KK8::KK8:

Yanıyosunnn Fuat abiiiii aramaaa öpppecekkkk:KK70:
Yas meydana cikti :)
Oya & Bora diyorsun yani :)

Yurdum erkekleri o zavallı "sürtüşme" için bile zerre sevmedikleri, elinden tutup da insan içine çıkarmayı dahi düşünmedikleri kadınlara ne zamanlar harcıyorlar ah bir bilsen umutsuz. :olamaz: O derece bir yokluktan bahsediyorum işte. Sevişmenin ihtimali bile neler yaptırıyor, neler söyletiyor bu erkeklere. Kaldı ki seni sevdiğini mi söyletmeyecek? O yokluk amaca ulaşana kadar adamı Mecnun eder. Ulaştıktan sonra da ayakları poposuna vura vura kaçar. Örnekte olduğu gibi.
Erkeklerdeki cinayet bile işleten bu ilkel içgüdüyü gel de anlat Umutsuza. Bunu sevgi sanacak kadar kötü ne yaşattılar bu kıza ya, çok üzülüyorum.

Back